Šta je novo?

Gigabyte x870 gaming x wifi7 + Ruzen 7 9800x3d - cpu debug light red

Genius99

Poštovan
Učlanjen(a)
11.09.2016
Poena
60
Pozdrav svima, od kako sam skopio konfiguraciju non stop mi svetli cpu debug light, maticna ploca :
Gigabyte x870 gaming x wifi7, procesor Ruzen 7 9800x3d. Updejtovao sam najnoviji bios inace masina sve lepo radi bez ikakvih problema.
Ali me iritira ovo sto non stop svetli crveno za Cpu dok koristim racunar. Vadio sam bateriju menjao redosled memorije i opet isto, da li neko zna mozda u cemu je problem
i kako ovo da resim?

To se dešava koju godinu unazad sa raznim Gigabyte pločama i uglavnom sve radi kako treba, samo se ponekad zabaguje taj debug. 🤪
Dok god sve radi ok, ne mora ništa da se dira. Koristi komp, pusti neke stress testove, pa vidi da li će nešto da se desi. Možeš eventualno da malo izmrdaš procesor, ako te ne mrzi. Znam da mene bi, ako sve radi kako treba. 😁

Pozdrav svima, od kako sam skopio konfiguraciju non stop mi svetli cpu debug light, maticna ploca :
Gigabyte x870 gaming x wifi7, procesor Ruzen 7 9800x3d. Updejtovao sam najnoviji bios inace masina sve lepo radi bez ikakvih problema.
Ali me iritira ovo sto non stop svetli crveno za Cpu dok koristim racunar. Vadio sam bateriju menjao redosled memorije i opet isto, da li neko zna mozda u cemu je problem
i kako ovo da resim?
Mozda je ovo u pitanju?

Nazad
Vrh Dno