Šta je novo?

Path of Exile 2

Ja uvek kupujem direktno na sajtu i nikada nisam imao problem. Kartica je Mastercard od Yettel banke.

Da li se moze koristiti account sa PS5 na PC verziji igre?

Ne. Crossplay je podržan ali moraš kupiti Early Access za svaku od podržanih platformi.

da li je neko kupovao direktno sa njihovog sajta (preko onog posrednika xsolla)? Meni nikako ne prolazi transakcija... da li je jedino resenje da idem na Steam? Pokusao sam i Paypal i RFB karticu...
Nisam skoro kupovao, ali kad jesam, uvek je bilo direkt preko sajta i PayPal. Nisam nikada imao problema.

Ne. Crossplay je podržan ali moraš kupiti Early Access za svaku od podržanih platformi.
Sve to kontam da je potrebno kupiti tj pretplatiti se na svakoj platformi ali mene interesuje da li mogu da koristim svoj ingame account ( u ovom slucaju mislim na karaktere i svoj progres u igri)

Sve to kontam da je potrebno kupiti tj pretplatiti se na svakoj platformi ali mene interesuje da li mogu da koristim svoj ingame account ( u ovom slucaju mislim na karaktere i svoj progres u igri)
Mozes, ja to radim… samo sto stvari koje si kupio na PSu nisu dostupni na ostalim platformama - i obrnuto. Problem je do Sonija, samo kod njih ne radi. Na ostalim platformama radi… nije mi jasno zasto, ako se secam, Diablo recimo nije imao tih problema

Na PC sam presao posto imam problema sa losim fps-om na PS-u…
Ja uvek kupujem direktno na sajtu i nikada nisam imao problem. Kartica je Mastercard od Yettel banke.
Da li kupujes bas direktno od njih ili koriste tog posrednika xsollu? Ja kada odem na sajt i pokusam nesto da kupim, sve je preko Xsolle

Da li kupujes bas direktno od njih ili koriste tog posrednika xsollu? Ja kada odem na sajt i pokusam nesto da kupim, sve je preko Xsolle
Xsolla je njih posrednik ako plaćaš direktno karticama. Ja biram ovu prvu opciju.

Screenshot 2025-01-22 160706.jpg

Koliko vidim sve im ide preko xsolle, cak i ta prva opcija za placanje karticom… kupicu verovatno preko stima, hteo sam da preskocim posrednike koji im uzimaju pare… hvala na pomoci!

Iju pa jel realno da se endgame nastavlja sa koliko god karaktera ima. Roknem Dorrijania sa warriorom i ocekujem sve iz pocetka na maps, kad ono stoji sve (i gde) sam stao sa Mercom!

Iju pa jel realno da se endgame nastavlja sa koliko god karaktera ima. Roknem Dorrijania sa warriorom i ocekujem sve iz pocetka na maps, kad ono stoji sve (i gde) sam stao sa Mercom!
Naravno. Ostaju i atlas poeni.
Možeš npr. da otvoriš mapu sa Warrior-om naletiš na neki zeznut rare koji mu ne odgovara ali odgovara Mercu. Učitaš Merca i sa njim završiš mapu.

Pa da Atlas Progres, ostaje na novom Liku donekle slicno, kao Last Epoch recimo.

Naravno. Ostaju i atlas poeni.
Možeš npr. da otvoriš mapu sa Warrior-om naletiš na neki zeznut rare koji mu ne odgovara ali odgovara Mercu. Učitaš Merca i sa njim završiš mapu.
Hvala za info. Trenutno me sa oba lika ubijaju ko zeca na t2 - t3 tako da cu morati da se budzim samo ne znam kako. Nikako da se poigram malo sa kristalima i magijama. Kako god, mislim da cu uskoro na pauzu do full game-a

Trenutno sam na Lvl 90 sa Warriorom. Unistavam, T15 Mape Pogotovo Bosseve uglavnom ih 2-3 shootujem sa Hammer Of Gods, retki koji prezive njih iznapucam sa Basic Mace Strike i Yolo Breach i Delirium I Ritual 9 od 10 slucajeva prezivim sa OK dobicima ipak nisam tolko brz ko Ice Strike Monk Drugar koji prati striktan Guide.
Malopre sam dobio Stone Citadelu i boss-a tamo a posto su svi bossevi u Citadelama povratnici, ko nije gledao necu mu spoilovati al uglavnom Unistio sam Boss-a za 20-30 sekundi otprilike i dobio Drugi od 3 Fragmenta potrebna za Glavnog End Boss-a.
I dalje povremeno ginem na Trash mobovima sa projektilima. kad previse njih saleti a ne Leechujem Hp na vreme. Ali uglavnom se svodi na Splash Dmg od Cultist Hammera + Aoe Od Boneshatter ili Herald Of Ash (stavio bi i Herald Of Ice al mi fali INT) Pro tip. odlican Tech gem je Time Of Need svakih 10 sekundi vas healuje i Brise sve Status Aliement koje imate dakle Shock/Fire/Ice mogu da vam se spuste sa tim gem, sa Quality dodatim utice i na Curses (osim globalnih Curse kao Mod sa Mapa)

Gear ako se neko Pita Oruzja su bila 2 divine tj 1 +1 za oba oruzja. Amulet je Bio 1 Divine Annoint sam ja Dodao (daje 80% Damage Boost protiv protivnika koji su na 100% helta) . Prsteni su bili 80 Exalt- Divine (pre skoka Divine sada ) Belt je bio 25 Exalt. Highest Roll ovog armora 30 Exalt i 10 Exalt Slem. Rukavice 70-80 Exalt. Ono sto je smesno a i vazno spomenuti je da za razliku od Sorceress ovde mi na warrioru nije Pao Perfect Jewelers ni jednom pa nemam 5 Socketa/Links na skillovima to kad dobijem bice tek veselo/

Prilozi

• 20250126161802_1.jpg
    20250126161802_1.jpg
    439.3 KB · Pregleda: 32
  • 20250126161804_1.jpg
    20250126161804_1.jpg
    465.3 KB · Pregleda: 33
  • 20250126161811_1.jpg
    20250126161811_1.jpg
    620.4 KB · Pregleda: 30
  • 20250126161812_1.jpg
    20250126161812_1.jpg
    587.5 KB · Pregleda: 29
  • 20250126161813_1.jpg
    20250126161813_1.jpg
    587.4 KB · Pregleda: 26
  • 20250126161816_1.jpg
    20250126161816_1.jpg
    591.3 KB · Pregleda: 23
Poslednja izmena:
Konacnooo dobio cetvrti Ascendancy poen. U Chaos Trial, trebalo mi je 4 pokusaja i razmak od 9 levela da ga dobijem . Boss je daleko daleko nabudzeniji, i sa Hp i sto se tice mehanika u odnosu na vecinu Bosseva u igri.

Evo kog interesuje ,kako je to proslo moze da vidi Klip.

Nov Kanal jer sam zaboravio podatke i od Maila starog i od ranijih YT kanala.

A evo i jedan Klip Mappinga generalno.

Poslednja izmena:
Možemo sutra malo u party. Ja nagurao Merca na lvl89 pa prešao na Monka, uskoro lvl94.

Dodaću te ja večeras, pa mozemo da odigramo neku mapu. Kaži mi samo šta podrazumevaš pod prešao?

Kampanju sam prešao, a što se tiče mapa nisam puno igrao jer sam počeo s monkom izpočetka...

Omasio san pa sam ovo postavio u Poe 1 temi..

Evo nakon par nedelja i dosta Mapa/Citadela, i Bosseva i Grinda. Malo eto nov Chalenge isao sam na Breach Pinnacle Bossa Juce. I ako je on iole pokazatelj mislim da cu imati Sanse Protiv Arbitera Uskoro za osvetu. Btw Trial Of Chaos je Bog otac za farm najvise konstantan non RNG izvor Exalt-a / Divine-a.

Poceo sam Pocetkom prosle nedelje sa Nekoliko Divine a juce sam bio na 25 Divine sto s obzirom da ne prodajem tolko iteme je Super cifra. i . Evo Video mozda nekom Pomogne oko Breach Boss-a jer uprkos tome sto sam mu preskakao mehanike zbog Damage koji mu radim. Opet se vidi dobro Fight.

Na drugom pokusaju sam koristio Oba +5 i +6 Cekica + shockwave + pokoji Crit (koristim sad Jewels koji mi daj skill koji mi skaluje Accuracy sa Strenght I fakticki bez dodatno ulaganja imam HIT Cap + maknuo sam Resolute Technique da bi mogao da Crit naravno.

Poslednja izmena:
Pošto će patch tek sledeće nedelje, koga interesuju Ascendency evo pregleda:

Jel neko mozda kupovao PoE 2 early access pack koristeci druge valute i VPN? Vidim da je kod nekih duplo jefinije, al reko ne znam dal banuju zbog toga..

zato sam i pauzirao sa igrom dok se ne procisti :)

Vrh Dno