Šta je novo?

Prepaid u Srbiji: tarife, promocije, iskustva, problemi..(FAQ u 1.postu)

@uji Ako ne može i ne treba da može zašto postoji kao opcija u aplikaciji? 😂😂
I kako radi na A1 sajtu to isto na to ( na "Moj A1" nalog) isto? 😅
Imao / nemao paket/usluge ne treba da pravi razliku za login na nalog pošto nalog jelte imam i dozvolili su mi da ga kreiram. Ono što bi imalo smisla je da nakon uspešnog login nema baš puno toga da ponudi aplikacije kad nemaš uslugu. A ne da ne radi ni login 😂

Dozvolili su ti da ga kreiraš ako budeš hteo nešto da poručiš i koristiš online shop. 🤷🏽‍♂️

Pa eto šta ako sad hoću to pomenuto da radim sa Android aplikacijom umesto na sajtu? 😂😂😂

Takođe, nisi odgovorio da li ta opcija sa email + pasword loginom u Android app radi ako korisnik ima vezan A1 broj za taj nalog vezan za mail adresu? A to ne ono što sam pitao u prvom komentaru: da li ta opcija ikad ikome funkcioniše?

Шамане, ако користиш Аdguard, А1 андроид апликација не ради.

Ја сам је морао ставити у exceptions....

@A100 Kao PrivateDNS koristim AdGuard DNS ali i tu sam mogućnost eliminisao ( ugasio PrivateDNS + restartovao telefon) pre nego što sam pitao ovde da li ta opcija u aplikaciji radi drugima.

Da li neko ko koristi a1 pripejd može da proveri da li mu rade sajtovi a1.hr i tomato.hr.com? Kod mdne ne rade danima unazad.

Prilozi

• InShot_20250109_220531097.jpg
    InShot_20250109_220531097.jpg
    67.4 KB · Pregleda: 75
A što geoblok? To nije nikakva usluga, običan web saj. Pritom blokiraš sajt svoje kompanije u drugoj zemlji, nema logike. Isto je za MKD dok bg i si verziju otvara.

Probao sam da shvatim ali nisam uspeo, uputiću im mejl da provere :)

Da li neko ko koristi a1 pripejd može da proveri da li mu rade sajtovi a1.hr i tomato.hr.com? Kod mdne ne rade danima unazad.
Radi uz VPN koji nije iz Hrvatske kao i druge mreže iz Srbije. Tako da nije geo blok. Verovatno neki interni blok između same A1 mreže da ne dozvoli da završiš na pogrešnom A1.

Probao sam da shvatim ali nisam uspeo, uputiću im mejl da provere :)
Razlicite ponude i marketinske strategije. Blokiranjem pristupa ne mogu se uporediti razlicite cene i ponude.
Iz A1 Srbija nikada nije bilo moguce pristupiti a1 cro i tomato.
Upotrebom vpn pristup je moguc.
Radi uz VPN koji nije iz Hrvatske kao i druge mreže iz Srbije. Tako da nije geo blok. Verovatno neki interni blok između same A1 mreže da ne dozvoli da završiš na pogrešnom A1.
Da, interni. konfuzija sa terminom, iako se prakticno moze podvesti pod geoblok.

Poslednja izmena:
U eri interneta marketingska strategija ravna nuli, inace sajt se otvara iz private kartice u istom browseru nije potreban ni vpn. Dovoljno se načudih za večeras.

nije vic to je nasa realnost. svugde je jeftinije nego kod nas. :oops: pogledaj samo tehniku nabili cene ko da smo najgori lol

Kliknuh na tomato. Ovo bi mi bilo baš extra i sve se prenosi, ako se ne varam. 5000 jedinica na surf. 1000 na minute i sms poruke 🤩🤣. Ukoliko isključimo ovu promociju sa Mega planom, kod njih je A1 znatno povoljniji već duži vremenski period.

Prilozi

• Screenshot_20250110-140515.png
    Screenshot_20250110-140515.png
    208.8 KB · Pregleda: 52
Poslednja izmena:
… gotovo svuda oko nas, kao i šire, povjnije je nego kod nas… tek sa 50%, koji neki daju teška srca, postane konkurentno onom van…

Kliknuh na tomato. Ovo bi mi bilo baš extra i sve se prenosi, ako se ne varam. 5000 jedinica na surf. 1000 na minute i sms poruke 🤩🤣. Ukoliko isključimo ovu promociju sa Mega planom, kod njih je A1 znatno povoljniji već duži vremenski period.
6GB za 600din, povoljnije nego kod nas? tesko

… gotovo svuda oko nas, kao i šire, povjnije je nego kod nas… tek sa 50%, koji neki daju teška srca, postane konkurentno onom van…

deluje da nisi dobro informisan.

Da li je ovo jos uvek tema Prepaid u Srbiji ili mi neko i nesto radi redirekt na pogresnu temu?

Ораторе, теби није скупо, другим колегама на форуму јесте. Некоме је златно доба сада, некоме било 80-тих, некоме никад.

Идемо даље, не давите тему.

Елем, колико траје пренос регистрованог , припејд броја? Поднео сам захтев у среду око 12, звали из МТС у среду поподне, одбио њихову понуду и рекао да желим да наставим пренос у А1. Пренос још није завршен - зар нису по Правилнику 2 радна дана за пренос? Јел могуће да ће ухватити и викенд?

6GB za 600din, povoljnije nego kod nas? tesko
Hmm?! A gde se zagubilo 1000 minuta? 🤷
Ораторе, теби није скупо, другим колегама на форуму јесте. Некоме је златно доба сада, некоме било 80-тих, некоме никад.

Елем, колико траје пренос регистрованог , припејд броја? Поднео сам захтев у среду око 12, звали из МТС у среду поподне, одбио њихову понуду и рекао да желим да наставим пренос у А1. Пренос још није завршен - зар нису по Правилнику 2 радна дана за пренос? Јел могуће да ће ме ухватити и викенд?
2 radna dana. Po pravilu. Nazovi A1 i pitaj gde je zapelo.

Елем, колико траје пренос регистрованог , припејд броја? Поднео сам захтев у среду око 12, звали из МТС у среду поподне, одбио њихову понуду и рекао да желим да наставим пренос у А1. Пренос још није завршен - зар нису по Правилнику 2 радна дана за пренос? Јел могуће да ће ухватити и викенд?
2 dana + 1 za prenos broja po odobrenju.

voz za jugu odavno otisao u penziju

Jel moguće da se odmah po podnošenje zahteva za prenos u A1 prepaid dobije esim ili mora prvo fizička pa opet odlazak u poslovnicu po završetku prenosa po esim?

Vrh Dno