uji
Čuven
- Učlanjen(a)
- 24.12.2019
- Poena
- 705
@slavoljubf moja greška, hvala na ispravci, registrovao sam da je obrnuto. U kontekstu prethodnog posta, zahtev za prenos se smatra zahtevom za raskid ugovora.
Može nakon par dana da se pređe. Ovde je tabela svih obračunskih peroda*:Da li može nakon par dana da se pređe sa prepaid na postpaid ili mora da prođe određeni vremenski period?
Kada ističe ugovorna obaveza za Kućni Internet u A1 SRB mreži?Meni je stigla poruka da popust prestaje 23.02.2025 kada mi ističe UO i onda ide po nekoj "punoj ceni" za koju ne znam koja je jer sam pre 2 godine sklopio neki deal telefonom. Čudno da nisu još zvali pre isteka kao pre. Druga stvar je da imam i Kućni Neta njga bi hteo ga prestanem da koristim jer sa uzeo MTS koji je 10 puta brži. Sada ne znam da li treba da odnesem pismeni zahtev ili je dovoljno telefonom ili e-mail?
U isto vreme.Kada ističe ugovorna obaveza za Kućni Internet u A1 SRB mreži?
Bićeš kontaktiran ili putem Mejla ili PozivPopunio sam online formular za raskid ugovora i napomenuo samo za KN i po završetku UO. Stigla potvrda i kažu da će me kontaktirati ali ne kažu kako.
Pogledajte prilog 475344
Imaš PP.Da li neko mozda ima kod za 50% za NEO pakete a da mu ne treba?
Zbog izmena zakona o elektronskim komunikacijama koji ograničavaju ugovor na 24 meseca, obnova 3 meseca ranije je ukinuta i može da se traži u kalendarskom mesecu kada ističe uo.Da li u A1 jos uvek moze ranije, pre isteka UO da se uzme novi ureedjaj? I koliko pre isteka?
da, sve sam proverio i zvao sam ih nakon toga, rekli su samo ako sam dobio kod mogu da ostvarim popust.Proverio si spam i Viber poslovno sanduce?
Sestra je u oktobru obnovila ugovor i uzela telefon 3 meseca pre isteka prethodnog ugovora.Zbog izmena zakona o elektronskim komunikacijama koji ograničavaju ugovor na 24 meseca, obnova 3 meseca ranije je ukinuta i može da se traži u kalendarskom mesecu kada ističe uo.
Захтев за прелазак у другу мрежу је увек најбоље решење за то.…. razumem to, preneo dva broja i aktiviran je isti… pitam za postojeći postpaidu a1, šta ih aktivira za bolju ponudu - najava za raskid i prelazak na prepaid ili po istrku UO podnet zahtev za prelazak u drugoj mreži,..?!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari