Šta je novo?

Grand Theft Auto VI

Ne znam zasto sam ja mislio da izlazi januara 2025 lol

Po nekim stvarima koje sam procitao pre nekog vremena, ucinilo mi se da T2 radi na nekom cloud gaming servisu. Mozda ce to biti resenje za igranje GTA6...

Game streaming service nikad nije rešenje.

Slazem se.

Nacin na koji se ova informacija plasirala, ispod zita sa konferencije, sa okvirnim datumom, mi govori kao da cemo u traileru pocetkom 2025 dobiti precizan datum izlaska Mart 2026. A u Novembru 2025 ko zna kakvih ce najava biti :D
Da se nadamo da ce izaci 2025 pa makar i u Decembru.
A PC mozda i ne bude kasnila mnogo.

Kako na Youtube-u da podesim da ne iskaču bilo kakve objave o igri?

Ako prvo izađe za konzole pa posle određenog vremena za PC, ili ako izađe u isto vreme i za konzole i za PC, znam da će biti navala Youtuber-a koji će uživo strimovati igru ili će istakati objave o "full gameplay" i sl. pa ima li caka da se onemoguće objave?

Ako budem gledao na Youtube-u (jednog dana kada izađe igra :)) pre nego što odigram, neće mi biti zanimljivo da igram.

Izlazak GTA VI ce biti najveci gejming dogadjaj ikada.
PC verzija sigurno nece izaci prvih godinu dana a to da ne vidis nista pre toga jedino da odes negde u amazon dok ne izadje za PC.

Боже дај ми снаге да не купим PS док то не изађе за PC🥲.

Kako na Youtube-u da podesim da ne iskaču bilo kakve objave o igri?

Ako prvo izađe za konzole pa posle određenog vremena za PC, ili ako izađe u isto vreme i za konzole i za PC, znam da će biti navala Youtuber-a koji će uživo strimovati igru ili će istakati objave o "full gameplay" i sl. pa ima li caka da se onemoguće objave?

Ako budem gledao na Youtube-u (jednog dana kada izađe igra :)) pre nego što odigram, neće mi biti zanimljivo da igram.
E Bogami će izlaziti češće nego 🐺 i to na svim mogućim TV kanalima pa i na 🩷
Nećeš moći izbeći nikako, ali čisto sumnjam da će ti neke stvari koje iskoče pokvariti užitak.
Kupi Series S, džabe je, pa da rokamo u Upscale 900p i 30 FPS :cool:

Sto kaze covek sa komentarom kada igra bude izasla za PS to ce biti najveci gejming dogadjaj do sad i naravno da ce YT i sve moguce biti preplavljeno strimovima, slikama, snimcima itd... Ono sto je bzvz mi koji cekamo PC nacekacemo se u najmanju ruku godinu dana od dana objave. znaci ako igra izadje krajem 2025, za PC platformu se najranije moze ocekivati kraj 2026 eventualno 2027 godina a 90% ljudi ce se do tad smoriti sa cekanjem i kupice PS ili ce "dici ruke" prosto receno. Nekako 2 ili 2,5 godine iz ove sad perspektive su bas daleke barem meni, a da kupujem PS samo zbog jedne igre da bi je igrao u 30 ili 40 fps ne pada mi napamet.

Ovim "leak" klipovima bukvalno ništa ne verujem.
Fazon, nije još izašao ni kršten gameplay trailer a malo,malo neko izbaci kao neki feature iz igre, smešno.

Ovo deo leak-a iz 2022 godine kada je isplivalo 100gb video sadrzaja.

Mislio sam da je opet nešto novo :D
Uglavnom, ako igra bude imala pola ovih stvari što cure okolo biće ludilo.

Дошла је и та 2025. видећемо хоће ли испоштовати рок.

Za konzole možda, mi na pc-u treba da čekamo još 2-3 godine.

Suska se da sve ide po planu i da ce izaci ove godine.
Meni iskreno odsustvo bilo kakvih novih trejlera, fotografija, press materijala smrdi na odlaganje.

Pogotovo kad se uporede Rockstar kampanje za prethodne igre.

Pa s obzirom na to koliko je godine "prave" bilo bi sramota da odloze ali nista nije ne moguce. Nista ne postoji zvanicno osim jednog trailera ostalo su nagadjanja i spekulacije. Preveliki je hajp oko svega toga sad videcemo sta ce ispasti na kraju ja se nesto ne nadan tu previse da cu videti

Kad bude izasao 5090 ce biti zastarela karta. Puno kvalitetnih ljudi je napustilo rockstar, tako da ne ocekujem previse, narocito ako uzmemo u obzir da se pravi prevashodno za ps5 koji ima snage kao danas osrednji PC.
Za pc mozda bude bio malo lepsi ali ne previse jer ce koristiti ono sto su vec u dobroj meri napravili za ps5.
Imate na reditu malo po malo pa neki leak. Nista meni ono ne izgleda drasticno bolje od gta5 recimo, a grafika je skoro gotova. Jedino da se nadamo nekoj euforiji 2 i dobrom ai-u protovnika i npc-eva.

ja se samo nadam da radi u 60fps, ako ne bude bilo tako onda cekam pc verziju

Mislim da ps5 sad ima framegen ako se ne varam, ili je to ps5 pro. Tako da me ne bi cudilo da u cilju bolje prodaje ps5 pro, sony malo izlobira rockstar da namerno napravi 30fps za ps5, i 60 laznih fps za ps5 pro.

Nazad
Vrh Dno