Šta je novo?

PlayStation - Akcije, promocije i PSN dopune

Pozdrav, interesuje me pošto sam i ja nov u ps4 svetu, da li pretplata na 12 meseci može da se podeli sa drugim userom, tj. postoji li mogućnost deljenja pretplate sa nekim?

Може. Ја и ортак имамо ПС5 и он користи мој ПС Плус.
Само треба подесити шеринг на налогу.

Molim vas za malu pomoć. Od pre neki dan imam PS5 i uplatio bih nešto kredita na US store pošto sam napravio US nalog. E sad gde god gledam (cd keys, eneba...) piše da se ne može aktivirati iz Srbije. Kapiram da naš region nije zvanično podržan ali pitanje je da li se dopuna na tim sajtovima i pored upozorenja može kupiti i uspešno aktivirati na konzoli koja se nalazi u Srbiji a koja je ulogovana na US nalog?

Ghost of Tsushima DIRECTOR’S CUT 9,60€, PS4 & PS5 Version.

Ghost of Tsushima DIRECTOR’S CUT 6,90€, PS4 Only.

Assassin’s Creed Mirage Deluxe Edition 11,50€,

Assassin's Creed Valhalla 3,23€, PS4 & PS5 Version.

The Witcher 3: Wild Hunt – Complete Edition 5,47€, PS4 & PS5 Version.

The Witcher 3: Wild Hunt 1,39€, PS4 & PS5 Version.

Trenutne cene igara na "Merhaba" PS store-u...
I Batman bundle je na popustu, nekih 5-6€.

F1 24 u EU region je 24e, standardna ver. ne Champions...

Moguce da opet da opet daju free za neki mesec, tako da ne znam da li je pametno kupovati.

Може. Ја и ортак имамо ПС5 и он користи мој ПС Плус.
Само треба подесити шеринг на налогу.
E hvala. A reci mi na koji način se to radi ako ti nije prob? Mogu li da igram igrice bez obzira na njegov nalog,mislim, jel ne remeti naloge?

E hvala. A reci mi na koji način se to radi ako ti nije prob? Mogu li da igram igrice bez obzira na njegov nalog,mislim, jel ne remeti naloge?
Не ремети. На твом ПС5 се улогујеш са његовим налогом. И на том његовом налогу идеш на account па на other мислим и нађеш sharing. И кажеш му enable ако већ није. А он на свом ПС5, на свом налогу уради disable sharing.
Ти онда можеш да на свом ПС5 уђеш на његов налог, урадиш download игре, било купљене било са ПС плус и да се онда вратиш на свој главни налог и играш је.
Да би он играо игре са твојих налога урадите то исто у супротном смеру.
Иначе, кад се уради disable sharing, то значи да на тој конзоли нећеш моћи да нпр. уђеш на неки трећи налог и покренеш игре са свог главног налога где је disable-ovan sharing. Али ће нормално радити на главном налогу.
Надам се да је овај последњи део био јасан 🤷
Ако сам промашио неки корак нека ме неко слободно исправи.

Istekao mi je Premium za božić prošle godine .Da li vredi čekati da se Sony smiluje i pusti mi neku ponudu na mail i koliko bi to moglo da traje ? Pitam se vredi li čekati ili uzeti odmah novu pretplatu po punim cenama ?

Cekaj, bice krajem januara do prve nedelje februara "start of the year sale" - kada "tradicionalo" daju najveci popust na pretplatu.
Pricao to ovde ljudima ali ne, uzimalo se za BF i NG.

Ja sam PS+extra uzeo za 72-74e prosle godine, (istice mi 3.2.2025).
Mada ruku na srce, kako su krenuli da tretiraju te saleove i cene, ne bi me cudilo da ne bude nista...

Ja uzeh za BF jer mi se nije čekalo jos dva meseca, a koliko sam skontao za NG nije ni bila ponuda, mozda grešim. Razmišljam, čak i ako bude veći popust, možda će 5% vece sniženje što mu dodje 3-4e dodatnog popusta. Nije bilo poente čekati, a svakako ću igrati nešto u medjuvremenu.

@fain2daniel ponudu na email ne bih očekivao, poslušaj Yojinba.

@almoust evil665

Jedno pitanje za gospodina - zasto me stalno zatrpavas sa discourage (does not contribute) u PS temama?
Rekao sam nesto sto nije tacno, ovo su kao sjajne igre koje cemo dobiti?

Kako se inace tretiraju clanovi koji konstatno dele discourage/does not contribute drugima?

Poslednja izmena:
Pa da sačekaću kraj meseca jer mi ionako nije hitno ,klinci uglavnom deru samo Roblox tako da realno mogu iz bez pretplate ali sam vise iz navike voleo da drljam po katalogu godinama i vidim ima li nešto sveže da se oproba . 🍻

Jel bese u sklopi premium idu malo jaci naslovi (tipa spidey 2) ili se samo dodaje classics katalog i streaming za igre u odnosu na ps+extra?

Iskreno ne znam jer sam Spajdija 2 uzeo na japanskom nalogu za siću kada je bilo aktuelno ali uglavnom je classics,streaming i 2h test play određenih novih naslova kao što je recimo Space Marine 2.

Valjda je glavna prednost mogućnost igranja "klasika". Takodje sto si rekao, za neke jace igre daju probu od par sati, taj streaming i valjda je to to.

@almoust evil665

Jedno pitanje za gospodina - zasto me stalno zatrpavas sa discourage (does not contribute) u PS temama?

Kako se inace tretiraju clanovi koji konstatno dele discourage/does not contribute drugima?
Meni je član godinama na ignore zbog iste stvari.

Зна ли неко нешто о овим игрицама? Да ли се могу угради без неког посебног знања енглеског у виду неких већих дијалога.
Ја углавном играм пучање из првог лица или ГТА. Добијеш задатак и идеш да га решаваш.
Да ли је Tomb на фору Spiderman?

Prilozi

• Screenshot_2025-01-01-19-36-44-201_com.mygamehunterapp.jpg
    Screenshot_2025-01-01-19-36-44-201_com.mygamehunterapp.jpg
    87.7 KB · Pregleda: 60
  • Screenshot_2025-01-01-19-36-53-492_com.mygamehunterapp.jpg
    Screenshot_2025-01-01-19-36-53-492_com.mygamehunterapp.jpg
    64.9 KB · Pregleda: 58
Meni je član godinama na ignore zbog iste stvari.
Pa ono, moze i on da upotrebi ignore a moze slobodno javno da napise i brani poteze Sonija od launcha PS5, ionako znamo da je dezurni Soni fan...
Realno je opravdana kritika od nas vlasnike PS5/4 konzola ako vec poslednjih godinu-dve vuku lose konzumerske poteze - a ovo nezadovoljstvo je izrazano najvise za PS pretplatu (i akcijske cene) jer su dodatno podigli cene a serviraju jos veci krs umesto da makar malo podignu kvalitet tih monthly free igara i kataloga.
Obican PS+ tier se vise ne isplati uopste.

Samo sto on zna i kakva bi reakcija ostalih clanova bila, pa je ovako lakse da udara negativne kao mala... :)

Зна ли неко нешто о овим игрицама? Да ли се могу угради без неког посебног знања енглеског у виду неких већих дијалога.
Ја углавном играм пучање из првог лица или ГТА. Добијеш задатак и идеш да га решаваш.
Ne treba ti engleski, mada TR ni u kom smislu nije na foru Spajdermena iskr, ne znam odatle ti to palo na pamet :D

Jeste, Lara skače i leti, uz to puca i baca mrežu na sve strane, takodje lepše je igrati sa njom nego sa Piter Parkerom :D

Šalim se naravno, obe igre što si postavio su odlične, Arkham kolekciju ako nisi do sad igrao onda bez razmišljanja uzimaj po toj ceni, dobijaš 3 vrhunske igre.

@almoust evil665

Šta to znači stalno. Za mene lično je NFS dobra igra koju sam hteo da kupim. Ako tvoj ego nije u mogućnosti da podnese negativnu reakciju na tvoje izlaganje kao neka velika... Javni forum nije za tebe. Ako si toliko ugrožen slobodno me prijavi administraciji

Da li vam radi pretraga na sajtu PSdeals? Danima mi izbacuje gresku, sada tripujem da je do mene.

PS5 Pro je sada 95k u jednoj radnji (sa fiskalnim računom i garancijom), što je 10k manje za manje od 2 meseca. I koliko sam ispratio nigde nije bio rasprodat.

Nazad
Vrh Dno