Šta je novo?

Youtube Premium [Family plan] (Vazna pravila u prvom postu!)

Ok su ta isprobavanja, ali porodicu nije moguće često menjati za probe te vrste. Videćemo...

Ja sam imao Nigerisku pretplatu 6 meseci i sada mi je ugašena, zbog platne kartice. Traže da se ažurira način plaćanja...

Pozzz.

koliko kosta na godisnjem nivou ako bi uzeo family paket regularno sve na moj gmail account pa da mogu da sherujem..regularno da platim s google pay ili karticom...

I koliko family membersa imam koje mogu da dodam?

Pozzz.

koliko kosta na godisnjem nivou ako bi uzeo family paket regularno sve na moj gmail account pa da mogu da sherujem..regularno da platim s google pay ili karticom...

I koliko family membersa imam koje mogu da dodam?
13.800 din.
Plaćaš mesecno, ne može unapred za godinu.

posto ima opcija trial 0 din prvi mesec...da li ja mogu da napravim novi nalog i aktiviram tu opciju za 0 din prvi mesec otkazem je pre isteka 30 dana i tako svaki mesec s novim nalogom?

Да ли је некако могуће снитути клипове са Youtube без претплате са Youtube dowloader или неким другим програмима. До пре два године је могло?
Сад после дужег времена да нешто скинем, нисам успео.

Moze, Jdownloder. Moze da se skine video file u mp4 formatu i audio file u m4a formatu.

Moze, Jdownloder. Moze da se skine video file u mp4 formatu i audio file u m4a formatu.
Успео сам, али на клипу доњем углу је QR код, да ли треба платити да се не види QR?

Успео сам, али на клипу доњем углу је QR код, да ли треба платити да се не види QR?
Skidao sam preko jdownloader2 i nema nikakvog qr koda.

Овако је код мене.

Prilozi

• 1735757506423737250499588691968.jpg
    1735757506423737250499588691968.jpg
    210.9 KB · Pregleda: 162
  • 17357576605356014871277083310098.jpg
    17357576605356014871277083310098.jpg
    141.5 KB · Pregleda: 135
Ово је ипак Helper.
Jdownloder сам инсталирао као екстензију, али не знам како са га покренем?

Ја сам тотално заборавио на тај програм, нисам га користио 15-20 година када сам скидао филмове из више делова. Скинем а онда немам шифру за отпакивање.

Poslednja izmena:
Да ли је некако могуће снитути клипове са Youtube без претплате са Youtube dowloader или неким другим програмима. До пре два године је могло?
Сад после дужег времена да нешто скинем, нисам успео.

Sa kojom karticom i na koji način, možeš li malo detaljnije objasniti?

Kod mene probata kombinacija sa Visa-ma, Intesa i NLB, sa nigerijskom adresom za plaćanje, nikako ne prolazi. :cautious:

Jel to prva naplata posle mail-a upozorenja ili druga?
Nisam nikad dobio taj mejl. Meni redovno skida sa master kartice. Jos mi je bilo cudno u decembru kad sam citao da svi dobiju taj zloglasni mejl. Neko mi je tu napisao da necu vise moci placati preko nigerije ali eto opet je proslo
Sa kojom karticom i na koji način, možeš li malo detaljnije objasniti?

Kod mene probata kombinacija sa Visa-ma, Intesa i NLB, sa nigerijskom adresom za plaćanje, nikako ne prolazi. :cautious:
Master kartica, otp banka. Tunelbear vpn.

Prilozi

• Screenshot_20250102_203645_Gmail.jpg
    Screenshot_20250102_203645_Gmail.jpg
    66.9 KB · Pregleda: 115
Poslednja izmena:
To je zato sto plaćanje ide preko Google Play a ne direktno. Već smo ustanovili da i dalje prolazi preko Google Play i Apple.

Znaci jednom godisnje moze da se promeni familija.. hvala
Što se tiče te zabrane, ja sam im pisao preko onog google support chat-a, kao slučajno sam izašao iz porodice ono ovo i skinuli mi zabranu. Tako da im pišite ako imate tu zabranu godinu dana i skinuće vam.

Nazad
Vrh Dno