Bez VPN-a. Običnu debitnu Visu (i Mastercard dodao kao backup).Koji si vpn koristio i koju karticu?
Bitno je samo da je Nigeria jedini payment profile na Googleu i da je kartica unapred dodata (a ne prilikom aktivacije pretplate)
Bez VPN-a. Običnu debitnu Visu (i Mastercard dodao kao backup).Koji si vpn koristio i koju karticu?
Pojma nemam. Imam zamenske metode ako ne potraje.Očekuješ da to radi duže? Ne verujem... Stići će obaveštenje kao i do sad za Nigeriju verovatno.
To da.Ok su ta isprobavanja, ali porodicu nije moguće često menjati za probe te vrste. Videćemo...
13.800 din.Pozzz.
koliko kosta na godisnjem nivou ako bi uzeo family paket regularno sve na moj gmail account pa da mogu da sherujem..regularno da platim s google pay ili karticom...
I koliko family membersa imam koje mogu da dodam?
Ti plus 5 korisnika je maksimumI koliko family membersa imam koje mogu da dodam?
Успео сам, али на клипу доњем углу је QR код, да ли треба платити да се не види QR?Moze, Jdownloder. Moze da se skine video file u mp4 formatu i audio file u m4a formatu.
Skidao sam preko jdownloader2 i nema nikakvog qr koda.Успео сам, али на клипу доњем углу је QR код, да ли треба платити да се не види QR?
Да ли је некако могуће снитути клипове са Youtube без претплате са Youtube dowloader или неким другим програмима. До пре два године је могло?
Сад после дужег времена да нешто скинем, нисам успео.
Meni je prosla uplata preko nigerijeJa sam imao Nigerisku pretplatu 6 meseci i sada mi je ugašena, zbog platne kartice. Traže da se ažurira način plaćanja...
Jel to prva naplata posle mail-a upozorenja ili druga?Meni je prosla uplata preko nigerije
Nisam nikad dobio taj mejl. Meni redovno skida sa master kartice. Jos mi je bilo cudno u decembru kad sam citao da svi dobiju taj zloglasni mejl. Neko mi je tu napisao da necu vise moci placati preko nigerije ali eto opet je prosloJel to prva naplata posle mail-a upozorenja ili druga?
Master kartica, otp banka. Tunelbear vpn.Sa kojom karticom i na koji način, možeš li malo detaljnije objasniti?
Kod mene probata kombinacija sa Visa-ma, Intesa i NLB, sa nigerijskom adresom za plaćanje, nikako ne prolazi.![]()
Samsung telefon (iz nekog razloga) + VPN. Za ostale uređaje android emulator. Bitno je da je cena u USD, a ne u lokalnoj valuti. Onima koji plaćaju u USD nisu ukidali pretplatu.Kako se plaća preko gPlay?
Kako. Daj uputstvoMeni je prosla uplata preko nigerije
Što se tiče te zabrane, ja sam im pisao preko onog google support chat-a, kao slučajno sam izašao iz porodice ono ovo i skinuli mi zabranu. Tako da im pišite ako imate tu zabranu godinu dana i skinuće vam.Znaci jednom godisnje moze da se promeni familija.. hvala
Ok, pisacu im pa javljamŠto se tiče te zabrane, ja sam im pisao preko onog google support chat-a, kao slučajno sam izašao iz porodice ono ovo i skinuli mi zabranu. Tako da im pišite ako imate tu zabranu godinu dana i skinuće vam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari