Šta je novo?

Da li neko ima iskustva sa MTS mobilni net paketima od 500gb. Ili sa turist simom od 200g? Hvala

Wudu

Cenjen
Učlanjen(a)
03.07.2010
Poena
155
https://mts.rs/Privatni/Internet/Mobilni-internet/Postpejd-mobilni-internet - (ima opcija da se uzme ko prepaid za 3400 kinti 500gb, proverio sam)

https://mts.rs/Privatni/Mobilna/Pripejd/Tarife - super turist sim od 200gb

Zbog rada na terenu mi treba dosta GB da bi izgurao smor, biću dosta u centru grada ili blizu. Samo da mi izgura twitch 1080p ili netflix 1080p.

U suštini mi je 3400 kinti za 500gb okej ili 2x1800 za po 200gb po super turist simu.

Koji mesec da mi izgura samo da se ne vežem za neke pretplate.

Sa mtsovim paketom nemam iskustva, ali imam sa a1 vikendnet za 3490 (mesec dana, bez obaveza), neograniceni podaci, moze provereno preko 1000GB da se iskoristi, pa je ok za strimovanje.

opa nisam video to
ima i a1 hello stranger 2000 30dana kazu na forumu da moze reaktivacija unlimited dodatka na istoj kartici.Jedino sto je Protok sasecen na 10/10 koliko videh
plus imas 100gb 3 dana dopunis 500din i produzis na 10 dana i kad to potrosis dodas 1500 i aktiviras
prvi mesec bi bilo 2500 ako moze produzetak na istoj kartici i ako ti je ona brzina od 10/10 dovoljna
Pozdrav

ima i a1 hello stranger 2000 30dana kazu na forumu da moze reaktivacija unlimited dodatka na istoj kartici.Jedino sto je Protok sasecen na 10/10 koliko videh
plus imas 100gb 3 dana dopunis 500din i produzis na 10 dana i kad to potrosis dodas 1500 i aktiviras
prvi mesec bi bilo 2500 ako moze produzetak na istoj kartici i ako ti je ona brzina od 10/10 dovoljna
Pozdrav
Super, taman da imam jeftinije opcije. Ma odlično je 10/10 ali interesantno da nisu naveli na sajtu. Nismo bre toliko loši sa ponudom kada zapne da čoveku treba dosta GB bez ugovora.
  • Welcome Unlimited GB za 30 dana - 1999 RSD je prilično dobro.
Dosta bolje nego 3400 RSD za mts.

A1 sam na prepaidu ali imam slobodan drugi slot za sim da ubodem podatke. Nemam esim.

Ok, zato sto mts ima pakete koji uz doplatu 149 dinara uz netbooster kad potrose iz paketa svoje gb imaju neograniceno net.
Reko mozda imas Omorka paket slucajno a vec su ti kolege rekle sta je najpovoljnije.
Bre super stvari imaju, skroz nisam znao za ovo. A kakav je inače mts net, drug mi se žalio dosta pre godinu dana.

A1 ima i dobro i loše budem iskren, ali ima uvrnute stvari.

Kada sam u jednom danu prošao pola srbije, iz čista mira ni privatni ni poslovni broj nije mogao da istera van viber poruka kada sam se odmorio u subotici pa u kraljevu dan kasnije a ostali gradovi su ok.
Roaming dodaci na prepaidu im je čisto *****, samo u slovačkoj i austriji radi okayish, nemačka i mađarska samo viber poruke i to jedva(eto čisto da kažem da ako nekom zatreba ko meni, da se ne *****e i osloni na taj net)

U vezi Turist/SuperTurist sim kartice, da li je eSim dostupan i za drzavljane Srbije?

Vrh Dno