Šta je novo?

Maske, futrole, stakla i ostala dodatna oprema za iPhone

Spigen ili Nillkin, sasvim zadovoljavajuće maske i stakla.
Ekstra kvalitet i prijatne u ruci i na dodir.
Na iPhone 13 pro max, tri godine Nillkinovo staklo mrdnulo nije.
Sada na iPhone 16 pm, Spigen futrola i Nillkin pro+ staklo.
Odlična kombinacija.
Preporuke.

Ko voli "kevlar" maske, Benks je vrlo slican pitaki, a jeftiniji...

da li neko ima iskustva koja je manja u ruci i sa boljim gripom Nillkin Scrub pro ili ti sad je zovu Super frosted, ili Nillkin nature?

Scrub bolji grip, slicne dimenzije, glavna razlika silikon mekani i tvrda plastika
btw obe su, po meni, glomazne

Одличне маске, надам се да ће се пононо појавити, па да узмем једну за резерву, или са mag-safe прстеном. Имам и оригиналну провидну mag-safe, али ми је много клизава и пластична.

1730975973878.png

Da li je neko koristio one Reborn karbonske maske? Navodno su švedske, deluju mi dobro ali nemaju onaj filc iznutra pa me to malo brine.

Da li je neko i dalje zainteresovan za nabavku od Nomada?

Narucio sam Pitaka case za 15 pro, tactile woven sunset plavu, nadam se da necu dugo cekati...
Ako nekog interesuje ovo mi je iskocilo tamo kao za referal, dobijate 10$ popusta ako narucite pa ako je neko planirao moze da iskoristi... takodje i ja cu dobiti 10$ za sledecu narudzbinu.
Shipping je 10$.

Stigla maskica 5 dana od porudzbine. Fantasticna stvar, prvi utisak bas pozitivan. Vrlo tanka i mnogo dobar osecaj u ruci, ne kliza, ovaj materijal je stvarno drugaciji od svega sto sam do sad koristio.
IMG_0982.jpegIMG_0981.jpeg

Hteo bih ovde da izuzetno pohvalim Xiaomi GaN 67w punjac. 2x usb c i 1x usb a. Neverovatna mi je cinjenica da se sa ovim punjacem telefon ne zagreva skoro pa ni malo u toku punjenja. Ja doduse nikad ne spustam telefon ispod 40% baterije jer mi mi treba uvek pun za naredne dane, ali i u tom slucaju bilo koji punjac pre njega je u istim uslovima zagrevao telefon. Ono sto sam nasao na netu vezano za taj punjac je da ima neku noviju vrstu GaN tehnologije zbog koje se isporuka energije vrsi drugacije i manje zagreva sam uredjaj sto je evo ispostavilo se zaista istina. Eto , mozda ce nekome znaciti jer punjaca ima 1001 al ovaj je za mene no1

Narucio sam Pitaka case za 15 pro, tactile woven sunset plavu, nadam se da necu dugo cekati...
Ako nekog interesuje ovo mi je iskocilo tamo kao za referal, dobijate 10$ popusta ako narucite pa ako je neko planirao moze da iskoristi... takodje i ja cu dobiti 10$ za sledecu narudzbinu.
Shipping je 10$.
Razmisljam da uzmem Pitaku, deluje mi premijum, ali znaci mi dosta da telefon ima "naslon" kad gledam film ili neki video.
Zanima me da li neko ima iskustva sa Torras 360 Spin ili UAG Plasma XTE maskama ili opet nekim koje imaju taj 360 C ring kao naslon (ili obican ali da je kvalitetan).
Uag je oko 70e, Torras je skoro duplo jeftinijii ali ima bolje kritike.
Do sada sam za 14pm nosio Spigen Tough Armor i ovde sam ga u vise navrata hvalio. Nemam nikakvu zamerku na case, nosim ga 2 godine i telefon je bukvalno bez tacke, menjao bih cisto jer mi je dizajn dosadio i hteo bih da ga osvezim nekim drugim brendom, ali postoji i dalje mogucnost da ponovo uzimem Tough armor.

Pitaka ima taj dodatak koji se kupuje odvojeno i kazi na masku preko magneta koliko sam video na sajtu.
Nisam nikad koristio maske sa tim niti takav dodatak tako da ne bih mogao da ti dam iskustvo neko za to...

youtube link
video traje duze nego titanic extended ali je odlican, pokrio je manje-vise sve poznatije brendove i maske na trzistu

Znam da sam taj guy ali ko kod nas stavlja najbolje staklo za iphone 16 pro ne ceka mi se zbog praznika da porucujem staklo a telefon ispred mene xD
mode u dm ako necete da reklamirate XD

Poslednja izmena:
Imaju broj i slovo u nazivu,mislim da ne smem vise da otkrivam. 😁

Znam da sam taj guy ali ko kod nas stavlja najbolje staklo za iphone 16 pro ne ceka mi se zbog praznika da porucujem staklo a telefon ispred mene xD
mode u dm ako necete da reklamirate XD
ja sam ESR uzeo, 3 komada (privacy, obican je jos jeftiniji) izaslo me 10e. Imao sam Spigen ez. fit na 14 pm i bio sam zadovoljan, uzeo sam ESR za ipad pre par meseci i odlican je, pritom dosta povoljniji

@Marmil preko koga si poručivao, vidim da na njihovom zvaničnom sajtu nemaju opciju isporuke u SRB.​

@Marmil preko koga si poručivao, vidim da na njihovom zvaničnom sajtu nemaju opciju isporuke u SRB.​

U Nemackoj sam pa sam ovde preko Amazona porucio ali mislim da se sve moze naci kod nas na KP. Uzeo sam majci Spigen glass za njen Samsung pre par meseci upravo tamo. Za ESR ne znam kako satoje stvari :/

naravno da ne moze sve... nije ovo Nemacka :)

ESR možete preko Alija, meni stigne od njih baš brzo.

Pozdrav svima, uzeo sam skoro Iphone 13 polovan i treba mi novi kablic, sad ne bih da kupujem one kineske vec neki kvalitetniji, video sam da je od apple-a 3500 kod nas u radnjama a voleo bih ako ima neki da je jeftiniji da se uzme kod nas ako je moguce ne mora da je Apple brend.. Gledao sam na redditu cuo sam za Anker, Ugreen i slicne koje preporucuju ali ne mogu da ih nadjem na KP kod nas... Video sam da ima i Ikea kablice ali ne znam da li oni podrzavaju brzo punjenje (Ja koristim punjac od proslog telefona Realmea sedmice koji ima 30w).

Edit: takodje ako neko ima preporuku za neki magsafe third party powerbankove neka napise :)

Možeš najnormalnije da koristiš Ikein kabl za telefon. Ove koje navodiš, naručuješ preko interneta.

Ikea imam, onako pleten crveni, već koju godinu. Odlično radi i ima MFI sertifikat. Piše ti na sajtu Ikea pod detaljnim informacijama i za to što pitaš, za svaki kabl.

Ja sam uzeo neke kineske power bankove tog tipa. Ali radili reklamni materijal tog tipa, pa ne bi znao gde možeš da ih kupiš u slobodnoj prodaji. Imaš na Promobox sajtu sada dosta novih modela. Koristimo neki Bounce i Vektor PD (taj sam video negde preporuku ali Anker ako se ne varam).
Probaj na google daroteke i slične radnje ako ti odgovara neki od tih.

Pozdrav svima, uzeo sam skoro Iphone 13 polovan i treba mi novi kablic, sad ne bih da kupujem one kineske vec neki kvalitetniji, video sam da je od apple-a 3500 kod nas u radnjama a voleo bih ako ima neki da je jeftiniji da se uzme kod nas ako je moguce ne mora da je Apple brend.. Gledao sam na redditu cuo sam za Anker, Ugreen i slicne koje preporucuju ali ne mogu da ih nadjem na KP kod nas... Video sam da ima i Ikea kablice ali ne znam da li oni podrzavaju brzo punjenje (Ja koristim punjac od proslog telefona Realmea sedmice koji ima 30w).

Edit: takodje ako neko ima preporuku za neki magsafe third party powerbankove neka napise :)
Ikea je mfi sertifikovan tako da njega uzmi slobodno i sam ga koristim
Ja sam se igrao sa bavin powerbankovima 5000mah i 10000mah na 13tici i oba lepo rade.Jedino je deblji i veci taj od 10000mah.

Puce staklo iz ajstajla.. ono NEXT ONE pa cisto da vide ljudi koliko skracuje displej..

Prilozi

• IMG_0172.JPEG
    IMG_0172.JPEG
    128.2 KB · Pregleda: 157
ako vam ne smeta robusniji case i malo ‘napadniji’ izgled preporuka za Supcase UB grip. imam ga vec par dana i ovo je jedan od najboljih koje sam imao (bolji od svih uag, spigen, mous, rhinoshield do sada).
vrhunski materijali, osecaj u rukama izvanredan, kao da biste mogli zid da razbijate (grip odlican, ne klizi, dugmici jako responzivni i ‘clicky’ , zastita ekrana i kamera odlicni (prmetno je izdignut u odnosu na displej i kamere), zastitno staklo odlicno lezi i ne napinje kao kod druge maske koje imam (spigen ultra hybrid T), ring takodje jako dobar…
camera control button takodje izvanredna ali malo mi je ipak bolja na spigenu.
jedina mana, ako je tako mogu i nazvati jer se mnogima dopada, zastita od prljavstine na portu za punjenje, nije fleksiblna i pomalo smeta ako se telefon koristi za vreme punjenja…
u svakom slucaju 10/10 i preporuka za case

Prilozi

• IMG_5080.jpeg
    IMG_5080.jpeg
    136.5 KB · Pregleda: 101
  • IMG_5078.jpeg
    IMG_5078.jpeg
    375.7 KB · Pregleda: 70
  • IMG_5077.jpeg
    IMG_5077.jpeg
    216.7 KB · Pregleda: 81
  • IMG_5076.jpeg
    IMG_5076.jpeg
    253.7 KB · Pregleda: 82
Poslednja izmena:
hoces reci da ti se ne dopada :cry:
bez zezanja sad, vec sam pisao, vise mi lezi ovakav telefon u ruci, ne ispada mi i laksi za baratanje

Ja sam uzeo za valjda 16E ovu Ringke masku sa Amazona .. solidan osecaj u ruci i solidna zastita, mana je ova resica koja ide uz camera button, ona je dosta tanka i ne prati bas okvir, mada je to vise estetika i ako se zagleda ... ova poledljina ce se izgleda lako grebati, ali svejedno je maskirna ;)20250107_220632.jpg20250107_220659.jpg

Nazad
Vrh Dno