- Učlanjen(a)
- 19.06.2004
- Poena
- 707
vjerovatno najboljeg filma Larsa von Triera

vjerovatno najboljeg filma Larsa von Triera
1) daleko je to od Kominsky MethodNišta očekivao, a dobih nešto:
Shrinking
Kalifornijsko oh-we-are-so-liberal pomodarstvo u nekim aspektima, ali vuče i na meni drage Modern Family, i skoriju Kominsky Method![]()
power nastavi sa force serijom o tomiju,a i serija o kejnanu kazu da je dobra....seriju o tariku preskoci.Odgledao power i 4 blocks,još neka preporuka u tom fazonu krimi serija.?
Meni licno Hamilton je mnogo bolji pre svega kao covek.
Za pocetak ume da kaze izvini, Max apsolutno nikada nije rekao izvini ili da je on kriv. Uvek su mu drugi krivi i zbog toga ja licno ne volim Max-a uopste.
Takodje incident sa Norisom letos na RedBull ringu, izgurao ga sa staze, pocepao gumu i opet mu je Noris bio kriv.
Kompanija je M-Tex Oil i naravno da ne postoji u stvarnom životu i da je fikcija.![]()
Poceo da gledam mada ne verujem da ce me drzati nesto dok ne snime bar 2 sezone.
Onako, dosta realisticna i sirova drama o nasoj zavisnosti od nafte i njene industrije. Glavni protagonisti su poprilicno dobar cast, i glume ljude na razlicitim polozajima u navedenoj industriji.
Rekao bih da je vrlo propagandna serija u smislu oil is the way, screw alternatives. I u pravu su u vecini slucajeva.
Ali vec sam ih nahvatao da iznose pogresne cinjenice. Japanci navodno medju najvecim pusacima na svetu i ne umiru od bolesti uzrokovanih pusenjem sto nije tacno. Na stranu sto imaju 30x bolji zdravstveni sistem od americkog, i sto su na zescim vazdusnim strujama tako da tesko moze da im nasteti bilo kakva zagadjenost. Jedan od razloga zasto u proseku najduze zive.
Radnja se desava u teksasu, tex oil je kompanija (nisu cak ni izmisljali, verovatno i sponzorise snimanje) ima ima *******ih faca, dobrih riba, nasilja...
Svega sto danas odrzava paznju.
za sada 7/10 pa cemo videti za jedno 2 godine.
Uh, kakav downgrade posle Robin Wright.Lella George (kakva ženska), ex ženom Šon Pena (mogao je tata da joj bude),
Vala i njen posle Dane WitherspoonUh, kakav downgrade posle Robin Wright.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari