Pristupam podacima za plaćanje ali sam hteo da izbegnem popunjavanje naloga za plaćanje. Ranije sam obavljao opcijom plaćanje koje je dostupno, ali se ne izvrši naplata ni Dina a ni Visa karticom.@Micca ako imaš problem sa pristupom podacima za uplatu, imaćeš uvid preko aplikacije Moja LPA
i obavezno koristi šifru plaćanja 253
https://gigatron.rs/citaci-kartica/ewent-citac-kartica-ew1052-475862, ovo sam uzeo pre 2 godine, koristim retko, ali je svaki put radio bez greške, Windows 10.Ima li preporuke za neki noviji citac licne karte koji nekome odavde provereno radi? Koristio sam neki acs koji u poslednje vreme vise ne radi nego sto radi.
Prvi put sam dobio vozačku preko euprave, poštom, i sad me zanima:
Možda nisu pitanja za ovu temu, nisam siguran, ali ne znam da li su pogrešili ili je to normalno?
- je l normalno da ja plaćam dostavu poštaru? Mislio sam da je uključena dostava u onu uplatnicu na eupravi?
- imam B i C kategorije i za B mi važi normalno 10 god, a C samo 5 god? Na prethodnoj dozvoli je bilo 10 za sve.( 30ih sam godina, ne nosim naočari niti imam ograničenja...)
Moj otac je napunio 65 ove godine i dobio je B, C i E na 5 godina. Sve zavisi od lekara koji te pregleda ako se ne varam.
Jel' ti poznato možda, da li može zanovljena lična karta poštom takođe?Prvi put sam dobio vozačku preko euprave, poštom, i sad me zanima:
Jel' ti poznato možda, da li može zanovljena lična karta poštom takođe?
Thales (nekada Gemalto) citaci kartica.Ima li preporuke za neki noviji citac licne karte koji nekome odavde provereno radi? Koristio sam neki acs koji u poslednje vreme vise ne radi nego sto radi.
Ja sam pre 10 dana,Kad smo već pomenuli lične karte, zakazao sam za sebe i suprugu preko e-uprave termin za zamenu lične karte koja ističe za 15 dana ali nigde da nađem definitivno da li treba da im nosim izvod iz matične knjige rođenih i uverenje o državljanstvu ili pošto je reč o biometrijskim LK nema potrebe da im to donosimo jer sve to već imaju u sistemu (nailazim na oprečne informacije)!?
Da li je neko skoro menjao biometrijsku LK da može da sigurnošću da mi da informaciju, da se ne cimam bespotrebno oko neke papirologijue ako to nije neophodno?
Možda su te privremeno banovaliMoje nove vozačke još nema niti se ikakvi statusi menjaju. Zahtev podnet 08.12. Vozačka istekla 15.12.
Moraću da odem do MUP (ako ugnjavim ćaleta da me vozi, da ne bih ja rizikovao kaznu ako me zaustave panduri) da vidim šta su genijalci uspeli da zeznu oko toga. Kad adresu stanovanja nisam menjao 30 godina, nemam zdravstvena ograničenja, ne nosim naočare, slika iz lične karte je stara 14 meseci...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari