Šta je novo?

PlayStation - Akcije, promocije i PSN dopune

Ovaj Forspoken su pominjali jedno vreme? Ne mogu da se setim dal' u pozitivnom ili negativnom kontekstu?
Početak mi je obećavao, ma koliko da je tema prežvakana, ali kasnije se igra raspada u velelepnom stilu. Mediocre priča, likovi koji ama baš nikako ne ostaju u sećanju, lep no ipak isprazan open world i gameplay koji ne oduzima dah svrstava ovu igru u skupinu 6/10 igara bar što se mene tiče.
Al' pošto će biti u katalogu, možeš da probaš jer kupovinu ne bih preporučio, osim na debelom popustu.

Sto pise za PS4? Ne bih mogo iskoristim preko ps5?
IMG_0935.jpeg

Navukli me, service fee 8e

To me strašno nervira.
Zato najviše volim da kupujem na cdkeys i pcgamesupply.
Koliko piše tolika je cena. Ili odmah kaže koliki je fee.
Zato skoro pa nikad nema popusta kod njih. Naročito na pcgamesupply.

Većina ima dodatni fee, što je donekle i očekivano. Cdkeys nema, g2a ima najmanji.
S tim što za većinu tih sajtova mogu da se nadu popusti tako da se fee potire, u zavisnosti od popusta koji se nađe.
Na allkeyshop-u imate popuste i možete uporediti cene.

Како је сад најисплативије узети 50$ допуну? Да ли 1х50 или 5х10, 2х20...? 50$ = 46€

Sve zavisi od sajta do sajta, najjednostavnije ti je da sam izracunas.
Ja sam za BF na CdKeys uzeo jednu dopunu od 50$ i iznelo me 42€.

На CdKey не могу да пронађем допуне, а и не могу да наместим на US.

PSN / PSN Topup Cards / izbacice ti kako dopune nisu dostupne u Srbiji ali ignorisi to / You are seeing games that are valid in your region which is ‘Serbia’. If you want to see all games available click here <--- kliknes tu i dobices dopune za sve regione.

Хвала, нисам знао под којим називом да тражим, сваки сајт има други назив, а и ово за Србију. Има 50$ за 45$.

Ima bas lepih popusta za 30th Aniversary. Recimo gt7 je upola cene. Hogwarts 25% cene.. mortal combat 13% cene. Svi Metroi 7.5 funti

Ja Hogwarts deluxe pazario za 16-17e, imao sam one Stars poene koje sam pretvorio u vaucer tako da NGNT.
Generalno ima dostva stvari na snizenju ali nista na vecem popustu, koliko vidim stvari koje stoje na wishlisti su ponovljene akcije koje su bile vec tokom godine.
Mozda bude nesto tokom Bozicne/NG akcije ali ne ocekujmo previse.

PSN / PSN Topup Cards / izbacice ti kako dopune nisu dostupne u Srbiji ali ignorisi to / You are seeing games that are valid in your region which is ‘Serbia’. If you want to see all games available click here <--- kliknes tu i dobices dopune za sve regione.
Pokušavam da kupim PSN dopunu za US nalog i ne prolazi mi preko Visa kartice za internet kupovinu. Nju već koristim godinama i nikad nisam imao problema. Da ne treba možda Paypal?

Skoro sam bas uzimao i prolazi sve redovno preko Visa kartice. Mozda je trenutno neka greska do sajta, probaj malo kasnije, svakako prolazi i preko paypala.

Probao sam vise puta. Stigne mi kod od banke za verifikaciju i ne prolazi. Probao sam da se kupim i preko Paypala i opet isto.

Koji sajt? Ja sam pre dva tri dana na Enebi pokusao nešto da uzmem izbacivalo je greške.

Podsetnik da je moguće plaćanje Apple Pay-om direktno kroz PS app na telefonu.
Ja sam tako uzeo 12 meseci PS+ Extra sad kad je bio popust.

Vrh Dno