nema sta da trzi pored dirt rally 2.0Wrc kakav je?
Ovaj Forspoken su pominjali jedno vreme? Ne mogu da se setim dal' u pozitivnom ili negativnom kontekstu?
Početak mi je obećavao, ma koliko da je tema prežvakana, ali kasnije se igra raspada u velelepnom stilu. Mediocre priča, likovi koji ama baš nikako ne ostaju u sećanju, lep no ipak isprazan open world i gameplay koji ne oduzima dah svrstava ovu igru u skupinu 6/10 igara bar što se mene tiče.Ovaj Forspoken su pominjali jedno vreme? Ne mogu da se setim dal' u pozitivnom ili negativnom kontekstu?
Pa niko je nije spomenuo mesecima, tako da ti je jasno koliko je sati![]()
Kinguin, ne znam kako se tacno piseNaopako, koji sajt je u pitanju?
Naravno, nisam platio. Ali ne vidis fee dok ne udjes u korpu da platisValjda vidiš fee pre nego platiš
Upravo to ... neretko na Kinguinu sam imao 10%, 12% popusta, pa na kraju ta 100-tka izađe oko $80. Utanjili su u poslednje vreme ... nema ...S tim što za većinu tih sajtova mogu da se nadu popusti tako da se fee potire ...
Pokušavam da kupim PSN dopunu za US nalog i ne prolazi mi preko Visa kartice za internet kupovinu. Nju već koristim godinama i nikad nisam imao problema. Da ne treba možda Paypal?PSN / PSN Topup Cards / izbacice ti kako dopune nisu dostupne u Srbiji ali ignorisi to / You are seeing games that are valid in your region which is ‘Serbia’. If you want to see all games available click here <--- kliknes tu i dobices dopune za sve regione.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari