Šta je novo?

PlayStation - Diskusija o igrama

Zna li neko da li postoji opcija na FC 25 za PS5 fast passed kao sto je na fc24 da se ubrza malo igra, nisam je uspeo naci. I kako da podesim kameru da bude bliza? Zoom ne pomaze nesto mnogo, na svakoj vrsti kamere odaljava da se vidi bukvalno ceo teren i na TV 55 inca igraci deluju mnogo mali. Generalno igra u odnosu na FC 24 je dosta realnija, igraci se ponasaju realnije i ne mozete da trcite po terenu tamo vamo non stop i zabijate po 4-5 gola. I igra je dosta tvrdja sto mi se svidja ne pada mnogo golova po utakmici i ne deluje odbrana toliko busna. Ovo sve vazi karijeru mod a UT jos nisam igrao a nesto i nemam zelju.

Stigla konacno u moje ruke.. Jedino ne znam da li da je igram sad, ili da predjem prvo prethodne Souls igre.. :D

Prilozi

• Elden.jpg
    Elden.jpg
    115.5 KB · Pregleda: 33
Имам Mortal kombat 11, у кутији има код. Како могу да проверим да ли сам га искористио? Игрицу бих да продам.

Не бих да га искористим. А избрисао сам диск верзију и узео дигитал.

Vredi li GT 7 za singleplayer samo?

5 sekundi ti treba na 'tjubu da skontaš. Ima, naravno.

Inače The Game Awards večeras u 01:30 po našem vremenu. Valjda će biti nekih vrućih najava za sledeću godinu.

5 sekundi ti treba na 'tjubu da skontaš. Ima, naravno.
Igra nema story-mode kampanju u klasicnom smislu i zahteva stalnu internet konekciju - ako me pamcenje sluzi dobro, zato sam se i zacudio.
Zbog toga i nisam pazario, dok mi je re recimo F1 daleko bolje legao u tom pogledu.

Voziš F1 aktivno lige tj trke itd... Volan ili džojstik?

Ne vise, skidam se na suvo sa f1 23... Odlucio da odigram i nesto drugo... :)
Dzojstik inace, malo je falilo da "sidjem niz tu zeciju rupu" i uzmem volan...
U planu je uzmem i f1 24 (ako su ga ispeglali, nisam ispratio), za sada se suzdrzavam da se opet ne bih navukao...

Tanka je linija do volana sedišta, a posle kreće žurka, traži se uvek bolji volan i sve ostalo...
Krenuo sa Thrustmaster, završio na Fanatec.
Uživanje bukvalno, F1 24 je po meni mnogo bolje nego F1 23.

^
Nista posebno iako pokusavaju da igraju na neki retro nostalgija fazon, pritom izgleda nastavljaju gde su stali sa TloU...
Nemam bas puno poverenja u ND da moze da izbaci kvalitetan naslov kao ranije.

Da li su realni sa najavom TLoU2 remastered?!
Ima li kraja bezobrazluku i pohlepi...

Ne vise, skidam se na suvo sa f1 23... Odlucio da odigram i nesto drugo... :)
Dzojstik inace, malo je falilo da "sidjem niz tu zeciju rupu" i uzmem volan...
U planu je uzmem i f1 24 (ako su ga ispeglali, nisam ispratio), za sada se suzdrzavam da se opet ne bih navukao...
Paaaa, mnogo je drugaciji f1 24 od 23. Vise su ga nagnuli ka arkadi.. bas mi je trebalo vremena da se naviknem, neke stvari ne bi mogao da uradi u 2023, a to se sad podrazumeva. Svakako je fun i na joypadu.

Imam i ja jedan Thrustmaster kojeg nisam ukljucio godinama, nadam se da jos fercera…

Ja sam. Imao prvi Thrustmaster 150 i to dva, pa T300 sa ferari adon wheel, pa sad fanatec f1 volan i loadcell Pedale...
Bogami kad es vozi trka od 100% zabole ruke i to dobro... Ali i kao sto sam vec pisao, jeste dozivljaj...

Konačno novi Naughy Dog IP

Poprilicno neubedljvo i donekle nezanimljivo, trejler deluje kao da kasni jedno 10 godina kad je cela ta kvazi sarena estetika 80ih mozda i bila zanimljiva. Plus random Dinesh i Lalo Salamanka na onim slikama, karakteri i neprijatelji takodje nekako standardni uz space pirates tematiku, bas sve onako genericki mashup dosadno. Videcemo kako se stvarno igra odvija i mozda i bude zanimljiva ali poredeci njihov prvi trailer za poslednju igru (TLOU2), bolje ni da se ne spominje koliko je sve kreativno srozano.

Meni je trailer top sem standardnih stvari koje se forsiraju kroz njihove igre. Enemy meh i sama priča sa mačem me ne radi ali ko zna na sta ce izaci na kraju. Porsche se lepo uglavio.

Inače nisam nikakav fan igara vezanih za svemir, ali sačekaću da igra izađe pa ćemo da vidimo. Utisak koji trejler ostavlja je "🫤"

Vrh Dno