Da ali za koga su ove manje ceneПа 50% на већу цену и онда 100рсд мање.
Da ali za koga su ove manje ceneПа 50% на већу цену и онда 100рсд мање.
A extra go plus sadrzi?CITAJTE TEME , ISTE INFORMACIJE SE PONAVLJAJU BEZBROJ PUTA
@petar pan
U Globaltelu imas 2+30GB i neogranicene pozive/SMS bez ugovorne obaveze za 999 dinara.
Plus jednokratni bonus 200GB ako preneses broj.
U Yetell-u ako u roku od par dana od prelaska na pripejd sami ne ponude , uz malo smaranja
mozes da izvuces Extra Go Plus za 999.
( moze da se uzme i bez UO za 1199 )
Ono sto sam video nisam nasao...problem?
Odgovor na to pitanje sam bas juce napisao. Kada bi umorili vas prstic vracanjem jedne stranice u nazad mozda bi i saznali odgovor na to pitanje.Da li nude jos uvek 30GB i neogranicene minute za 999din. kad predjes na pri-pejd (preneses broj kod njih na pri-pejd) ?
Ne radi im "Back" na telefonu..Sto pre prihvatimo to,lakse cemo citati jedne iste poruke na svakoj drugoj strani..😁Odgovor na to pitanje sam bas juce napisao. Kada bi umorili vas prstic vracanjem jedne stranice u nazad mozda bi i saznali odgovor na to pitanje.
Slazam se, promaklo mi. Pitao sam i iz razloga jer je pisano da je neko presao na pripejd i da nikakve ponude jos uvek nije dobio.Odgovor na to pitanje sam bas juce napisao. Kada bi umorili vas prstic vracanjem jedne stranice u nazad mozda bi i saznali odgovor na to pitanje.
Ja sam prešao na pripejd sa dva broja 28.11.2024.u 12h nadao sam se ponudiSlazam se, promaklo mi. Pitao sam i iz razloga jer je pisano da je neko presao na pripejd i da nikakve ponude jos uvek nije dobio.
GO EXTRA+ nisu nudiliZato sam i pitao, jer sam citao temu unazad i video da nije bas da su svi dobili ponudu za Go Extra+.
Znaci ipak ne nude svima tu ponudu. Hvala @djakprvak @agasoft .
Pokušao sam da nađem info na oba njihova sajta, ali nisam uspeo. Probao i ovde sa search, ali opet neuspešno. Znaš li možda koja je količina interneta u oba paketa za ZB? Ne znam da li globaltel ovo "roming net" smatra ZB ili se misli na neki drugi region.Ovo smo kacili 100 puta
( samo sam ja permutovao nazivGo Extra - Extra Go )
Pogledajte prilog 470204Pogledajte prilog 470206
mislim da imaju svi pravo. ako ti neko ne nudi probaj nades Yettel akvizitera on ce ti ponuditi 100%Ja ne znam ko ima pravo na Go extra +, ja se tome i ne nadam. Imam pripejd broj koji sam registrovao skoro, nijednog trenutka mi to nije ponuđeno. Tako da je to nešto selektivno. Ali se nadam njihovom pozivu. Juče bio do poslovnice, čovek me ama baš ništa nije pitao, a u razloge prelaska stavio "previsoke cene tarifnih paketa", bez da sam ja to ikad izgovorio. Pa hvala mu, svejedno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari