slavoljubf
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 09.02.2024
- Poena
- 55
Moja oprema
- Pristup internetu
- Optički internet
- Kablovski internet
Znači u Yettel treba prelaziti isključivo početkom meseca kako bi imao što manji period razlike između UO i pune cene.
Pitam zato što u A1 si prvo određeni broj dana UO do prvog preseka po punoj ceni, a posle od prvog preseka imaš punih 24 meseca popusta - dakle i posle datuma kad ti je istekla UO, do poslednjeg, 24tog preseka.
Hvala na info da znam ako budem prelazio u Yettel nekad da znam kad da pređem
jer ako treba da plaćam poslednji mesec po punoj ceni (ako ne obnovim UO), to može da bude dosta, jedino da onda tražim prekid UO i kao penale platim samo tih nekoliko dana korišćenja pune cene (ako je i to moguće?)

Pitam zato što u A1 si prvo određeni broj dana UO do prvog preseka po punoj ceni, a posle od prvog preseka imaš punih 24 meseca popusta - dakle i posle datuma kad ti je istekla UO, do poslednjeg, 24tog preseka.
Hvala na info da znam ako budem prelazio u Yettel nekad da znam kad da pređem
Evo npr. ovaj primer - sad ako BozicBata traži prekid UO sad, npr. prelazak na prepaid, koliko će platiti penale na raskid UO? Totalno mi nejasno ovoMeni istice ugovor 28.12. ista prica i kod mene. Za Total Data+ koji su me navukli da promenim sa Total Data 40, za Decembar mi je pretplata 6600....ako stvarno moram da platim to na kraju stvarno su lopurde da nema dalje.