Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Kad se obrise jos jedan od slotova onda se pojavi MAX, kao da je ogranicen broj "premium" aplikacija.

Dal sad ovih duplo više neta važi i za korisnike kojima je istekla UO, pa se iscimaju da izvuku 50%?
Naravno!

Meni kad se prijavim na moj nalog Max app pokazuje da treba da obnovim pretplatu iako sam pod ugovorom kod Yettel-a.Ne kapiram kako su izbacili Max iz ponude odjednom?

Мени пише нормално да сам претплаћен преко Јетела....

Meni kad se prijavim na moj nalog Max app pokazuje da treba da obnovim pretplatu iako sam pod ugovorom kod Yettel-a.Ne kapiram kako su izbacili Max iz ponude odjednom?

Nismo potvrdili da su ga izbacili i ako ga izbace, biće sigurno obaveštenje, ali uslovi za upotrebu aplikacija su takvi da mogu da ih izbace kad god požele.

Da li se moze potpuno iskljuciti "mobile data" na telefonu?.....tj da ne mize tako da se kaci na net,vec samo preko wifi-ja?

Meni se voyo svidja. Ne znam zašto ste toliko negativni prema servisu na koji vas niko ne prisiljava da koristite

U ponedeljak sam podneo zahtev za prelazak na prepaid za dva broja kod koji mi je isticala ugovorna obaveza 05.12.. Za čudo, devojka u poslovnici je bez ikakvog pitanja odradila posao i podnela zahtev. U sredu su me zvali i dogovorili smo da produžimo saradnju na još dve godine uz 50% popusta na tarifu.
I meni isto ističe 05.12. Zvali par puta u poslednjih par dana da ponude Yettel 20, jer je to najpribližnije Total 10 paketu koji koristim (osim cene i jedne app manje). Prvi put je bilo 2400, danas 2000. Realno, jedini razlog za ostanak u Yettel-u je Max, a ako postoji šansa da ostanemo bez toga sad kad je Voyo tu, nema razloga za ostanak. Tako da ću i ja za početak podneti zahtev za prepaid, pa ćemo dalje videti. Sve sam bliži A1 Mega Planu (godinu dana free) ili Globaltel Freepaid-u (zbog roaming neta), uz standalone pretplatu za Max (4k).

Ja sam obnovio na Yettel M i Yettel 100, na Yettel M mi je aplikacija Max najnormalnije nastavila da radi. Voyo je uglavnom glupost, ali vidim da treba da stave u katalog Mućke i Alo, alo pa rekoh neka ga neko vreme

Kako online podneti zahtev za prelazak na prepaid?

Poslednja izmena:
I meni isto ističe 05.12. Zvali par puta u poslednjih par dana da ponude Yettel 20, jer je to najpribližnije Total 10 paketu koji koristim (osim cene i jedne app manje). Prvi put je bilo 2400, danas 2000. Realno, jedini razlog za ostanak u Yettel-u je Max, a ako postoji šansa da ostanemo bez toga sad kad je Voyo tu, nema razloga za ostanak. Tako da ću i ja za početak podneti zahtev za prepaid, pa ćemo dalje videti. Sve sam bliži A1 Mega Planu (godinu dana free) ili Globaltel Freepaid-u (zbog roaming neta), uz standalone pretplatu za Max (4k).
Ako predjes na pripejd,moras da ostanes jos 2 meseca u Yettelu a Mega plan u A1 traje do 31.12.

Juče mi je devojka u Yettel-u to isto rekla prilikom podnošenja zahteva za prekazak na prepaid. Na moj komentar da se to pravilo zapravo odnosi na to koliko dugo je broj u mreži (u mom slučaju 20+ godina), a ne koliko dugo koristim neku uslugu (prepaid, postpaid), potvrdila je da je ipak to tačna informacija.

Kapiram da netačnim informacijama pokušavaju otežati prelazak ljudima koji nisu informisani, ne bi li odustali. Pravilnik Ratela je poprilično jasan:
1733051004105.png

… isto da je tek 15dana pre isteka UO moguće podneti zahtev za prelazak na prepaid…

Juče mi je devojka u Yettel-u to isto rekla prilikom podnošenja zahteva za prekazak na prepaid. Na moj komentar da se to pravilo zapravo odnosi na to koliko dugo je broj u mreži (u mom slučaju 20+ godina), a ne koliko dugo koristim neku uslugu (prepaid, postpaid), potvrdila je da je ipak to tačna informacija.

Kapiram da netačnim informacijama pokušavaju otežati prelazak ljudima koji nisu informisani, ne bi li odustali. Pravilnik Ratela je poprilično jasan:
Pogledajte prilog 469334
Pisao sam kako sam od njihove podrške u dva dana dobio suprotne informacije povodom toga. Prvo mi je njihova radnica rekla tačnu informaciju da sam Slobodan i nakon konsultacije sa kolegama to i potvrdila, da bi me sledeći dan iz tog istog supporta njen kolega lagao sa ovom istom pričom o dva meseca. Kako sam bio u gužvi tih dana, od toga je imao koristi drugi operater jer sam uzeo mesečnu pripejd dopunu, sigurno nisam njima uplaćivao 😀

U Srbiji se za pošten rad uglavnom dobijaju packe od šefova koje samo profit i napredovanje zanima, nadam se da ta dobra žena nije imala problem sa prevarantima iz Yettela zbog svog kvalitetnog rada ❤️

Dali se pri prelasku u yetel i dobijanja 50 posto popusta cena racuna npr za yetel M racuna na ovu precrtanu 4499 ili na 3599 i sta bi preporucili slicno Soko lite u Mts-u koju da uzmemo u yetelu

Šta ima u tom GO extra paketu? Bar jedna aplikacija? Možda prebacim broj iz A1 sledeće nedelje, po savetu sa ove teme na pripejd pa da čekam ponudu, jel tako?
Go extra ima 100 minuta ka svima, neograniceno u mrezi i 3 GB 599din
Go extra + ima neogranicene minute i 30 GB 999 din. Nemaju dodatne app ali se saobracaj prenosi i ovaj manji paket ima blokadu nije moguce da se prekoraci. Ovo je samo za pripejd brojeve.

… to je ist, uz aktuelnu akciju sa više interneta… svakako nepovoljno, do podnošenja zahteva za prepaid ili prelaska u drugu mrežu… tad čitaju i pitaju… :)

Jel moze da se podnese zahtev za prelazak na prepaid 20 dana pre isteka ugovora? Na drugom broju mi tek za 20 dana istice ugovor, a vec ide puna cena :D

Ako meni ugovor traje do 29. decembra, kako je moguće da mi sistem već sad prikazuje stanje računa sa punom pretplatom? :)
Svakako ću sad da tražim pripejd,, ali valjda ovo ne bi trebalo ovako da piše?

Zato šta decembar ima 31 dan i ta dva dana nisu pod ugovorom, ako obnoviš ugovor u medju vremenu pretplata će biti po novom ugovoru.

Sve je u redu, 29. decembra 2023. ti je krenuo novi ugovor i odmah uračunat popust za decembar 2023., a zadnji, 24-ti mesec sa popustom je prošli, novembarski 2024. godine.

^^ Zašto mu je onda ugovorna obaveza do 29. decembra ako je 24 meseca UO isteklo u novembru? Valjda je onda trebalo da bude UO do kraja novembra?
Jel to znači da od 1. decembra on plaća punu cenu? Ima UO, a nema popust u tom mesecu.

UO traje tačno 24. meseca tj. od 29.12.2022. do 29.12.2024., dok popust traje 24 obračunsta perioda tj. od decembra 2022. do novembra 2024. (uključujući i te mesece).

Meni istice ugovor 28.12. ista prica i kod mene. Za Total Data+ koji su me navukli da promenim sa Total Data 40, za Decembar mi je pretplata 6600....ako stvarno moram da platim to na kraju stvarno su lopurde da nema dalje.

Nazad
Vrh Dno