Otkupljivanje je kada prevremene platis ugovor za broj i onda si tehnicki otkupio broj i mozes da ga prenosis u druge mreze posto nije pod ugovorom
Ne znam kakva smo mi to braća, ali ajde, kad smo krenuli, brate, prati temu, pre odgovaranja.Brate mozes da imas postpaid broj bez ugovora ali je neisplativo, a drugo pitao si sta je otkupljivanje....
Ček ček kako čitav mjesec? Zar ne naplaćuju proporcionalno?Mislim da nema veze kad ćeš potpisati. Bitno je da ti ne predje ni jedan dan bez ugovora jer ćeš onda platiti ceo mesec mesec bez popusta ako ga imaš.
To je njihova standardna fora da maltretiraju korisnika koji nije dovoljno upućen i nema strpljenja da se izbori za poštovanje pravilnika.Stigao odgovor od neke Nevene iz famozne službe za "brigu" o korisnicima vezano za njihovo tzv pravo da drže ljude 2 meseca od prelaska sa njihovog postpejda na pripejd.
...da bi broj mogao biti prenet iz jedne mreže u drugu neophodno je da na postojećem sistemu naplate bude minimum 60 dana.
Dakle onako opušteno, široooko tumače RATEL-ova pravila kako njima odgovara. Koliko sam video, tamo se pominje rok od 2 meseca samo kod PROMENE MREŽE a ne i kod promene statusa broja U OKVIRU ISTOG OPERATERA.
Zaključak je kako je ovo sjajna stvar jer sam bio bukvalno na korak od produženja Hipernet usluga na još dve godine, uz njihovo standardno skidanje gaća jer je lako kad sarađuješ sa državnom mafijom na štetu trećih firmi, ali posle ovog popizda zbog jahanja sa mobilnim brojem, pozdravljamo se sa svim njihovim "uslugama" veoooma uskoro 😄
Ja nisam siguran, ali ovo pravilo možda potiče i iz opštih/posebnih uslova ugovora u Yettel-u, a koji se možda poziva na ratelovo pravilo, a možda ne.
I ne znam zašto se bune ljudi zbog toga. Prihvati ga tako kako je, jasno je napisano.
Ako piše u opštim/posebnim uslovima ugovora koji si ti prihvatio, onda je tako. Prihvatio si. Prilikom zahteva za prelazak na pripejd sistem si to prihvatio. To je to. Dva meseca moraš da budeš na prepaid sistemu, dva meseca moraš da budeš na postpejd sistemu najmanje, zavisi na šta prelaziš...
Ukoliko to nigde ne piše u pravilima/ugovoru, onda si u pravu.
Smatram da sa ovim slučajem ratelOvo pravilo za prenos broja u drugu mrežu nema veze. Druga priča skroz.
Ako grešim, demantujte me, ispravite.
Imam aktiviranog i nalazi se među zauzetim slotovima, ali kad se ode na sve digitalne servise, max app nema više. 🤔Jel su oni ovo izbacili max iz paketa kao jedna od aplikacija
Pogledajte prilog 469088
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari