Šta je novo?

Sudar galaksija v2: A35 vs. A55

Pretvori se ova tema u temu o A35. Stvarno mi nije jasno zašto ne postoji posebna tema o A35, kad već postoji o A55

Nego, o Galaxy A35 sam dosta čitao i vidim da postoji pogrešnih informacija, pa čak ih i neki recezenti prenose...
Elem, kako saznati koji tip UFS memorije ovaj model ima?
Takođe, vi koji ga imate (mislim na Galaxy A35), koliko se puni od 0 do 100%?
UFS 3.1
Pretvori se ova tema u temu o A35. Stvarno mi nije jasno zašto ne postoji posebna tema o A35, kad već postoji o A55
Pa napravi slobodno?

A35 bi trebao da ima bolje trajanje baterije od A54. Ja bateriju punim od 10-15% do 80% i izdrzi mi od ujutru do uvece pred spavanje, pa ide na punjac preko noci, i tako svaki dan. Eto, potrosi bateriju nekih 60-70% od ujutru do kretanja na spavanje. Meni to deluje da mnogo trosi bateriju, ne znam sta da kazem
Tema se zove A35 vs A55, ne znam o kojim telefonima bi trebali da diskutujemo ako ne o ta dva?! Ne mora svaki komentar da bude jedan protiv drugog, moze i naizmenicno. Sada recimo pisemo o bateriji na A35. Ako tako gledas ovde bi trebalo ozbiljna defregmentacija i preslaganje tema da se obavi, na celom forumu!

Poslednja izmena:
Cela A serija Samsunga ima UFS 2.x memoriju, nijedan nema 3.x, osim posebnih serija radjenih rucno za entuzijaste i zaljubljeniaje u Samsung telefone.

@kapetan_Miki @zikapn
Ajmo momci... Dajte dokaz da A serija nema UFS 3.1.
Baš zbog različitih informacija sam ovo i pitao...
Negdje sam čak čitao da npr Galaxy A35 6/128 ima UFS 2.x dok verzija 8/256GB ima UFS 3.1.
Na zvaničnim stranicama Samsunga nisam uspio pronaći ovu informaciju.
Zato pitam, postoji li neka app koja kad se pokrene na ovim modelima, tdpokaže koji tip UFS memorije imaju?

@kapetan_Miki @zikapn
Ajmo momci... Dajte dokaz da A serija nema UFS 3.1.
Baš zbog različitih informacija sam ovo i pitao...
Negdje sam čak čitao da npr Galaxy A35 6/128 ima UFS 2.x dok verzija 8/256GB ima UFS 3.1.
Na zvaničnim stranicama Samsunga nisam uspio pronaći ovu informaciju.
Zato pitam, postoji li neka app koja kad se pokrene na ovim modelima, tdpokaže koji tip UFS memorije imaju?
Nema, cak ne pokazuje ni jedna koje kamere imas! Vlasnik sam A35, zato to i pisem!

Imate benchmark pa uradite i proverite koja vam je brzina i uporedite sa drugim modelima za koje znate koju memoriju koriste,
Npr. CPDT benchmark

Meni se baterija na A35 jako cudno ponasa.Danas je bila na 78% posle pola sata skroz se ispraznila.Ovo mi se prvi put desilo od kada sam kupio telefon,Takodje puni mi se nejednako nekada brze nekad sporije a koristim original punjac. Ne znam da li da cekam ili da nosim u A1 na reklamaciju ?

Nesto nije kako treba! Kako je moguce da se baterija sa 78% skroz isprazni za pola sata?! Pa da si traktor palio na njega nemoguce!

Koja je zemlja i datum proizvodnje, pise na pakovanju?

Zašto kod mene na Galaxy Store ne mogu naći Good Lock app? Trebalo bi da je dostupna i u BiH ili griješim?
Takođe, zašto imam samo dva dodatka unutar Good Lock app na Galaxy A35? Instalirao sam Good Lock apk i kada pokrenem app, unutar iste imam samo dva dodatka za personalizaciju a na YT videima sam vidio da ima puno više mogućnosti...

Zašto kod mene na Galaxy Store ne mogu naći Good Lock app? Trebalo bi da je dostupna i u BiH ili griješim?
Takođe, zašto imam samo dva dodatka unutar Good Lock app na Galaxy A35? Instalirao sam Good Lock apk i kada pokrenem app, unutar iste imam samo dva dodatka za personalizaciju a na YT videima sam vidio da ima puno više mogućnosti...
Good Lock nije ( zasad) dostupan u BiH , instaliraj sa Play store aplikaciju Fine lock i kroz nju sve module koji ti trebaju.

Good Lock nije ( zasad) dostupan u BiH , instaliraj sa Play store aplikaciju Fine lock i kroz nju sve module koji ti trebaju.
Jel kod vas (u Srbiji) oficijelno dostupna?

Koja glupost, ne mogu da vjerujem. Geoblock za ovakvu aplikaciju je neviđeni idiotizam. Haj da je neka fintech aplikacija, ili neka streaming aplikacija, pa bih nekako i razumio, ali aplikacija za uređivanje da je geografski blokirana, to još nisam vidio.

Nevjerovatno.

Budući da sam baš ja, na ovoj temi ili nekoj drugoj, pitao koju UFS memoriju ima Galaxy A35 jer sam nailazio na razne informacije... Evo da ja i potvrdim da ovaj telefon NEMA UFS 3.1 nego UFS 2.x (najvjerovatnije 2.2).
Ovo se jasno vidi kod testa memorije putem Antutu Bencmark aplikacije.

Budući da sam baš ja, na ovoj temi ili nekoj drugoj, pitao koju UFS memoriju ima Galaxy A35 jer sam nailazio na razne informacije... Evo da ja i potvrdim da ovaj telefon NEMA UFS 3.1 nego UFS 2.x (najvjerovatnije 2.2).
Ovo se jasno vidi kod testa memorije putem Antutu Bencmark aplikacije.
Ja sam to rekao jos pre 2 meseca ali neverne Tome nisu verovale!
Samsung je to!

Nazad
Vrh Dno