Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

Velike televizore ne isporučuju oni. 55" je meni preusmeren na Gebruder, i veoma pozitivno iskustvo imam sa njima.

Vaucer 30 posto na izdvojenu, ako neko hoce nema posalje u PM poruku, uslov 100 postova

Sa Ananasa kupljene letnje Michelin gume, najskuplje koje odgovaraju mom vozilu. Poručene sada jer moram unapred da spremim drugi set točkova. Stigle DOT 1323. Biće stare 2+ godine dok stignu na ugradnju. Zvao podršku, rekao im šta mislim i podneo zahtev za povraćaj. Bezobrazluk, jer ovo uživo ne bi prodali bez značajnog popusta.

Sa Ananasa kupljene letnje Michelin gume, najskuplje koje odgovaraju mom vozilu. Poručene sada jer moram unapred da spremim drugi set točkova. Stigle DOT 1323. Biće stare 2+ godine dok stignu na ugradnju. Zvao podršku, rekao im šta mislim i podneo zahtev za povraćaj. Bezobrazluk, jer ovo uživo ne bi prodali bez značajnog popusta.
Moje iskustvo kupovina guma na Ananas proteklih godina.
4 x kupovane, od toga 2 x 2, i 2 x 4. Samo su ove 4 pre neki mesec stigle dot iz iste godine tj ove. Svih onih ranijih godina su bile stare oko 1.5god. Naravno uvek kupljene sa kuponom, i to je ono vaganje - jeftnije dosta nego drugde, a mozda starije nego drugde. Na kraju nisam vracao nikada gume i OK su bil sve.

Eeee kad bi ovakva svaka ananas porudžbina bila..

Za sada 4 abrzo porudžbine, svaka došla odmah narednog radnog dana:
abrzo.png

Kad se setim horora od prošle godine poput ovog..
lost.PNG
..onda možda i nije toliko loše što su ovako slabi vaučeri.

Meni konačno stigla pošiljka, uručenje iz "trećeg" pokušaja. Taman bio na granici da uzmem prečišćivač negde drugde.

bas sam hteo da postavim pitanje kako funkcionise povracaj?

popuni se onaj nalog za povracaj a da li se placa nesto?

Dostava je bila besplatna, koristio sam vaucer, najvise bi mi odgovarala zamena a ne povracaj

Reklamacija je besplatna, povracaj je bio ,neki kazu da se placa a neki ne.

bas sam hteo da postavim pitanje kako funkcionise povracaj?

popuni se onaj nalog za povracaj a da li se placa nesto?

Dostava je bila besplatna, koristio sam vaucer, najvise bi mi odgovarala zamena a ne povracaj
Valjda oni pokrivaju cenu povraćaja, jer oni i šalju kurira da preuzme. Na kupcu je samo da ručno napiše adresu gde se šalje (čudno, s obzirom na to da oni šalju kurira). I meni bi najviše odgovaralo da mi pošalju ovogodišnje gume, ali očigledno to nije bila opcija.

Povracaj je besplatan. Pokrene se preko sajta, izabere da li je reklamacija ili odustanak, dobije PDF sa adresom da se istampa i nalepi na spakovan proizvod, upisuje broj bankovnog racuna na koji ce leci novac. Ceka se dolazak kurira.

Ovaj proizvod pre 5 meseci platio 330 dinara, sada na veliki crni petak 1700 košta. Ovde ni 70% ne pomaže...a mozda je i do boje 🤣

Prilozi

• sl1.jpg
    sl1.jpg
    24.9 KB · Pregleda: 105
najlogicnije i jeste da povracaj bude besplatan ako misle da se istaknu u moru drugih online platformi.

niko ne rece da li postoji opcija da se proizvod zameni za drugi?

Nije valjda da mora da se prodje povracaj pa da se kupi ponovo :rolleyes:

Nemoj to da radiš, ja sam se tako prevario za tv, hteo sam zamenu a ne povraćaj. Ispostavilo se da bih pre završio da sam uradio povraćaj, da sačekam da mi vrate pare pa da onda ponovo kupim isti Tv, nego što sam čekao odluku proizvođača/dobavljača (tesla). Na kraju sam poludeo jer je prošlo 20 dana a ja sam opet dobio loš Tv. Na kraju su ispeglali sve kroz poklon vaučer a ja sam Tv drugog proizvođača kupio na drugoj platformi.

Realno tanko ove godine za akcije i vaučere. Nada je da će sutra nešto da puste od vaučera, ili je ovo samo dobra reklama, mnogo buke, malo vaučera. Jedino vade stvar ovi vaučeri od 5000 din.

niko ne rece da li postoji opcija da se proizvod zameni za drugi?
Rekoh da moze reklamacija ili odustanak. Ako izaberes reklamaciju (opcija "Proizvod je neispravan") onda cekas odluku skladista/Ananasa da ti ponude zamenu ili povrat novca. Moje iskustvo je da uglavnom nude povrat novca, retko zamenu. Pretpostavljam da im je to brze i jednostavnije, a i sigurnije da ce kupac manje cekati na pare/proizvod. Pare lezu za par dana od donosenja pozitivne odluke.
Uvek se salje u Ananas skladiste pa oni dalje salju uvozniku, ako hoces brzu varijantu mozes da zahtevas da saljes direktno u servis uvoznika.

Ovaj proizvod pre 5 meseci platio 330 dinara, sada na veliki crni petak 1700 košta. Ovde ni 70% ne pomaže...a mozda je i do boje 🤣
To je kostalo 2500 dinara uvek od kad postoji Ananas. Nekad bude snizeno na 1700 dinara. Bilo je par puta ekstra snizenja od 90%, pa je moglo da se kupi i za tako bas nisku cenu koju navodis. Jednom su delili i kao poklon besplatno. :)

Jel kupovao neko filtere za Xiaomi prečišćivače
2 dobavljača mi šalju kao totalni dunateri, obične kartonske kutije, bez ikakve zaštite od vlage...
Uzas.
Spark je to lepo pakovao ranije

Ja sam pre par meseci uzeo zimske dot je bio sredina 2023 ali svakako ne planiram da vozim auto jos puno zima pa nisam hteo da se cimam..

Inace je savet da se gume narucuju i da se placa pouzecem kuririma, ako ne odgovara samo njima kazes da neces da preuzmes i tjt, nema briga oko reklamacija i cekanja ko zna koliko oko povrata novca..

Meni su sad stigle Continental zimske, mislim da je dot bio iz maja ove godine.
Ali postoji šansa da su krive. 😂 Moram da proverim da li je majstor loše balansirao ili šta se dešava.

Jel kupovao neko filtere za Xiaomi prečišćivače
2 dobavljača mi šalju kao totalni dunateri, obične kartonske kutije, bez ikakve zaštite od vlage...
Uzas.
Spark je to lepo pakovao ranije
Sestra uzela preko bcgroup, doslo ovako. Nije preko anananasa, nego direkto preko bcgruper narucila.

Prilozi

• 168.jpg
    168.jpg
    130 KB · Pregleda: 87
Bila je skoro emisija SAT bas o starosti guma. Ako se dobro secam svaka guma do 5 godina starosti je ok. Podrazumeva se da je bila pravilno skladistena.
Ja kad kupujem gume naravno da trazim minimum DOT iz ove godine ali kad kupujes online kapiram da prvo salju svima ono sto im verovatno niko ne bi kupio licno u radnji.

Valjda oni pokrivaju cenu povraćaja, jer oni i šalju kurira da preuzme. Na kupcu je samo da ručno napiše adresu gde se šalje (čudno, s obzirom na to da oni šalju kurira). I meni bi najviše odgovaralo da mi pošalju ovogodišnje gume, ali očigledno to nije bila opcija.
Ma to kažu ovi iz Call centra, ja sam i odšampao to njihovo, došao kurir u fazonu, ne treba to imam ja svoju nalepnicu, džaba si štampao...

Bila je skoro emisija SAT bas o starosti guma. Ako se dobro secam svaka guma do 5 godina starosti je ok. Podrazumeva se da je bila pravilno skladistena.
Ja kad kupujem gume naravno da trazim minimum DOT iz ove godine ali kad kupujes online kapiram da prvo salju svima ono sto im verovatno niko ne bi kupio licno u radnji.
Guma posle određenog broja godina gubi svojstva. Ja lično uzimam uvek gume iz tekuće godine. (Jer plaćam papreno i po punoj ceni. Može i guma stara 2-3 godina, spusti cenu po nabavnoj ceni pa da je kupim).
Meni su sad stigle Continental zimske, mislim da je dot bio iz maja ove godine.
Ali postoji šansa da su krive. 😂 Moram da proverim da li je majstor loše balansirao ili šta se dešava.
Ne bi me čudilo.

Zapravo, dokazano je da 1 godina voznje haba gumu kao 10 godina lagerovanja.
Tako da ta prica ne pije vodu.

Nazad
Vrh Dno