jocasylver
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 03.11.2021
- Poena
- 185
Kod mene je kao u magacinu. Sad razmeštam da bi robot usisivač mogao da prolaziŽene su čudo. Unele bi boga oca u kuću da mogu![]()
Kod mene je kao u magacinu. Sad razmeštam da bi robot usisivač mogao da prolaziŽene su čudo. Unele bi boga oca u kuću da mogu![]()
Moje iskustvo kupovina guma na Ananas proteklih godina.Sa Ananasa kupljene letnje Michelin gume, najskuplje koje odgovaraju mom vozilu. Poručene sada jer moram unapred da spremim drugi set točkova. Stigle DOT 1323. Biće stare 2+ godine dok stignu na ugradnju. Zvao podršku, rekao im šta mislim i podneo zahtev za povraćaj. Bezobrazluk, jer ovo uživo ne bi prodali bez značajnog popusta.
bas sam hteo da postavim pitanje kako funkcionise povracaj?Sa Ananasa kupljene letnje Michelin gume, najskuplje koje odgovaraju mom vozilu. Poručene sada jer moram unapred da spremim drugi set točkova. Stigle DOT 1323. Biće stare 2+ godine dok stignu na ugradnju. Zvao podršku, rekao im šta mislim i podneo zahtev za povraćaj. Bezobrazluk, jer ovo uživo ne bi prodali bez značajnog popusta.
Valjda oni pokrivaju cenu povraćaja, jer oni i šalju kurira da preuzme. Na kupcu je samo da ručno napiše adresu gde se šalje (čudno, s obzirom na to da oni šalju kurira). I meni bi najviše odgovaralo da mi pošalju ovogodišnje gume, ali očigledno to nije bila opcija.bas sam hteo da postavim pitanje kako funkcionise povracaj?
popuni se onaj nalog za povracaj a da li se placa nesto?
Dostava je bila besplatna, koristio sam vaucer, najvise bi mi odgovarala zamena a ne povracaj
Rekoh da moze reklamacija ili odustanak. Ako izaberes reklamaciju (opcija "Proizvod je neispravan") onda cekas odluku skladista/Ananasa da ti ponude zamenu ili povrat novca. Moje iskustvo je da uglavnom nude povrat novca, retko zamenu. Pretpostavljam da im je to brze i jednostavnije, a i sigurnije da ce kupac manje cekati na pare/proizvod. Pare lezu za par dana od donosenja pozitivne odluke.niko ne rece da li postoji opcija da se proizvod zameni za drugi?
To je kostalo 2500 dinara uvek od kad postoji Ananas. Nekad bude snizeno na 1700 dinara. Bilo je par puta ekstra snizenja od 90%, pa je moglo da se kupi i za tako bas nisku cenu koju navodis. Jednom su delili i kao poklon besplatno.Ovaj proizvod pre 5 meseci platio 330 dinara, sada na veliki crni petak 1700 košta. Ovde ni 70% ne pomaže...a mozda je i do boje 🤣
![]()
Kutije za odlaganje | Prodaja kutija za odlaganje | Ananas
Kutije za odlaganje različutih dimenzija i materijala, naći ćeš kod nas! Istraži našu ponudu, poruči lako i praktično uštedi prostor u svom domu.ananas.rs
Takodjee😆Nešto tu ne štima. Ja sam se navukao na Ananas za sve i svašta, i niti jedan problem sa njima. Koliko god stvari da imam, sve na kraju tačno u paru.
Sa Ananasa kupljene letnje Michelin gume, najskuplje koje odgovaraju mom vozilu. Poručene sada jer moram unapred da spremim drugi set točkova. Stigle DOT 1323. Biće stare 2+ godine dok stignu na ugradnju. Zvao podršku, rekao im šta mislim i podneo zahtev za povraćaj. Bezobrazluk, jer ovo uživo ne bi prodali bez značajnog popusta.
Sestra uzela preko bcgroup, doslo ovako. Nije preko anananasa, nego direkto preko bcgruper narucila.Jel kupovao neko filtere za Xiaomi prečišćivače
2 dobavljača mi šalju kao totalni dunateri, obične kartonske kutije, bez ikakve zaštite od vlage...
Uzas.
Spark je to lepo pakovao ranije
Ma to kažu ovi iz Call centra, ja sam i odšampao to njihovo, došao kurir u fazonu, ne treba to imam ja svoju nalepnicu, džaba si štampao...Valjda oni pokrivaju cenu povraćaja, jer oni i šalju kurira da preuzme. Na kupcu je samo da ručno napiše adresu gde se šalje (čudno, s obzirom na to da oni šalju kurira). I meni bi najviše odgovaralo da mi pošalju ovogodišnje gume, ali očigledno to nije bila opcija.
Čoveče, uzas. Nikakva zaštita od vlageSestra uzela preko bcgroup, doslo ovako. Nije preko anananasa, nego direkto preko bcgruper narucila.
Guma posle određenog broja godina gubi svojstva. Ja lično uzimam uvek gume iz tekuće godine. (Jer plaćam papreno i po punoj ceni. Može i guma stara 2-3 godina, spusti cenu po nabavnoj ceni pa da je kupim).Bila je skoro emisija SAT bas o starosti guma. Ako se dobro secam svaka guma do 5 godina starosti je ok. Podrazumeva se da je bila pravilno skladistena.
Ja kad kupujem gume naravno da trazim minimum DOT iz ove godine ali kad kupujes online kapiram da prvo salju svima ono sto im verovatno niko ne bi kupio licno u radnji.
Ne bi me čudilo.Meni su sad stigle Continental zimske, mislim da je dot bio iz maja ove godine.
Ali postoji šansa da su krive. 😂 Moram da proverim da li je majstor loše balansirao ili šta se dešava.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari