Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Sad sam merio, EON za sve mreze 1 min = 40MB , SK1 u HD kvalitetu pa ako vam sta znaci da izmerite....

^ al bez net limita...
Mada svakako ce joj izaci u susret i stornirati deo, platice tipa 2-3 hiljade, pogotovu sto je kasnio obracun i poruka da je potroseno 80% saobracaja

Ja sam bio ubedjen da je davno iza nas obracunavanje naknadno i da je u realnom vremenu bar u domaćem saobraćaju. Za roming da i razumem, ali domaći da kasni nema mi logike.

Generalno i ne kasni obračunavanje. Problem je što moraš da osvežiš moj mts aplikaciju a ume za to vreme da se potroši dosta ako se zagledaš.
Možda su i promenili, nisam od tada nešto mnogo pratio a nije se ni trošilo toliko.

Ništa to ne znači za minut, korektnije je da pustiš neki fudbal pa proveriš na sat. Baš je trošio eon, imam 200GB u 4u4. Meni je sada deaktiviran EON, nisam odavno nešto pogledao ali bilo je i neko varijabilno podešavanje ako dobro pamtim. Mrzi me da cimam sestriće da bi probao a ne treba mi eon.
Kod mene je taj slučaj bio na Eurosprtu ili RTS-u, zaboravio sam gde je gledao tenis. Uglavnom Đoković je prvi kriv za to :)

Ne znam da li je pitanje za ovu temu, elem kada se migrira sa mts npr u A1, obicno ta migracija traje dva tri dana, da li je po potpisivanju papira u poslovnici A1 moguće da se samonicijativno odustane od cele akcije? Znam da to mts može da uradi ali da li sam korisnik posle potpisivanja može da odustane? Npr brat je u septembru hteo sa mts da predje u A1, otkupio je mts ugovor, podneo zahtev za prenos broja i A1 mu je brzom postom poslao ugovor koji je on potpisao i vratio. Sutra po potpisivanju ugovora sa A1 su ga zvali iz mts, dali mu bezobraznu dobru ponudu, rekli mu da se ništa ne sekira i da će mts poništiti ugovor u njegovo ime. Da li je to bilo moguće samo zato što je usluga bila pružena na daljinu i po zakonu imao mogućnost 14 dana raskida bez konsekvenci ili bi sve to isto moglo da se uradi i kada se potpiše ugovor u poslovnici?

Imam Pripaid broj na MTS koji bih možda prebacio u A1 zbog mega plana, ali planiram, već duže vreme ,da taj broj prebacim na MTS postpaid, kada mi istekne postojeći ug na drugom broju. Da li ću dobiti ikakve pogodnosti , ako ga tada ( oktobar 2025. ) vratim iz A1 ili je bolje da je u MTS i da tražim bolji ugovor pretnjom prelaskom u drugu mrežu?

Imam Pripaid broj na MTS koji bih možda prebacio u A1 zbog mega plana, ali planiram, već duže vreme ,da taj broj prebacim na MTS postpaid, kada mi istekne postojeći ug na drugom broju. Da li ću dobiti ikakve pogodnosti , ako ga tada ( oktobar 2025. ) vratim iz A1 ili je bolje da je u MTS i da tražim bolji ugovor pretnjom prelaskom u drugu mrežu?
Kad istekne UO i podneses zahtev za prelazak u A1 tada dobijes najvece beneficije od 40-50%. Za pripejed ne znam sta nude za ostanak.

Meni su isto nudili 50% na bilo koju pretplatu tokom celog trajanja UO. To je bilo pre mesec dana kada sam prepaid broj prebacivao iz mts u A1 zbog besplatnog mega plana.

Ja pokrenuh sinoć oko 20h zahtev za migraciju iz mts u A1. Niko se još ne javlja iz mts. Možda se i niko ne javi jer sam ja odbio 40% benifita za Soko Lite, tražio sam 50%. Doduše pošto je migracija pokrenuta sinoć posle 18h, zvaničan prelazak se očekuje u četvrtak posle 18h.
U krajnjem slučaju možda će i da mi učine uslugu prelaskom u A1 na Mega Plan 12 mes bez plaćanja 😉.

@giga545 pošto si inicirao prelaz juče posle 18h, tek ti se današnji dan računa kao prvi, tako da imaju fore da te zovu danas ceo dan ili sutra do 18h.
Ali svakako vidiš da svima daju 50% na bilo koji paket

Nije bas da svima daju na bilo koji paket. To ko prelazi u A1 (nema tarifu u Mts) , ponude mu da potpise na bilo koju tarifu. A ko koristi Sokolite on moze dobiti 50% na tu ili visu tarifu.

Moj brat je do septembra bio na Omorika 12, podneo zahtev za prevremeni otkup ugovora, podneo zahtev za migraciju u A1 i odmah dobio 50% na Soko Lite.
Ja sam postupio istim redosledom 😀.
Kako god hoće, mišljenja sam da ne mogu da izgubim ostao na mts ili prešao u A1.

Edit: Upravo zvali daju 50% na bilo koji paket. Šta bih dao da mogu da kontaktiram operatera koji je rekao da je max 40% i samo da kažem jel vidite da može više 😉.

Poslednja izmena:
Bolje da te nisu zvali. 🙂

Mts broj je u vlasništvu moje žene.
500 min/sms je malo za mesec dana 😀.
Potez migracije u A1 je bio u cilju "pretnje" prema mts.

Da. Pitala me što idem, rekoh tamo je džabe 12 meseci mega plan i ona odmah dala ponudu 24meseca 50% popusta na pretplatu a mogao sam da biram koju hoću.
Meni kažu da 12 meseci mora biti po nižoj ceni, a 12 meseci po višoj. Ponudili 30% popusta na oba perioda, tipa na prvih 12 meseci 30%, a 30% na veću cifru drugih 12 meseci (ističe mi ugovor za 10 dana)
Rekao sam da neću i čekam novi poziv. Zanima me da li tih 50% popusta na Soko lite iznosi 1000 dinara prvih 12 meseci a 1900 drugih ili je neki drugi model placanja?

30% je prva ponuda, druga 40%, finalna uz odlazak u konkurentsku kompaniju i zahtev za prenos broja iznosi 50%, ali tek po podnetom zahtevu za migraciju u A1 ili Yettel.
50% je mojoj ženi predstavljeno u iznosu 1062 din prvih 12 mes, 1924 drugih 12 mes.
E sad meni nije jasno zašto tako kada je na sajtu mts prikazana cena 2025 din i 3749, što bi onda značilo da prvih 12 mes treba da bude 1012,5 din odnosno 1874,5 din

A jel su nekom odobrili uz popust od 40, 50 posto na tarifu da mogu i uredjaj da uzmu? I sta je onda sa popustom za reciklazu? Kakva su iskustva? Ima li neko da je otisao direkt u poslovnicu i uzeo uredjaj (popust na reciklazu) i dobio neki popust na tarifu, bilo kakav?

Ja sam uzeo ovo na 1062 prvih 12 meseci i 1924 drugih 12 meseci. Ali meni je rečeno da je to 40%. Nije to ta matematika.
Nisam imao živaca da se cimam.

Kad se potrose gigabajti po maks brzini a aktivan je net boost da li i aplikacije za koje je ukljucen neogranicen internet (whatsapp, fb, ig, x, viber, tiktok i iris go) rade do 10mbps ili za njih ne vazi ogranicenje do 10mbps jer su neogranicene

A jel su nekom odobrili uz popust od 40, 50 posto na tarifu da mogu i uredjaj da uzmu? I sta je onda sa popustom za reciklazu? Kakva su iskustva? Ima li neko da je otisao direkt u poslovnicu i uzeo uredjaj (popust na reciklazu) i dobio neki popust na tarifu, bilo kakav?
Meni su odobrili 50% x24, uzeo uredjaj(TV) i nudili eko popust da uzmem i telefon -15000 ali to mi nije trebalo jer mi je nov telefon a mogao sam i to uzeti.

Meni su odobrili 50% x24, uzeo uredjaj(TV) i nudili eko popust da uzmem i telefon -15000 ali to mi nije trebalo jer mi je nov telefon a mogao sam i to uzeti.
Odobrili kad su zvali na telefon 50 posto, a potom si otisao u poslovnicu i na tu tarifu si mogao uzeti i telefon sa eko popustom? I sve se potpisuje u poslovnici?

Nema veze kontekst je bitan a to je poenta covek pitao dal moze, moze.
Naravno ne citas do kraja i telefon sa popustom sam napisao da moze.

Ma ok, samo je trebalo da napišeš da je u tvom slučaju (pretpostavljam) bilo za box paket a ne za mobilnu tarifu i da se ogradiš da ne znaš da li je isto tako za pojedinačnu uslugu mobilne tarife.
Vidiš da nema pravila, pitanje je da li to isto važi za samu mobilnu tarifu i kakva im je politika u vezi toga.
Ja znam za slučaj gde to nije moglo ali se ograđujem da je to bilo pre 6 meseci i pitanje je da li to važi sada

@mlax37
Nikad nije moglo max popust na tarifu i popust na telefon u Mts ni u druge dve mreze. Mogao je u Mts ranije popust do 3 dinara po dinar uz telefon ja ranije (pre 6g uzimali ja i zena).
Pre 2 meseca kad sam zvao, dali mi 10% popusta, kad pitao za telefon kaze ne moze. Kaze moze 10% popusta ili telefon sa punom cenom.
Ovde ne pamtim da se neko javio da je dobio 50% popusta , onda telefon po povlascenoj ceni i jos umanejno za eko popust 15000. A tek to niko nije pokazao (sliku) da je dobio takav popust i telefon.
Kao sto se javilo dvoje kolega da je dobilo neke uredjaje u lojality programu na licitacijama ali nisu to pokazali. Mogu ja reci dobio sam 50% popusta i povlascenu cenu plus eko popust ali trebam i da pokazem.
Ja cu traziti sve to kad pokrenem proces broja u A1 ali mozda ne pozovu. 😄

Nazad
Vrh Dno