Šta je novo?

Diskusija o cenama kripto valuta (2024)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
A šta mislite o DOT, LINK i LTC, kao i o DOGE , ETH ?
Kada već dajete prognoze,da čujem ono što mene zanima. Hvala.

ETH će da ide između 0,08 i 0,09 BTC-a, ali se ne bih iznenadio da ode i preko 0,09 i napadne 0,1. Sa ovim cenama, mislim da je 8k već sigurica.
DOGE mora da napadne $1 u ovom krugu ili će završiti karijeru.
Sumnjam da će LTC ikada više dostići ATH, ali bih voleo da me demantuje.
Takođe, sumnjam i da će DOT i LINK u ovom ciklusu preko ATH.

ETH će da ide između 0,08 i 0,09 BTC-a, ali se ne bih iznenadio da ode i preko 0,09 i napadne 0,1. Sa ovim cenama, mislim da je 8k već sigurica.
DOGE mora da napadne $1 u ovom krugu ili će završiti karijeru.
Sumnjam da će LTC ikada više dostići ATH, ali bih voleo da me demantuje.
Takođe, sumnjam i da će DOT i LINK u ovom ciklusu preko ATH.
Neka LTC, DOT i LINK dođu na 2/3 ATH-a i ja ću biti zadovoljan, a DOGE čim dođe na 0,7$ počinjem stepenastu prodaju.
ETH planiram stepenasto da prodajem između 7k i 8k.
Nadam se da ispravno razmišljam. Nije mala para u pitanju, pa vas zato i davim o mišljenjima.

Po meni ce od ta tri LINK dobro da prodje u ovom ciklusu. Cak mislim da moze i preko 50+

Sada gledam koji gaming da zajašem pa gledajući MC da ne ulazim u veliki nego u manji projekat koji može brže i lakše da se napumpa u kraćem roku odlučio sam da dodam u deo portfolija #MAGIC kratkoročno ga očekujem na oko 1$

Da se prijavim i ovaj ciklis. Izasao iz btc u eth od 0.04 do 0.033. Koju cenu cekati(ocekivati) nemam pojma.
Kaspa? Ima li ko i sta sa nje raditi? Pominje se listiovanje na binance-u.

Nisam cuo nista za Binance
Skoro je listovana na Krakenu
Trenutno se peglaju sa Coinbase. Poslali su im otvoreno pismo oko uslova da ih listuju jer im do sada nisu odgovorili na zahtev za listovanje
Hashrate je dosta porastao u poslednjih 6 meseci, bio je veliki sell preasure jer novi ASICi izlaze svako malo i ROI se drasticno skrati svaki put
Sto se cene tice ne znam sta bih rekao
Ja je cuvam za sada, pocecu prodaju tek izmedju 0.5-1.0
Dugorocno moze i preko 1$ lagano

Aj predloži ti, vidiš da ti ide.
Ma ne vredi da ja predlažem, kada nisam stručan da istražujem te neke nove koine.
Ja do sada što sam ulagao u kripto, a ulagao sam sav slobodan keš i što sam stigao, to mi je.
Sada čekam da izađem iz svega što bliže ATH-u i da prebacim kapital u nešto opipljivo.
U 2026.-oj ću ponovo da krenem da kupujem koine od plate,kirija,arendi,možda neke prodaje nekretnine, ...
Zato sada moram biti strpljiv i oprezan da mi ATH ne promakne pre vremena, mada znam da ga ne može niko ubosti.

Kako si radio kupovinu DCA sve ovo vreme, sad radis DCA prodaju i to je to. Vrh i dno ne mozes da ubodes, tako da tu nema brige.
Sto manje emocija i uzimajte profit. Kad bude korekcija, opet isto i tako u krug tokom sledece godine, do jeseni.

Stize svezih 3B u BTC, kakav je to manijak.

Stize svezih 3B u BTC, kakav je to manijak.

Izdaje bond sa opcijom za swap za akcije Microstrategy, dakle ponaša se kao call opcija. Teoretski, ako MS nastavi da raste, vlasnik obveznice može da zaradi puno, a ako padne, dobija svoje pare nazad. U praksi, ako BTC iz bilo kog razloga krene da pada, MS će pući i ulagači će ostati bez svega, a rupa od milijardi dolara u bilansu će pokrenuti lančanu reakciju bankrota.

Ma ne vredi da ja predlažem, kada nisam stručan da istražujem te neke nove koine.
Ja do sada što sam ulagao u kripto, a ulagao sam sav slobodan keš i što sam stigao, to mi je.

Ja se godinama sav naježim kad čitam šta ti radiš, al ti uprkos tome uvek izađeš zdrav i čitav. Kad bih ja sad tako kao ti uleteo čitavom imovinom, moš' biti siguran da bi sve ovo puklo do pola sedam večeras. Zato, biraj ti novčiće da mi ostali pratimo, ne treba ti da znaš kriptose kad si tako taličan.

To je vec stiglo. Kapiram da su oni vec kupili za tu cifru, da su zato i napumpali brzinski do 99K. E sad, dobra stvar je sto nece prodavati skoro 😉

Neko je već kačio video na forumu, gde Majklence kaže da BTC ne treba prodavati i da on treba da ostane u porodici, kao što su ostajali zlatnici ranije. Da li se on sprema na dugu igru, gde će sa određenim procentom BTC-a moći da kontroliše određene finansijske tokove, ili je to samo propagandni trik, videćemo.

Ja se godinama sav naježim kad čitam šta ti radiš, al ti uprkos tome uvek izađeš zdrav i čitav. Kad bih ja sad tako kao ti uleteo čitavom imovinom, moš' biti siguran da bi sve ovo puklo do pola sedam večeras. Zato, biraj ti novčiće da mi ostali pratimo, ne treba ti da znaš kriptose kad si tako taličan.
Hvala na pohvalama. Ja idem logikom strpljen spašen, ali mi polako počinje frka kada početi izlaziti. Mislim da ove godine je još rano, možda krajem januara sledeće i tokom prve polovine sledeće godine. Imam još jedan poslovni prostor da prodam, ali se prodaje već godinama, pa niko neće da ga kupi, a donosi mi kiriju svakog meseca. Inače bih i njega već odavno zavalio u kripto. Kuće za stanovanje ne planiram da bacim u kripto. Trenutno nemam viška para (barem 1000e) koje bih ulagao, pa ni ne pratim u šta bi se moglo uložiti. Možda SOL da prodam pa ga gurnem u ETH ? SOL je skoro na ATH.

Hvala na pohvalama. Ja idem logikom strpljen spašen, ali mi polako počinje frka kada početi izlaziti. Mislim da ove godine je još rano, možda krajem januara sledeće i tokom prve polovine sledeće godine. Imam još jedan poslovni prostor da prodam, ali se prodaje već godinama, pa niko neće da ga kupi, a donosi mi kiriju svakog meseca. Inače bih i njega već odavno zavalio u kripto. Kuće za stanovanje ne planiram da bacim u kripto. Trenutno nemam viška para (barem 1000e) koje bih ulagao, pa ni ne pratim u šta bi se moglo uložiti. Možda SOL da prodam pa ga gurnem u ETH ? SOL je skoro na ATH.
SOL/ETH odnos..... Mislim da je dobar trenutak za sve hodlere sol-a za konverziju u eth. Nemam sol na zalost..

Januar i Februar su meseci Etherium-a

Eth ima samo 4.5x manji marketcap od btc. S obzirom da mu je popularnost znatno manja od btc, vise ne ocekujem mnogo od njega. Max da dodje na 50% btc marketcapa, a i to pitanje, pa mi i nije vise interesantan.

Ja sam prodao danas ETH na 3520, kolicinu koju sam planirao da prodam na 3900. Na zalost masaza/maserka me je zeznula jer sam bio na doticnoj 😂 tako da sam propustio dip koji se desio. Mogao je da bude double trade danas ali prioriteti, tako da cu videti kada ulazim nazad. Mozda i u roku od odmah jer cena divlja gore-dole.

Došo međed, pakuj kufere 😄. Realno, mora da splasne malo, brzo je ovo sve naraslo.

Ocekivan rasplet situacije. Nisam ni ocekivao da ce odma iz prve probit 100k. Dobro se sjecam kad je prvi put bio napad na 10k dugo bas dugo se patilo dodje do 10k pa otrese pa akumulacija i onda je na kraju probilo i otisli smo na 19k.

Mozda ce biti jos koji pokusaj da napadnu 100k, ali ne ocekujem prije mozda kraj januara/ februar da probije. Svakako do kraja ove godine nisam optimista za 100k+, mozda altovi iskoriste ovaj period pa krene neka alt sezona, mada su i ovako neki bas dobro skocili.

Koji su sad altovi dobri za ulazak koji mogu bar puta 3,4 od sadasnje cene da naprave..

Po meni ni jedni. Sve je skocilo i ja sam prodavao kako smo isli gore. Upravo sam kupio nazad ETH koji sam prodao na 3520$ po average nesto malo ispod 3270$ sto je skroz ok jer je to zarada od 250$ po novcicu. Ostaje jos ona kolicina koju sam prodao na ~2950$ ali ona ce jos da saceka. Tehnicki mogu da je pokrijem sa ovim trejdom na 3520$ i bio bih na nuli ali necu to da radim. Neka ceka svoje vreme.

Sto se tice nagrada od stejka sada sam negde u plusu, negde ne, u odnosu na to gde sam ih prodao mada je tehnicki sve to plus jer je stejk. Sve se to brzo promeni. Zato treba uzimati profit kada ste zadovoljni cenom.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno