Neka LTC, DOT i LINK dođu na 2/3 ATH-a i ja ću biti zadovoljan, a DOGE čim dođe na 0,7$ počinjem stepenastu prodaju.ETH će da ide između 0,08 i 0,09 BTC-a, ali se ne bih iznenadio da ode i preko 0,09 i napadne 0,1. Sa ovim cenama, mislim da je 8k već sigurica.
DOGE mora da napadne $1 u ovom krugu ili će završiti karijeru.
Sumnjam da će LTC ikada više dostići ATH, ali bih voleo da me demantuje.
Takođe, sumnjam i da će DOT i LINK u ovom ciklusu preko ATH.
Aj predloži ti, vidiš da ti ide.A šta mislite o DOT, LINK i LTC, kao i o DOGE , ETH ?
Kada već dajete prognoze,da čujem ono što mene zanima. Hvala.
Ma ne vredi da ja predlažem, kada nisam stručan da istražujem te neke nove koine.Aj predloži ti, vidiš da ti ide.
Stize svezih 3B u BTC, kakav je to manijak.
Ma ne vredi da ja predlažem, kada nisam stručan da istražujem te neke nove koine.
Ja do sada što sam ulagao u kripto, a ulagao sam sav slobodan keš i što sam stigao, to mi je.
Hvala na pohvalama. Ja idem logikom strpljen spašen, ali mi polako počinje frka kada početi izlaziti. Mislim da ove godine je još rano, možda krajem januara sledeće i tokom prve polovine sledeće godine. Imam još jedan poslovni prostor da prodam, ali se prodaje već godinama, pa niko neće da ga kupi, a donosi mi kiriju svakog meseca. Inače bih i njega već odavno zavalio u kripto. Kuće za stanovanje ne planiram da bacim u kripto. Trenutno nemam viška para (barem 1000e) koje bih ulagao, pa ni ne pratim u šta bi se moglo uložiti. Možda SOL da prodam pa ga gurnem u ETH ? SOL je skoro na ATH.Ja se godinama sav naježim kad čitam šta ti radiš, al ti uprkos tome uvek izađeš zdrav i čitav. Kad bih ja sad tako kao ti uleteo čitavom imovinom, moš' biti siguran da bi sve ovo puklo do pola sedam večeras. Zato, biraj ti novčiće da mi ostali pratimo, ne treba ti da znaš kriptose kad si tako taličan.
SOL/ETH odnos..... Mislim da je dobar trenutak za sve hodlere sol-a za konverziju u eth. Nemam sol na zalost..Hvala na pohvalama. Ja idem logikom strpljen spašen, ali mi polako počinje frka kada početi izlaziti. Mislim da ove godine je još rano, možda krajem januara sledeće i tokom prve polovine sledeće godine. Imam još jedan poslovni prostor da prodam, ali se prodaje već godinama, pa niko neće da ga kupi, a donosi mi kiriju svakog meseca. Inače bih i njega već odavno zavalio u kripto. Kuće za stanovanje ne planiram da bacim u kripto. Trenutno nemam viška para (barem 1000e) koje bih ulagao, pa ni ne pratim u šta bi se moglo uložiti. Možda SOL da prodam pa ga gurnem u ETH ? SOL je skoro na ATH.
Kilavo je ovo! Još se ne može ETH da otrgne od zsgrljaja BTC-a. No hajde.. bar je održao približan odnos ETH/ USDT prilikom ovog istresanja BTC-a.pocelo presipanje, da vidimo dokle moze ETH
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari