zikapn
Slavan
- Učlanjen(a)
- 14.02.2023
- Poena
- 225
Kupi jedan Hondin generator i gas patos!Za#ebavas? Razmisljam preko generatora
Vrata napravila problem onako rade obe fino...
Kupi jedan Hondin generator i gas patos!Za#ebavas? Razmisljam preko generatora
Vrata napravila problem onako rade obe fino...
Imam i generator ali nije japanac ne modulira niskoKupi jedan Hondin generator i gas patos!
Noviji model Gree Amber pro ili Amber comfort stariji?Pozdrav svima. Ugradili smo pre par dana inverter Gree Ambert Comfort Pro, 12-ticu. Do sada smo pune 24. godine koristili Bosch klimu koja je i dalje radila, ali smo zbog boljeg grejanja kupili inverter. Naime, živimo u potkrovlju sa kosinama. Klima je postavljena u dnevnoj sobi otvorenog tipa i ima oko 40 kvm. Vrata od hodnika gde su još dve spavaće sobe držimo otvorena. Ono što smo primetili kao i većina korisnika je da ima odstupanja u temperaturi. Setovana je na 22 stepena, pali se na 23, a gasi na 24,6 😁 i fan je na 2.brzini. Nije učestalo paljenje i gašenje u ovom režimu. Probali smo juče I feel funkciju i ono što smo primetili je da se palila na 22,1, a gasila na 23, tj. učestalije se palila i gasila. Ostavili smo je da radi bez I feel, jer koliko sam shvatila po vašim preporukama je da je bolje da se ređe pali i gasi. Nismo još nabavili pametnu utičnicu, pa što se tiče potrošnje struje neću znati do prvog sledećeg računa.
Gree Amber Comfort pro (novi model)Noviji model Gree Amber pro ili Amber comfort stariji?
Koliko je teska spoljasna?Gree Amber Comfort pro (novi model)
Sad samo jos pametna uticnica pa javi utiske na koliko modulira da li isto ide nisko kao stara ComfortDefinitivno je Amber pro
Kakva druga brzina stavi fan na maksimum da dobaci do soba i ugreje tih 40m2 jednako.Pozdrav svima. Ugradili smo pre par dana inverter Gree Ambert Comfort Pro, 12-ticu. Do sada smo pune 24. godine koristili Bosch klimu koja je i dalje radila, ali smo zbog boljeg grejanja kupili inverter. Naime, živimo u potkrovlju sa kosinama. Klima je postavljena u dnevnoj sobi otvorenog tipa i ima oko 40 kvm. Vrata od hodnika gde su još dve spavaće sobe držimo otvorena. Ono što smo primetili kao i većina korisnika je da ima odstupanja u temperaturi. Setovana je na 22 stepena, pali se na 23, a gasi na 24,6 😁 i fan je na 2.brzini. Nije učestalo paljenje i gašenje u ovom režimu. Probali smo juče I feel funkciju i ono što smo primetili je da se palila na 22,1, a gasila na 23, tj. učestalije se palila i gasila. Ostavili smo je da radi bez I feel, jer koliko sam shvatila po vašim preporukama je da je bolje da se ređe pali i gasi. Nismo još nabavili pametnu utičnicu, pa što se tiče potrošnje struje neću znati do prvog sledećeg računa.
Eto, to sad sto si rekao ne moze na Fujitsu klimama da se uradi, one same obaraju brzinu duvanja, to im je najveca mana, pravljene da rade samo u jednoj prostoriji do 4-5 metara ispred sebe. Nije mi jasno koja je to fora?!Smanji temp a pojačaj fan.
Zato moduliraju na 123w u +40m2...To je fora za izbegavanje.
Amber ComfortPrave (fabricke) oznake Amber modela ne znam dal neko ima pa da znamo 100% sta smo platili a sta nam je stiglo, jer 90% ljudi nece znati dal im je stiglo to sto su platili, narocito kakvih prevaranata ima!
Znaci kad ti je na Fix Fan 3-4 i kad dostigne zadatu ona smanjuje na Fan 1-2?Kod mene i na Hisense i na Midei isto smanjuje duvanje kada postigne temperaturu, ne smanji skroz ali osjeti se razlika dobro.
Znaci kad ti je na Fix Fan 3-4 i kad dostigne zadatu ona smanjuje na Fan 1-2?
Na Auto-Fan sama menja brzine ali da menja na Fix Fan
Normalno je da smanjuje izduv toplote nije vise topao nego mlak (kao hladnjikav)... onda nisko modulira i leti ispod radara![]()
Top obavezno javi utiske i screenovi od TapoJeste, definitivno se razlikuje oznaka modela, rešena i ta misterija.
Inače, poručio sam i ja Amber pro 12-icu. Spremna i Tapo P115 pa pišem utiske nakon ugradnje.
Za taj prostor ti je i Amber Premium 9 mnogo a kamoli to sto si naveoMene interesuje klima za 40kv, plus hodnik 10kv u pravcu duvanja klime ? Da li je dovoljna premium amber ultra od 12k ili malo jeftinija clivia comfort ai 18k ?
Koristio staru vivax 12k i solidno grejala.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari