Samo ako potpises novi ugovor.Jel su menjali brzinu interneta?
Sad otiso na njihovu stranicu video sam internet do 400/400 Mb/s
Optika je u pitanju
600/600 ili 1000/500? Hmmm…Izjednačili upload/download osim na paketu 1000/500
Nije tacno, aktivirace ti bridge (sto je bitno onima na Nokia mrezi jer ne mogu ga sami aktivirati ako zele da im IPTV i dalje radi) iako nemas staticku IP adresu ako im trazis (slanjem maila na [email protected] sa brojem fiksnog i modelom ONT-a, mozes da specificiras i na koji LAN port hoces da bude bridge)MTS za fizčka lica omogućava bridge samo ako se koristi statička IP adresa. Za dinamičku jedina opcija je da se "izvlače" podaci preko opisanog postupka.
Za box dva je ponuda kao sto si napisaoI važi samo od box 3 pa na više, za box 2 je ponuda sa sajta, 11 mes po 50 %, jel tako?
Iskreno jeftinije mi je da ostanem na yetellu, više dobijam za manje para.. Iz tig razloga sam pitaoZa box dva je ponuda kao sto si napisao
Poštovani,cene nažalost ne određujem ja,ja sam agent za nove korisnike i gratise,srdačan pozdrav!Bolje vidite da zadržite postojeće korisnike takvim uslovima umesto što planirate da ih derete duplo većim cenama nakon isteka ugovorne obaveze.
Da sam znao da neće biti nikakvog popusta nakon 24m ne bih nikad ni potpisivao ugovor sa vama jer čemu naknadno cimanje, srećom ipak ima alternativa MTS optici uz isti kvalitet usluge.
Huawei rutere koriste za gpon,pozdravKoje rutere MTS trenutno nudi kada se uzme opticki internet. Ili bolje da pitam koji je najbolji ruter koji daju![]()
Jasno mi je,jedino ako postoji supernovina optika na toj lokaciji moglo bi bez fiksnog telefona,i naravno dobio bi benefit od 14 meseci gratis,obzirom da su kompanije partnerske,veliki pozdravIskreno jeftinije mi je da ostanem na yetellu, više dobijam za manje para.. Iz tig razloga sam pitao
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari