encarta
Slavan
- Učlanjen(a)
- 14.09.2007
- Poena
- 455
Pa izgleda da su Lindelofa i pitali, zato su se Izgubili 😀Bože... pa nek pitaju Damon Lindelof i J.J. Abrams za ideje 😂😂
Pa izgleda da su Lindelofa i pitali, zato su se Izgubili 😀Bože... pa nek pitaju Damon Lindelof i J.J. Abrams za ideje 😂😂
Svi kukaju na From ali je svi i dalje prateNeko ce reci da suvise razvlace, a ja bih rekao da ipak savrseno doziraju sadrzaj, cim niko ne odustaje da prati seriju
![]()
Upravo ovo sto Uriel kaze. Ova treca sezona ce ici na ubrzavanje cisto eto da vidim sta se desava i da tako ostanem u toku sa serijom u koju sam vec stucao 20 epizoda ili koliko vec. Vec sam ranije ubrzavao neke delove, sada cu tek.Kad tako smara serija a znam da ce jos 40ep da smaraju a gleda mi se po malo, samo skip forward. 1ep se fino strpa u 10-15 min i bas bude kako treba.
Sa velikim žaljenjem vas obaveštavam da sam sinoć odgledao Breaking Bad do kraja. Krenule su mi suze na oči što se završilo. 11 godina od kad sw emitovanje zavrsilo. Gledao sa sećanjem od jedva 1% sadržaja i uživao više nego kad sam čekoa po nedelju dana na epizodu.
Ponovo se penje na prvo mesto liste serija kod mene. Možda jednog dana kada repriziram Six Feet under mu se pridruži na 1 mestu ponovo. Videćemo i kada repriziram BCS gde će se on naći, to je plan gledanja posle Homicide ćivot na ulici. U top 5 su i Soprani i Žica. Iz sentimentalnosti Dexter visoko ali bez ranga zbog 2 samoubistva serije sa 2 užasna kraja.
Osvrćući se na ovaj post jedino Six Feet under nije o kriminalu koji je svim gledaocima poslastica što joj daje dodatni + u odnosu na ostale. Kriminal nije tu ali smrt jeste kao i u ostalim serijama čime bi se zaključilo da je smrt najintrigantniji sastojak zabave za široke mase. Samo govori ko smo i šta smo i dalje...
Baš zato što nisu o kriminalu, detektivima, advokatima i ostalim "lako je tako biti uzbudljivo i zanimljivo za gledanje" temama i šablonima ja lično Six Feet Under, Halt and Catch Fire i The Leftovers smatram za klasu iznad The Wire, Breaking Bad, Homicide...Osvrćući se na ovaj post jedino Six Feet under nije o kriminalu koji je svim gledaocima poslastica što joj daje dodatni + u odnosu na ostale
Ako se dobro sećam predzadnja ili zadnja sezona je bila poprilično lošija od ostatka,Da HLC je vrhunska serija. Leftovers isto odlična ali ipak malo slabija od ostalih meni.
prikazivala se kod nas kasnije na nova s i rtv vojvodina pod imenom Bitka za CTRL. ne znam da li ima u nekom 'video klubu' ili negde da se pogleda s tim prevodom. i da, jedna od najboljih serija.Halt and Catch Fire - steta sto nikad nije prevedena do kraja kod nas.
Pa meni je tek na kraju zapravo zaličio na sebe.Nisam očekivao ono na kraju Pingvina. Lik je poremećen totalno.
Istina.Pa meni je tek na kraju zapravo zaličio na sebe.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari