Šta je novo?

Promena regiona na iCloud

mbackonja

Poštovan
Učlanjen(a)
16.11.2017
Poena
70
Pozdrav,

Imam neki stari iCloud iz decembra 2018. godine kad sam se igrao sa Hackintosh... Sad mi treba iCloud nalog jer nabavljam mek ovih dana, pa da vidim da l' se secam sifre itd... Setio se sifre, sve uredno... Vidim region - Hrvatska... Setim se da tad valjda nismo bili na listi podrzanih zemalja? Pa samo stavio HR... Pokusam da promenim - ne moze... Greska:
Payment information could not be updated.
Tap Continue to request re-enablement.
Probam jos jedno 5-6-7 puta, nista... Pisu ljudi svasta po netu, ako imas subskrpcija moras da ih otkazes, platis dugovanja, itd, itd... Nema nista... Jednog momenta mi iskoci da mi je taj nalog deaktiviran (ne znam zasto)...

Uzmem od druga ajfon, izloguje se sa svog iCloud, ja se ulogujem na svoj, probam odatle da prebacim region, slicna greska, crvenim slovima:
Tap Continue to request re-enablement.
Ne pomaze nista, isto par puta stisnuo Continue (next? nema Continue), nista...

Google me vodi ovde: https://getsupport.apple.com/solutions
Ima sekcija Omogućavanje računa reko to je to... Pita me sta pokusavam da radim (kupim nesto, preuzmem nesto, bla, bla)... Reko "Other" i sad kaze
Potrebno nam je više informacija
i tera me da zovem 0800 222 427

Bukvalno, sta je sve ovo? 😅
Kako da promenim region sa Hrvatske na Srbiju? Kako da nazovem uopste ovaj broj kad je ovo support iz Hrvatske?

Pozdrav,

Imam neki stari iCloud iz decembra 2018. godine kad sam se igrao sa Hackintosh... Sad mi treba iCloud nalog jer nabavljam mek ovih dana, pa da vidim da l' se secam sifre itd... Setio se sifre, sve uredno... Vidim region - Hrvatska... Setim se da tad valjda nismo bili na listi podrzanih zemalja? Pa samo stavio HR... Pokusam da promenim - ne moze... Greska:

Probam jos jedno 5-6-7 puta, nista... Pisu ljudi svasta po netu, ako imas subskrpcija moras da ih otkazes, platis dugovanja, itd, itd... Nema nista... Jednog momenta mi iskoci da mi je taj nalog deaktiviran (ne znam zasto)...

Uzmem od druga ajfon, izloguje se sa svog iCloud, ja se ulogujem na svoj, probam odatle da prebacim region, slicna greska, crvenim slovima:

Ne pomaze nista, isto par puta stisnuo Continue (next? nema Continue), nista...

Google me vodi ovde: https://getsupport.apple.com/solutions
Ima sekcija Omogućavanje računa reko to je to... Pita me sta pokusavam da radim (kupim nesto, preuzmem nesto, bla, bla)... Reko "Other" i sad kaze

i tera me da zovem 0800 222 427

Bukvalno, sta je sve ovo? 😅
Kako da promenim region sa Hrvatske na Srbiju? Kako da nazovem uopste ovaj broj kad je ovo support iz Hrvatske?
Ovde ih možeš kontaktirati putem chata
U search bar napiši "enable apple account" i enter i dole će ti se pojaviti opcija za chat

Mada, ne znam zašto bi menjao region na RS kad već imaš RH nalog jer time ništa ne dobijaš, čak i gubiš jer RH region ima više aplikacija (npr. na RS regionu nema PayPala, Google Photos, Google Earth, donedavno YouTube app itd)

Vrh Dno