Kako nema, skocio 30% za nedelju danamerger je unistio fet, nema od njega nista vise
ih pa nije to LTC, bice od njega nesto kad krene Ai sezonamerger je unistio fet, nema od njega nista vise
Ipak je otvoren trejd, trgovanje obveznicama je pauzirano danas.Veterans Day.
Trebalo je do sada vec da odreaguje malo.Je li vazi ovo jos, to je danas valjda ce pogurati malo Fet ?
Morao sam ... izvinjavam seSamo vi prodajite pa ćete kupovati 100+k
Posebno ETH ne treba dirati.
Ja prošao još gore. Uzeh matic na prethodnom vrhu, negde oko 1$ u proseku. Nije bilo izlaza nego da dokupljujem na niže i čekam. Ovo sada baš boli kad gledam kuda sve ide, a da presipam dalje, to mi je sigurna propast. Čekam i nadam se da će biti onaj stari dobri koji je kidao kad su svi spavali, tipa 2$+ očas posla 😄.Gledam sad cene od pre 2 godine. I sad ko je kupio Matic i Dot na dnu bear marketa bas se usrecio.
![]()
Historical Snapshot - 11 November 2022 | CoinMarketCap
Go back in time. View a historical snapshot of all active cryptocurrencies on 11 November 2022.coinmarketcap.com
***. Sad nema nazad. Napravili su gomilu glupih gresak a najgora je bila rebrending. Valjda ce ovo potrajati makar da izadjes iz minusa.Ja prošao još gore. Uzeh matic na prethodnom vrhu, negde oko 1$ u proseku. Nije bilo izlaza nego da dokupljujem na niže i čekam. Ovo sada baš boli kad gledam kuda sve ide, a da presipam dalje, to mi je sigurna propast. Čekam i nadam se da će biti onaj stari dobri koji je kidao kad su svi spavali, tipa 2$+ očas posla 😄.
Ja sam nudio opkladu 1oz gold:1ETH, ko prvi dođe do $5k nosi sve. Niko se nije javio. Valjda je svima bilo jasno o kakvim trolovima se radi.Gde su oni koji su pričali na leto i proleće da nema šanse ni 80k da prekuca? Ah klasika, nema ih nigde naravno, kao i svaki ciklus. 😎![]()
Ista prica i kod mene usao na 0.9.Ne prodajem dok ne izadjem na ulaznu cenu.A ocekujem ,ili se nadam da ce dostici neku cenu od 1-1.5$ Samo strpljenja.A gle, prodavaću parče po parče onoga što sam kupio na oko 0.5 i nešto niže, ali to je sitno, jer sam se ispucao većinom na višoj ceni, ali toliko se kilavo vuče da treba godina da i to prodam. Opet, kripto je strpljenje. Ko ga nema uglavnom gubi.
Ja sam im rekao na proleće i leto i prošle godine da neka budu tu i dalje da pričaju o "bubble" i sve ostale negativne stvari i gluposti kad predje 80k i 85k BTC, al eto nema ih nigde naravno. A videćeš, čim počne dump što je uvek tako onda će cela banda da bude tu i da jaše po temi "bubble", "evo reko sam vam", "piramida btw", itd. Ovo je već tu postalo tradicionalno jer godinama isto i svaki ciklus je isti, možda su takvi većini i na Ignore pa niko ne čita takve nebuloze.Ja sam nudio opkladu 1oz gold:1ETH, ko prvi dođe do $5k nosi sve. Niko se nije javio. Valjda je svima bilo jasno o kakvim trolovima se radi.
Standardno pravilo je čim prodaš sve, krene da skače 😀Trebalo je do sada vec da odreaguje malo.
Pocinje fet jako da me nervira. Doduse umeo je i ranije da krene dan kasnije. Videcu sutra sta se desava ali bisam zadovoljan.
Moram da potrazim alternativu. Jeste skocio 30% ali je i pao dosta pre toga tako da uopste nije puno skocio.
Standardno pravilo je čim prodaš sve, krene da skače 😀
Upravo tako. Ovo već deluje kao pravi bullrun i treba biti strpljiv. Niko ne može savršeno da pogodi top, ali bi trebalo uzimati svaki solidan profit i biti spreman za sledeću fazu do prave ALT sezone. Prvo prodati BTC, pa ETH pa čekati altove...Ciklus za ciklusom ko je prosao 2013g pa 2017 i 2021 godinu naucio je sigurno kako se igra ova igra, samo strpljenja i to je to BTC, pa svi ostali.
Nadam se da ce biti i ALT sezona pa da svi izadju iz ovog ciklusa sa debelom zaradom.
I ja sam ga davno prodao za kikiriki ali tako to ide... ne treba gledati unazad. Nikada se nisam pokajao što sam prodao ranije i uzeo solidan profit... kajao sam se kada nisam prodao ništa a cena se sunovratila posle...Tu nauku sam ja doktorirao na sebi odavno, sad nit smem da prodam nit smem da kupim
E jedino mi krivo što nisam ušao u DOGE all in kada se iz aviona videlo da onaj Musk neće to tek tako pustiti.
*********. Sad nema nazad. Napravili su gomilu glupih gresak a najgora je bila rebrending. Valjda ce ovo potrajati makar da izadjes iz minusa.
Ja sam nudio opkladu 1oz gold:1ETH, ko prvi dođe do $5k nosi sve. Niko se nije javio. Valjda je svima bilo jasno o kakvim trolovima se radi.
Taj grafikon što sam ja stavio važi u laboratorijskim uslovima 😂 Tržište odavno ne prati bilo kakvu logiku... biće hype sigurno u nekoj niši ali pitanje kojoj... da li AI, meme ili nešto treće... nadam se da će bar ETH da ispoštuje što kažeš... do 10k bar bi bio red ovaj put 😁Biće to sada dtugačije jer Saylor neće da proda BTC za ETH/Altove.
Mislim da će ETH ubrzo da krene uz BTC i da preuzme ulogu narodnog BTC-a, a bumeri i stari kriptaši će holdovati BTC.
Juče ovaj jedan lik što pravi dobre mixeve izbacio ovaj, pa se setihBiće to sada dtugačije jer Saylor neće da proda BTC za ETH/Altove.
Mislim da će ETH ubrzo da krene uz BTC i da preuzme ulogu narodnog BTC-a, a bumeri i stari kriptaši će holdovati BTC.
87k i nastavlja. Očekivao bih da se posle ovog instant rasta vrati na 81-82.86 k momčadijo 🙂
Ko kroz ništa 🙂86 k momčadijo 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari