Ne može jedan odvlaživač da radi na jednom mestu i odlažuje vazduh u celom stanu. To jedino da je ceo stan bez pregradnih zidova.Ako je u pitanju veći stan (do 90 m2), ima li smisla kupiti jači odvlaživač i tako izbeći "šetanje"? Ili je šetanje po sobama svakako neminovno? Npr. ovaj: https://www.stadlerform.rs/prodavnica/odvlazivaci/lucas/ ide do 75 m2, za razliku od svih pomenutih modela, Hisense ili gorenje dosta je jači. Ali i bar duplo skuplji. Ima li smisla platiti toliko više?
Pa zapravo i jeste takva situacija. Kuhinja i trpezarija su spojene, a dnevna je odvojena dvostrukim vratima. A tu je odmah i hodnik koji pokriva dvoje vrata ka ove tri prostorije. Zato bih ga tu možda i stavioNe može jedan odvlaživač da radi na jednom mestu i odlažuje vazduh u celom stanu. To jedino da je ceo stan bez pregradnih zidova.
Ako su recimo spojene dnevna i trpezarija/kuhinja ili tako nešto to može da radi.
Ne uspevam da nadjem, mozes li mi poslati link?Da li je neko koristio/rezervisao ovaj Lidlov što je sad u prodaji? Jeste nešto slabiji ali je 10ak hiljada jeftiniji od Midee…
Takva klima košta oko 3k eur...Ako ne želiš da šetaš ugradi klimu. Sigurno bolje odvlazuje od pokretnog odvaživača, a ne zauzima prostor na podu.
Nema više u ponudi. Bio je u prethodnom katalogu da se poruči pa ga onda preuzmeš u izabranom Lidlu. Ovaj model:Ne uspevam da nadjem, mozes li mi poslati link?
Može link? Tražim je.Takva klima košta oko 3k eur...
Možda nema gasa?Ja danas uzeo Hisense d20, ali ga još uvek nisam uključio. Moj stari Duracraft nakon 10g prestao da isušuje vazduh. Poslaću ga drugaru da pogleda šta mu je, ako je neki smešan kvar, nek pomogne drugaru Hisensu. Prvo što primetih, dosta je jači ventilator na Hisense
Radiće ektra posao. Taman je za tu kvadraturu i malo veću do 20kvadrata bez problema. Posedujem slićan uređaj sa posudom od 2,1litar i setam je po stanu. I odradjuje posao samo tako. Prvo vreme neka radi stalnodok osusi zidove,a onda nastelujete procenat ili ukljucujete povremeno.Sta mislite o Hisense D12HW za prostoriju od 13-14m2? Prostorija je delimicno ukopana, zidovi ~75cm debljine ali kamenom zidano, nova PVC stolarija, greje se na TA pec i procenat vlage ide i do 62, 63%. Da li bi ovaj manji uredjaj tu radio posao?
PS. u Temisvaru se moze naci za ~10k dinara.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari