Šta je novo?

miniITX kućišta, diskusija

pa kad može da se poruči direkt od proizvođača, stiže za oko dve nedelje

1730228404716.png

Izgleda extra samo carina, porez, troškovi dostave...

pa naravno, kosta. ali ako to zelis, onda znas sta treba da uradis...

pa... zavisi, ovo je sve cnc machined alu, to ne moze da bude cheap

ne salju u SRB... ali ako mozes da se isporuci u Nemacku, onda je cena

Untitled.png

plus troskovi transporta

ja sam platio Lian Li A4 H2O 185eur na KP, celik struktura, alu stranice, a ovo je full alu case

Baš ću da pitam prijatelja dal hoće da mi primi u Nemačku paket. Kratko pitanje samo, jel bolje kućište Lian Li ili ovo? Gledao sam Lian Li na YT i druga kućišta isto iz treda - ludilo Lian Li nema šta i čitao temu 10-15 strana unazad .

bolje meni ili bolje tebi?

ne znam ni koji hardware planiras, SFF je jako specificno, moras dobro sve da meris i uzimas hardware prema kucistu koje zelis. sve da stane i da radi kako treba, da ne idu temperature u nebesa

Voleo bih sto manje problema, microATX ploča 100%, velika grafika vrv ROG Strix ili Phoenix 5070 ili 5080, sad ako baš mora manje napajanje ali bih pre standardno. Kuler air tower ako baš mora vodeno ili cu da ostanem na stock kuler.

ako je mATX ploca onda nemoj da gledas to LL uopste :)

Pa najmanja ploča dobra neka.

Nije ITX priča za tebe, samo ćeš se razočarati što ne možeš da spakuješ šta si zamislio :) Eventualno NR200 da razmotriš...

da se vratimo na temu. hvala na razumevanju.

@Mali HoBiT na prvu sam pomislio da je ovo kasetofon 😂

OK, necu vise u off. Inace nema NR200 ni za lek. Samo NR200P i to Black da se ceka 10-15 dana dakle sa staklenom/plasticnom stranicom :( Vrv zato sto je staro kuciste, nisu pravili neki upgrade?

Video sam u konf clanova taj Corsair - to cu najverovatnije. Hvala

da se vratimo na temu. hvala na razumevanju.

@Mali HoBiT na prvu sam pomislio da je ovo kasetofon 😂

Liči 😁
pa... zavisi, ovo je sve cnc machined alu, to ne moze da bude cheap

ne salju u SRB... ali ako mozes da se isporuci u Nemacku, onda je cena

Pogledajte prilog 464510

plus troskovi transporta

ja sam platio Lian Li A4 H2O 185eur na KP, celik struktura, alu stranice, a ovo je full alu case

M1EVO može da se poruči, nije ok...

Neko mi preporučio Lian Li čini mi se ovde i sada moderator obrisao post pa ne mogu da da zahvalim čoveku. Bas mi se svidelo kućište - danas stigloIMG_20241108_200918.jpg

Zahvaljujem na predlogu, baš sam zadovoljan. Pustio cenu na DM

spakovao? kako izgleda?

Nisam ni napajanje kupio, razgledam - nemam pojma sta da uzmem. Grafiku znam koju cu - CPU sasm stavio oglas neki polovan da kupujem ako se neko javi ako ne onda sa oglasa nov. Ko zna kada cu da zavrsim build :)

aha, ma lagano. za sff je najbitnije odabrati kuciste, na njemu gradis ostalo, pa ono it’s a journey :)

Koju imaš konfiguraciju? Ja se ozbljno razmišljam da uzmem ovo kućište, koliko vidim ima i V2 verzija (wood NORTH like), koja je za razliku ove što ti imaš sa mesh front panelom. Ipak, ta verzija je crna, više bi mi odgovarala ova tvoja V1 bijela varijanta pa zato i pitam koja je konfiguracija, kakve su temperature, buka... ?

Koju imaš konfiguraciju? Ja se ozbljno razmišljam da uzmem ovo kućište, koliko vidim ima i V2 verzija (wood NORD like), koja je za razliku ove što ti imaš sa mesh front panelom. Ipak, ta verzija je crna, više bi mi odgovarala ova tvoja V1 bijela varijanta pa zato i pitam koja je konfiguracija, kakve su temperature, buka... ?
Vise ne znam koja je lepsa, razmisljam da uzmem crnu sa drvetom a ovu na oglas ili mi lepsa skroz bela - nemam pojma..... Staklo i RGB znam da necu 100%

Nisam nista jos ubacio, ide trenutno RTX 3080 i AMD 7600 pa cu da apgrejdujem na 9800x3D i RTX 5080

Poslednja izmena:
Staklo je svakako promašaj na ovom kućištu jer maski za kablove gotovo da nema, baš očajno za cable managment tako da je i dobro da se ne vidi. :)

A i temperature skacu znacajno kada se stavi staklo na bilo koje kuciste, nekako kicerica postalo to bar meni + onaj RGB - ne znam dal sam to samo ja...

Nazad
Vrh Dno