Šta je novo?

Video nadzor - iskustva i saveti

Drustvo trebao bih da radim video nadzor na kuci... trebale bi mi 4 kamere i nvr snimac (koliko sam shvatio da je to novije od dvr) isao bih na hikvision varijantu jer sam u kuci na zidu ostavio mrezni kabal gdje sam planirao da stavim indoor station DS-KH9510 i tako da imam avliju uvijek na "oku" koje kamere bi preporucili? Ne trazim sad 4k kvalitet i sl... samo da je slila dovoljna dobra i da se fino sve vidi... pa ako moze preporuka?

Drugarova IMOU Bullet 2C/4MPX ne prepoznaje uopšte SD karticu. Formatirana na PC-u 128GB, ubačena druga od 8GB ali isto.

Ima li nešto što bi moglo biti u podešavanjima ili koracima za instalaciju prije nego je reklamira?
IMG-e920f520a7dde265e3092ef44ffbe46b-V.jpg
IMG-49ccbdd3ec9a450ce52300bbc110d0dd-V.jpg

Formatirajte ovu manju kao FAT32 pa probajte ponovo, mada verovatno mrka kapa.

Pogledajte da u slotu nije nesto iskrivljeno ako uopste moze da se vidi.

Veća formatirana kao exFat , manja kao FAT32.
Mrka kapa 😊
Kod nas je kupljena ljetos pa će je reklamirati. Hvala.

Da li pravite siguran backup video nadzora van snimaca? Sta u slucaju provale kad vam ukradu i snimac 😁

Sta se desava sa gDMSS Plus ne radi na dva telefona . Na Imou life na telefonu rade sve kamere a na gdmss nece ni jedna

Sta se desava sa gDMSS Plus ne radi na dva telefona . Na Imou life na telefonu rade sve kamere a na gdmss nece ni jedna
Ugasila dahua za nas region podrsku za p2p na starim verzijama, da bi se koristilo sad mora nova verzija i smartpss i dmss

Imou life je odvratna aplikacija, a i dmss se sve više trude da upropaste.
Ne znam vise čemu služe nove verzija svaka novija je sve gora.

Ne znam zašto izmišljaju nešto samo da bi izbacili apdejt

Osim Imou nema ni jedna da radi .
Trenutno nisam u Srbiju ali radilo do sad . nemam ni jedan kompjuter da probam dal radi

Kako sad umreziti kamere kad ne radi gdmss, posto su mi udaljene 130km na drugoj lokaciji ?
Dmss trazi da budem na istoj mrezi sa kamerama.

Poslednja izmena:
Ja sam se samo logovao na nalog na novoj aplikaciji, i normalno vidim kamere koje su na drugoj lokaciji i mreži, već mi je NVR bio tu.

Ja sam koristio gdmss plus bez naloga uvek samo podesi p2p i koristio tako.

U Gdmss plus sam imao kad idem na add device serial number p2p i tu unesem serial nvr-a, admin pass i konektuje se. Sada u Dmss imam samo ip domain i ddns i quick ddns. To znaci nema vise p2p mora da se koristi ddns je li tako ?
Nadzor mi je udaljen 130km ne mogu skoro do njega.

Ima i dalje unos SN
Ali ono sa cime sam se ja susretao da dmss ne dozvoljava da koristis jos neku drugu aplikaciju,
tj mora da se odjavi uredjaj sa nje da bi mogao da se koristi dmss, tako da ja vise ne eksperimentisem i gubim vreme vec koristim samo dmss

Starije verzije dmss su bolje bile i jednostavnije ali nece vise da rade kako treba.

Screenshot_2024-10-27-19-49-30-78_2d759db5fff7273e6b44376972aedf4c.jpg

Stari smartpss 2.02.00008 radi i dalje tj p2p (za sada)

Mora da se odjavi u Gdmss tj staroj aplikaciji i onda radi nova tj Dmss.

A zasto ne exportujes sa stare gDmss plus [lite verzija to nema] qr kod i samo ga ubacis u Dmss?
Ne moze biti jednostavnije...
To radim vec godinama..[naravno, pricam o individualnim korisnicima, koji nisu vezali uredjaj na nalog,dok kod vezanih uredjaja ide logout i samo prijava na novom sw,tj.Dmss i nista vise..]
pozz

Poslednja izmena:
Jel probao neko REOLINK neku kameru 8mp? Valja li sta... Kakva je app podrska?

Juce probao 2.02.00008 i nije hteo da radi p2p...

32 bit verzija radi kao sto rekoh za sada

Pogledajte prilog 464383

i to imamo ne mali br kamera (preko 100)

Da li Vi to pričate o Desktop verziji SmartPSS-a...?

Zašto jednostavno ne skinuti najnoviju verziju sa Dahua sajta: "General_SMARTPSS-Win64_En_IS_V2.003.0000004.1.R.230310" gde sve radi bez greške!

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno