Šta je novo?

Youtube Premium [Family plan] (Vazna pravila u prvom postu!)

Nisam 100% siguran da je prava tema, ali ovo mi deluje najbliže.
Imam YouTube Premium, telefon je S23U.
Kad pustim video i zaključam telefon posle par minuta zaustavi se reprodukcija.
Ako otključam telefon, video se nastavi, znači nije pauziran.
Kad je telefon otključan sve je OK.
Reinstalirao 10 puta, nije u deep sleeping apps, preturio po opcijama, sve mi izgleda u redu.
Da nema neko neku ideju?

Pitanje, kako kreirate novi Turski Apple account bez turske kartice? Kad biram none on mi javi da nisam sve popunio.

Samo da javim da sam malopre uspesno, nakon isteka argentinske pretplate, nastavio na Turskoj preko apple giftova. Takodje, time cela familja nastavila bez problema. Da nam potraje 🤑

Reinstalirao 10 puta, nije u deep sleeping apps, preturio po opcijama, sve mi izgleda u redu.
Da nema neko neku ideju?
Ja sam isto primetio na Huawei P20, ili Samsung tab-u, nisam siguran.

Jel pokušavaš da ga kreiraš sa Apple ili non-Apple uređaja? Ako je non-Apple, može da bude do toga.
Sa iPhone uredjaja kreiram. I bilo da kreiram novi, ili da prebacujem zemlju iz srbije u tursku, u svakom slucaju trazi tursku karticu, a pritom ne dozvoljava, none da se izabere.

Hm, nisam siguran onda šta je u pitanju. Do skoro je sigurno moglo sa Apple uređaja da se kreira bez načina plaćanja i da se koriste vaučeri za dopunjavanje. Ja to radim sa 4 naloga na različite zemlje. Možda se javi neko ko je bolje upućen od mene :)

Bez Apple uređaja, na Androidu, ne ide nikako? Baš mi fali to bez reklama, imam Revanced ali nije to to. Kako imam Samsung Tv opet imam reklame...

Mislim da mogu bez svih ovih pretplata (Netflix, Max, Amazon Prime), ali ovo mi teško pada.. :D

Bez Apple uređaja, na Androidu, ne ide nikako? Baš mi fali to bez reklama, imam Revanced ali nije to to. Kako imam Samsung Tv opet imam reklame...

Mislim da mogu bez svih ovih pretplata (Netflix, Max, Amazon Prime), ali ovo mi teško pada.. :D
turska kartica Ininal, puniš preko Revoluta

Evo i ja dobij,pozdrav od YouTube što se Nigerijske pretplate tiče.Ima li kakvih opcija za nas na Androidu,apple ne koristim i tako ne mogu aktivirati YouTube.

Poslali Nigerijci da ili ubacim Nig karticu za plaćanje ili se rastajemo 21.11. Nalog koji lično ne koristim, ali ova moja "familija" će se smoriti kada krenu reklame 😁
Ja koristim i dalje nalog preko Turske, pa sada čekam da me se sete i Turci :)

Mene se danas setili Argentinci :(

1729682925621.png

I meni stiglo obaveštenje za Pakistan, moraću da istražim tu Apple metodu kad budem imao vremena.

Ja sam skoro 3.5 godine bio “Argentinac” sad moram da se selim u Tursku, izgleda. :(

P.S. A koliko “boli” srpsko državljanstvo?

Ja sam skoro 3.5 godine bio “Argentinac” sad moram da se selim u Tursku, izgleda. :(

P.S. A koliko “boli” srpsko državljanstvo?
Nećeš moći ni na tursku da predjes ako nemaš tursku karticu ILI Apple uredaj.

U Srbiji je 750 din za single i 1150 za family

Nećeš moći ni na tursku da predjes ako nemaš tursku karticu ILI Apple uredaj.

U Srbiji je 750 din za single i 1150 za family
Ima nas 6 u trenutnoj “familiji” tako da bi trebalo to da ostane.
Koja je procedura uz Apple uredjaj?

Ima nas 6 u trenutnoj “familiji” tako da bi trebalo to da ostane.
Koja je procedura uz Apple uredjaj?
Turski Apple nalog (sa turskom random adresom) + Apple gift card. Onda ti skida pretplatu sa Apple balansa. Možeš napuniti i za par meseci unapred

Samo da javim da moze i control D kao opcija. Samo se stavi YT na Albaniju i nema reklama. 4$ mesecno ne znam kolko moze korisnika na jedan nalog ja za sada imam 6 i sve radi tako da od ovoga nema jeftinije.

Da nema neko neku ideju?
Ako ti išta znači, kod mene radi normalno. Sve je stock i apdejtovano.

Inače, stiglo mi da se selim iz Turkije.

Poslušah nečiji predlog odavde, dobio sam takav mail za ukrajinu, i sačekao da istekne taj period (mislim da je bio 9.10.). 10.10. mi nije radio premium, uključio VPN na ukrajinu, otvorio yt app na telefonu i išao registrovao se ponovo za premium, bez ikakvih dodatnih koraka i problema, kao i prvi put kad sam to radio. Videćemo koliko će raditi.

Poslušah nečiji predlog odavde, dobio sam takav mail za ukrajinu, i sačekao da istekne taj period (mislim da je bio 9.10.). 10.10. mi nije radio premium, uključio VPN na ukrajinu, otvorio yt app na telefonu i išao registrovao se ponovo za premium, bez ikakvih dodatnih koraka i problema, kao i prvi put kad sam to radio. Videćemo koliko će raditi.
Da ne ispadne samo da je prvi put upozorenje a ko nastavi da popije ban🤣

Nazad
Vrh Dno