ako nemas garanciju igras sta ti odgovara, ako imas onda garancija. Fiksno stavis sve na 5.5 pa vidis gde siI kakva je presuda na kraju, undervoltovati ili im dati malo napona...? Ili nema pravila?
nijje nista ni bilo, hahahhahaOpa rešeno 🤣
oksidacija se desava zbog ludackog napona...A sta je sa oksidacijom ? ... to vise ne spominju?
Zvanično saopštenje je da je samo neki mali batch 13xxx imao problem u proizvodnji.A sta je sa oksidacijom ? ... to vise ne spominju?
Evo kod asusa šta kažeEvo sta sam primetio sa ovim update, default bios settings performance Intel profil (nema custom loop za extreme) na 14900ks random max vcore spike je 1.494v ali to su jos sa predhodnom revizijom kao fix ono sto mi sada bas upada u ocije je da v current max sto je isao je 218.xxx v iako je po biosu max 350(400 u extreme profilu) interesantno
Lemaja
nije beta, prva verzija od kako je krenu ovaj fijasko da nije beta bios pre 125 je bio 125 je bio i 129 je bio beta
6.2ghz sa Noctua D15 Chromax... Pa to je odlicnoDefinitivno su sa zadnjim micro code promenili i boost tabelu za cpu, pre sam hard lockom da ne prelazi 1,4v llc high i ac/dc loadline 55 bez problema imao 2 core boost na 6.2 sada ni za zivu glavu nece preko 6.1 sa tim podesavanjima na 0x12B
Ni u jednoj 3d aplikaciji nije presao 5,8 tako da ne mogu da ti dam ss neceg sto ni ja nisam video, 6.2 udara samo na nekim taskovima tipa paljenje neke aplikacije itd znaci short burst, 6.2 u loadu mislim da ne postoji hladjenje da to moze da postigne6.2ghz sa Noctua D15 Chromax... Pa to je odlicno
Daj ako ti nije cimanje neki rez R23 bas me zanima koja je max potrosnja i temepratura sa tako podesenim procesrom, i ako ti nije tesko neki ekran iz igre gde se vidi 6200mhz i potrosnja procesora kada je na 6200mhz ili 6100mhz...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari