Mnogo je slabiji, imam je za PS5. Nisam licno igrao, ali sam gledao klinca. Ipak, zulja me i smeta mi sto sada, u trenutku zivota kad mogu sebi i svojima da priustim ovo, ne mogu iz nekih levih razloga.Cujem da je malo slabija od SM1, i da je imala vrlo ubrzan/skraceni "development", ali Symbiote moci i unapredjeni swing sistemi izgledaju nenormalno dobro. Opet, hajp mi unistava to sto jos uvek nema znaka da ce Sony odustati od regionalnih restrikcija i ludosti.
Slazem se da je ovo zadnji Sony ekskluziv is skorijih vremena na koji sam cekao. Sad samo taj cuveni Bloodborne, a i GOW 1 - 3 sa Uncharted 1 - 3, I to je to. Naravno, bice i te igre nedostupne kod nas, jer sad moraju da trpaju PSN u bas sve. Ali eto, igracemo svakako. 😇
Ja cekam GoW Greek saga, ako je verovati glasinama (mada ih sve imam na PS3, a tu je i RPCS3) i Horizon 3, kad god izadje i kako god da se zove, i to je verovatno to od mene.Što se mene tiče poslednja PS ekskluziva osim Astro Bota zbog koje vredi uzeti konzolu. Ako im je ovo strategija da sve živo prebace na PC, ja sam prezadovoljan, ali mnogo toga govori koliko para košta development ovih AAA igara. Suludo.
Треба ми помоћ око игрице, дошао сам до New threads, кад треба да стигнем људе на скутеру који јуре оног великог гуштера или шта већ. Никако не успевам да их стигнем, да ли има нешто да се убрзам док летим? Често ме кад скочим одједном окрене у супротан смер и ови наравно побегну.
Како да то лакше пређем?
Играм на PS5.
Steam ne stavlja nista, sve stavljaju izdavaci.Mislim da neće moći jer je Steam stavio region lock nakon svega onoga i sad to moraju peglati sa njima
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari