https://www.kupujemprodajem.com/kom...e-a620m-k/oglas/169189354?filterId=5515765738Kokane gde si nasao po toj ceni plocu?
Sry moja greska, permutovao sam cenu sa cenom memorijeКеј-Пи, оу ем Џи !
Novi momenti, do skoro je preporuka bila 5600G.AMD Ryzen 8600g - 165e
ASUS Prime A620M-K - 85e
KINGSTON FURY 16GB (2x8) Beast DDR5 6000 МHz CL36 - 60e
НајеВтиније (доле нато), а да ваља.
Može li u nekoj radnji u BG kupiti ovo po sličnim cenama, i da sklope u neko manje kućište?Novi momenti, do skoro je preporuka bila 5600G.
Imati u vidu za Crni Petak.
8600G je Zen4, tj. AM5 sa 600 serijom čipseta i DDR5 memorijom. To je mnogo modernije i biće lakše za upgrade a puno brže od 5600G systema.Novi momenti, do skoro je preporuka bila 5600G.
kupujem prodajem samo madjariKokane gde si nasao po toj ceni plocu?
Kupljeno ovo, medjutim ispostavilo se da mi treba i napajanje. Pored citiranih komponenti u kucistu ce biti jos jedan NVME, HDD i dva ventilatora.AMD Ryzen 8600g - 165e
ASUS Prime A620M-K - 85e
KINGSTON FURY 16GB (2x8) Beast DDR5 6000 МHz CL36 - 60e
НајеВтиније (доле нато), а да ваља.
A kućište, koje će biti?Kupljeno ovo, medjutim ispostavilo se da mi treba i napajanje. Pored citiranih komponenti u kucistu ce biti jos jedan NVME, HDD i dva ventilatora.
Sta najpovoljnije kupiti?
Kuciste je ms black widowA kućište, koje će biti?
Crni petak samo uz MC vaučere na Ananasu.Crni petak je prevara. Više se isplati Alli, KP ili Mađari. Po nekad se omakne nešto i kod nas![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari