@uji oni obavezno neznam ma sta bilo,salju racun uvek 03ceg u mesecu,rok placanja je do 20og istog meseca.Ja uvel svih 3-4 UO sacekam 03ci skinem iz njihove aplikacije pdf,i najkasnije do tu 08-10 platim ovde u seelu u posti. pre podne...sve uplate do 14h se knjize isti dan tako da vec popodne najkasnije do 16h a i pre dobijam sms "Postovani vas racun od XXXXXdinarea je placen.Hvala sto vase obaveze,izmirujete na vreme" i tako to non-stop radim.Od prve pa do dan danas nikadmjednu jedinu ratu nisam kasnio.Uplatim i ratu za telefon isti dan no ona se skida kasnije.znaci sumarno cutim i cekam 10ti jer ce tad vec biti placeno,i 11.03 lepo okrenem 0677/1234 "dobar dean hteo bih,da prenesem broj kod vas" i toje to.Zvace oni da nude to znam,ali nemogu mnogo je lakse bez UO,a iskreno ovi su i daleko jeftiniji Yettel podigao cene maksimalno bezobrazno.Ma koliko ja imao i/ili nemao pretereali su vidis i sam.Sad malopre citam u temi 50% neki radio kod njih (Yettel) i dao covek otkaz.kaze vise nije mogao pritisli ih samo prodaja i rezanje jeftinijih paketa...sta se desava tamo da mi je znati