Pappaclart
Zapažen
- Učlanjen(a)
- 26.09.2024
- Poena
- 5
Hvala
I ja danas bas to testirao sa obicnim onim meracem. i da oko 10% manje app pokazujeBoth can track energy consumption trough the app.
Its fairly accurate but some users report up to 10% inaccuracy compared to smart plug data.
Hi nano ti je jonizator,čišćenje vazduha.Meni je stalno upaljeno i kad greje i kad hladi al pitanje je da li uopšte prečišćava vazduh.Imam pitanje. Sta je Hinano plus eco mode? I da li treba koristiti kad grejem ?
Mnogo ti hvala, pozdrav.Sad sam proverio, na kutiji spoljne jedinice je taj kod koji mi se serviser rekao da upisem na sajt za produženje garancije.
Uneses manuelno serijski broj, 23cifreni broj ispod bar koda unutrasnje jednice.Ubacena bela verzija u sobu od 15 kvadrata, radila na 24c kratko i perstala da duva i krilca su se podigla (nisu se zatvorila), predpostavljam da je to jer stoji 30-35cm od coska sobe pa senzor radi tako, onda sam ukljucio iFeel stavio ga na mesto gde se sedi i sad greje kako valja, i to je poprilicno brzo ugrejala sobu, zanima me kako da je povezem na aplikaciju jer onaj QR kod nece da cita
Probao sam preko multi split opcije, povezalo se za minutUneses manuelno serijski broj, 23cifreni broj ispod bar koda unutrasnje jednice.
To je razumljivo obzirom da je spoljasnja temp oko 16-17. Mene nervira to duvanje kad se ugasi, jer ne mogu da menjam polozaj krilca i onda mi duva u glavu.Pa tako radi i moja. Kad postigne zadatu temperaturu ugasi se, cim padne temperatura ponovo se pali i dogreva.
Ne mogu nista da menjam kada je u tom rezimu, tj kada se ugasi spoljna jedinica kad je dostignuta temperatura. Unutrasnja jedinica zatvori krilca, duva neki mlak vazduh i ne mozes nista da menjas na njoj dok ne pocne opet da greje.Pokušaj sa bočnim usmerivačima
JesteJel ovo ista klima kao iz naslova, sem boje ?
![]()
Klimaanlagen Hisense Mono Split 12000 Btu Serie Energy PRO X
Klimagerate Hisense Mono Split Serie Energy PRO X WiFi 12000 Btu AS35XV04W QH35XV3AG Hervorragende Losung fur Komfort in allen Raumen Ihres Zuhauses oder Buroswww.condizionati.de
isti problem imamNe mogu nista da menjam kada je u tom rezimu, tj kada se ugasi spoljna jedinica kad je dostignuta temperatura. Unutrasnja jedinica zatvori krilca, duva neki mlak vazduh i ne mozes nista da menjas na njoj dok ne pocne opet da greje.
Kako je reseno?Нисам довољно стручан али то ми звучи као проблем који су људи имали са Мидеа Икстрим, Брејзелес... климама.Негде сам прочитао да Мидеа и Хисенсе тесно сарађују или да Мидеа даје компресоре Хисенсу, нека кћерка фирма тако нешто.Нека се јави неко стручнији али можда би помогло решење које постоји за Мидеа климе.То дување млаког ваздуха било је речи на форумима је нека контрола сензора тако нешто.На Мидеа климама је решено.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari