Šta je novo?

Hisense Energy Pro X Black 12K - QH35XV3B

Imam pitanje. Sta je Hinano plus eco mode? I da li treba koristiti kad grejem ?

Hteo bih da se registrujem zbog produzene garancije pa me zanima gde se nalazi serijski broj.

Ne secam se, mislim sa je na kutiji od unutrasnje, a mozda su i isti ako ima na obe kutije.

Sad sam proverio, na kutiji spoljne jedinice je taj kod koji mi se serviser rekao da upisem na sajt za produženje garancije.

Imam pitanje. Sta je Hinano plus eco mode? I da li treba koristiti kad grejem ?
Hi nano ti je jonizator,čišćenje vazduha.Meni je stalno upaljeno i kad greje i kad hladi al pitanje je da li uopšte prečišćava vazduh.
A eco mod je da smanji jačinu kompresora al ne vredi ti koristiti na grejanju jer automatski smanjuje temperaturu a i klima to sama radi već kako treba.
Ja sam eco mod koristio na hladjenju preko noći,smanjuje dosta potrošnju al dosta manje i hladi.

I just bought one in black. Paid 67 thousand dinars. The cheapest I could find. I will use this for the living room and kitchen on about 30m2. will leave the door open and see if it heats the other rooms. When it gets really cold, I'll probably buy another cheaper one for the nursery.

Ubacena bela verzija u sobu od 15 kvadrata, radila na 24c kratko i perstala da duva i krilca su se podigla (nisu se zatvorila), predpostavljam da je to jer stoji 30-35cm od coska sobe pa senzor radi tako, onda sam ukljucio iFeel stavio ga na mesto gde se sedi i sad greje kako valja, i to je poprilicno brzo ugrejala sobu, zanima me kako da je povezem na aplikaciju jer onaj QR kod nece da cita

Ubacena bela verzija u sobu od 15 kvadrata, radila na 24c kratko i perstala da duva i krilca su se podigla (nisu se zatvorila), predpostavljam da je to jer stoji 30-35cm od coska sobe pa senzor radi tako, onda sam ukljucio iFeel stavio ga na mesto gde se sedi i sad greje kako valja, i to je poprilicno brzo ugrejala sobu, zanima me kako da je povezem na aplikaciju jer onaj QR kod nece da cita
Uneses manuelno serijski broj, 23cifreni broj ispod bar koda unutrasnje jednice.

Za ovaj period dogrevanja, kad ukljucim na 24 stepena spoljasnja jedinica se s vremena na vreme gasi, i krilca se podignu na unutrasnjoj jedinici. Kad se to desi, ventilator duva mlak vazduh. Zasto ne moze to duvanje da se iskljuci, ili da bar mogu da podesim polozaj krilca? Prostor je oko 35kv.

Pa tako radi i moja. Kad postigne zadatu temperaturu ugasi se, cim padne temperatura ponovo se pali i dogreva.

Pa tako radi i moja. Kad postigne zadatu temperaturu ugasi se, cim padne temperatura ponovo se pali i dogreva.
To je razumljivo obzirom da je spoljasnja temp oko 16-17. Mene nervira to duvanje kad se ugasi, jer ne mogu da menjam polozaj krilca i onda mi duva u glavu.

Pokušaj sa bočnim usmerivačima

Prilozi

• IMG_20241005_193037.jpg
    IMG_20241005_193037.jpg
    161.1 KB · Pregleda: 90
To nisu bocni usmerivaci, imas gore za pomeranje krilaca. To je za senzor prisutnosti da li da duva ka ljudima ili od njih kada ih senzor detektuje.

1728151170200.png

Ja sem tek danas provalio da tasteri svetle u mraku

Prilozi

• IMG_20241005_210149.jpg
    IMG_20241005_210149.jpg
    46.9 KB · Pregleda: 63
Probaj ovde da usmeriš izduv po tvojojim potrebama

Prilozi

• IMG_20241006_075003.jpg
    IMG_20241006_075003.jpg
    134 KB · Pregleda: 59
Нисам довољно стручан али то ми звучи као проблем који су људи имали са Мидеа Икстрим, Брејзелес... климама.Негде сам прочитао да Мидеа и Хисенсе тесно сарађују или да Мидеа даје компресоре Хисенсу, нека кћерка фирма тако нешто.Нека се јави неко стручнији али можда би помогло решење које постоји за Мидеа климе.То дување млаког ваздуха било је речи на форумима је нека контрола сензора тако нешто.На Мидеа климама је решено.

To duvanje ventilatora kada klima prebaci zadatu služi kako bi bolje rasporedila vazduh oko sebe i u prostoriji i na vreme se upalila kada temperatura padne ispod definisane. To radi i na mojoj gree a i na midea koju imam samo što je na gree to kontrolno duvanje nekom baš mizernom brzinom koja se i ne oseća, fazon 1% jačine, dok je kod midea (xtreme) jače duvanje fazon 10% jačine.
Pretpostavljam po vašim komentarima i na hisense jačina duvanja kao kod midea klima.

Нисам довољно стручан али то ми звучи као проблем који су људи имали са Мидеа Икстрим, Брејзелес... климама.Негде сам прочитао да Мидеа и Хисенсе тесно сарађују или да Мидеа даје компресоре Хисенсу, нека кћерка фирма тако нешто.Нека се јави неко стручнији али можда би помогло решење које постоји за Мидеа климе.То дување млаког ваздуха било је речи на форумима је нека контрола сензора тако нешто.На Мидеа климама је решено.
Kako je reseno?

Nazad
Vrh Dno