Nisam još update, čekao još neki utisak. Ne znam ni da li da ga radim ako ništa nisu popravili a gubimo peek display. Ajde javljaj utiske. Besmisleno da kameru nisu opravili a nema ko im nije pisao za to na supportu, uključujući i mene.Ajde da makar to probam da resim, kamerom cu da se pozabavim za vikend. Kakva je situacija kod tebe sa kamerom, secka ili ne secka kada krene snimanje u 4k ?
Nakon apdejta aktivirana je opcija overcharge protection, puni do 80%, jednom nedeljno puni do 100%.
Ja sam ovako uradio, ugasio 4g pozivanje, restartovao telefon pa ponovo uključio opciju pa se VoLte vratio.Pitanje, zapazio sam problem nakon update na 14, iako je aktiviran 4G calling kada god zovem/primim poziv umesto 4G+ u uglu mi stoji samo H i internet je znatno sporiji. Verujem da je problem neki sa VoLTE ali sam proveravao i na Yettel aplikaciji i u sistemu telefona piše da je upaljeno. Savet?
Tako i bi, radi opet.Ja sam ovako uradio, ugasio 4g pozivanje, restartovao telefon pa ponovo uključio opciju pa se VoLte vratio.
Ma ne pada mi na pamet to da radim.Kod mene za sada nije je nestao. Možda da se vrati telefon na fabrička podešavanja?
Kakve ima veze sa bojom ?
Viva Magenta jedina radi normalno.Kakve ima veze sa bojom ?
Gledajuci ovaj drugi screenshot, Frisky ti je, u pozadini, bio aktivan preko 9h. Facebook sat i po... Sigurno imas neke app koju ostaju ukljucene, u pozadini, pa vuku bateriju. Isproveravaj sve, preko app menadzmenta i ogranici im dozvole, za ove koje primetis da rade non stop.Imam ogroman problem sa baterijom, i to ne kada "u cugu" koristim telefon, tada izvučem čak oko 5h screen on time-a, već sa combined use, iliti kada telefon treba da izgura dan. Naime jutros sam napunio telefon i otišao na posao, otprilike je 12h bez punjenja, i samo što je umre. Stavljam sliku u prilog. Udjem u bateriju i odem na system apps, i imam šta da vidim.
Da li neko ima neki savet ili rešenje jer ovo je nenormalno apsolutno.
Nije do toga, ovo je redovan, svakodnevni problem, Frisky se zadesio taj dan, ali ti za Frisky piše koliko je povukao, a isto tako i za Mobile Network. Previše.Gledajuci ovaj drugi screenshot, Frisky ti je, u pozadini, bio aktivan preko 9h. Facebook sat i po... Sigurno imas neke app koju ostaju ukljucene, u pozadini, pa vuku bateriju. Isproveravaj sve, preko app menadzmenta i ogranici im dozvole, za ove koje primetis da rade non stop.
Ajde, ako ne zaboravis, javi sta si uspeo da odradis. Na jos par mesta sam video da ljudi imaju battery drain sa android 14 update-om...Nije do toga, ovo je redovan, svakodnevni problem, Frisky se zadesio taj dan, ali ti za Frisky piše koliko je povukao, a isto tako i za Mobile Network. Previše.
Istražujući sam našao kako da sprečim taj drain za Mobile Network, ali videćemo da li će to uticati na trajanje baterije i koliko.
Nisam ništa na kraju, baterija smeće po starom;Ajde, ako ne zaboravis, javi sta si uspeo da odradis. Na jos par mesta sam video da ljudi imaju battery drain sa android 14 update-om...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari