Šta je novo?

Poslednje odgledane serije (2024)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pakao taman se pripremao da gledam kad ono jednonedeljno ...... znaci gledace se za NG praznike.

Uzitak je u iscekivanju a ne kao sivonja. :ROFLMAO:

*** ovaj Rings of Powa svakom epizodom oduševi sve više koje smeće od serije, scenarija, likova.
Koliko glupa bitka i epizoda 7 ovo je nešto najgluplje što sam ikad gledao, totalno bez ikakvog smisla.
Nadam se da će ukinuti seriju ili max 3 sezona da zbrzaju last alliance I na smetlište istorije.
*** od svakom jakog lika su napravili mekušca... 🤮
Ostavio bi video bitke Saurona i Celembrimbora iz Shadow of War, zar je toliko tesko bilo da bar ovo iskopiraju...

Na žalost, poslednja epizoda je i najbolje ocenjena na imdb od svih ove sezone

Završio reprizu prve sezone Lost. S obzirom da sam mnogo toga zaboravio, naročito detalje prijala mi je iako ima dosta epizoda, nastavljam dalje 🙂

meni je ipak hajlajt poslednje epizode RoP-a

elf-kineskinja

RoP ep7 9/10
Ocena manje jer ih Gladiola jos uvek nije sve smuvala, Gil-Galad se ne racuna jer ga ocigledno ne lozi pra tetka.
Takodje mi nije jasno kako britanija i ostala mracna ostrva okolo vec nisu potopljena u seriji mega cunamija s obzirom kakve seizmicke tektonske portrese proizvodi Tolkinov grob u kom se mucenik prevrce.

Rings of power... Meni dosta lose, jer kad god gledam takvu vrstu filmova ili serija setim se lord of the ring triologije i jednostavno nista ne moze ni da prismrdi toj triologiji! Apsolutno najbolja triologija sto se tice svega, pre 20god da film ima bolji CGI nego sad, je samo dokaz da je danas sve na silu i bez imalo mozga! Danas je lose postalo standard!

Pingvin ozbiljno pada u drugoj epizodi. Prva je bila uvodna, bez previše sadržaja, međutim ovo sad već ide dole u čist prosek, sa repetitivnošću, jeftinim prvoloptaškim rešenjima i slabom glumom i likovima (osim naslovnog). I dalje je gledljivo ali daleko od početnog utiska.

Pingvin ozbiljno pada u drugoj epizodi. Prva je bila uvodna, bez previše sadržaja, međutim ovo sad već ide dole u čist prosek, sa repetitivnošću, jeftinim prvoloptaškim rešenjima i slabom glumom i likovima (osim naslovnog). I dalje je gledljivo ali daleko od početnog utiska.
Isti utisak sam stekao, solidna je ali ništa više od toga, dosta slabija od prve. I dalje me drži utisak za ovog dečka što ide uz njega, nekako mi na silu ubačen, bespotrebno.

Nisam ni ja previše oduševljen sa Penguin
Mnogo mi je bolji u filmu Batman, mračniji, ozbiljniji, ovde je polu šarlatan, malog garavog su ubacili da valjda lakše ispriča svoje životne muke.
Nadam se da će biti dosta bolje
Top mi je što je Keba Kraba Salvatore Maroni 🤣🤣

Slazem se i ja za Pingvina, druga epizoda je bas veliki pad...

Mukom sam nateran da gledam Mocvaru novu sezonu ( zene i njihova opsesija Goranom Bogdanom koja mi nikada nece biti jasna ) i ako ikako mozete preskocite... Ako je prva bila korektna do kraja koji je potpuno i uzasno glup, druga je bila blagi uzas, ova treca pomera granice gluposti o cemu dovoljno govori da je najbolje u seriji gluma Jelisavete Orasanin koja glumi sebe u datim trenucima pa joj je nekako prirodni habitat uloga...

Rings of power... Meni dosta lose, jer kad god gledam takvu vrstu filmova ili serija setim se lord of the ring triologije i jednostavno nista ne moze ni da prismrdi toj triologiji! Apsolutno najbolja triologija sto se tice svega, pre 20god da film ima bolji CGI nego sad, je samo dokaz da je danas sve na silu i bez imalo mozga! Danas je lose postalo standard!
CGI je bolji nego u filmovima ne budi smesan, ako nesto valja to je onda to, ostalo je vec sve u filmovima ispricano i zato je ova serija donekle dosadna, ali hajt koji valda medju nekima cinu cuda

Mocvara s.3 i nije losa, Bogdan je promasaj za lika kog glumi, to stoji, ali cini mi se da je scenario bolji, sa jacim dijalozima.Naravno da je gospodja Teodosic pokidala, nasla se sto rece kolega iznad.

Nije glumela samo je odigrala sebe xd Bogdan muto dobro resio na kraju poslednje epke

p.s e nisam procitao na prvu ovo sto je akki pisao (y)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno