Vuletaa
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 20.02.2019
- Poena
- 115
Jel beše petkom u 20h?Penguin top serija, jedna od boljih u zadnje vrijeme
Jel beše petkom u 20h?Penguin top serija, jedna od boljih u zadnje vrijeme
Uzumaki (Spirala Užasa) - Junji Ito
U najmanju ruku uznemirujuće.
Veoma verna adaptacija mange.
Isti utisak sam stekao, solidna je ali ništa više od toga, dosta slabija od prve. I dalje me drži utisak za ovog dečka što ide uz njega, nekako mi na silu ubačen, bespotrebno.Pingvin ozbiljno pada u drugoj epizodi. Prva je bila uvodna, bez previše sadržaja, međutim ovo sad već ide dole u čist prosek, sa repetitivnošću, jeftinim prvoloptaškim rešenjima i slabom glumom i likovima (osim naslovnog). I dalje je gledljivo ali daleko od početnog utiska.
CGI je bolji nego u filmovima ne budi smesan, ako nesto valja to je onda to, ostalo je vec sve u filmovima ispricano i zato je ova serija donekle dosadna, ali hajt koji valda medju nekima cinu cudaRings of power... Meni dosta lose, jer kad god gledam takvu vrstu filmova ili serija setim se lord of the ring triologije i jednostavno nista ne moze ni da prismrdi toj triologiji! Apsolutno najbolja triologija sto se tice svega, pre 20god da film ima bolji CGI nego sad, je samo dokaz da je danas sve na silu i bez imalo mozga! Danas je lose postalo standard!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari