Karaburac
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 28.05.2017
- Poena
- 95

Fin filmić, slučajno sam ga pustio nisam ni očekivao ništa specijalno ali na kraju pogledao u cugu.
Meni je baš naivan, pa sam ga negde i premotavao.![]()
Fin filmić, slučajno sam ga pustio nisam ni očekivao ništa specijalno ali na kraju pogledao u cugu.
Pogledah i ja ovo remek delo. Scenario, rezija, gluma i fotografija 10/10.Ок, после мноооого чекања (не знам ни сам зашто) погледао сам филм Paris, Texas 9/10
Човече, какво ремек дело. Филм је јако спор и увлачи вас у причу маестрално, не бих ништа откривао онима који нису гледали али дефинитивно дебела препорука. Само ћу рећи да је последњих 20 минута филма нешто што мора да се изучава на сваком факултету драмских уметности. Оно је једноставно савршенство. Позиционирање глумаца, начин на који разговарају, улога огледала, говор тела... Једноставно перфекција. Када сам завршио филм једноставно сам морао да премотам и погледам поново. Режија је 10/10.
Baš sam ga pogledao na tvoju preporuku. Da kažem da mi je bio dobar, pomalo sam i gorko razočaran zbog nedosatka jasne motivacije i objašnjenja. Shvatam režiserovu poentu o ambivalentnosti i i otuđenosti glavnog lika koju je hteo da pokaže. ali mi je sve to nekako bilo nedovoljno, tako da ću potražiti po netu neko šire objašnjenje kad je već reč o istinitom događaju.Badlands 8/10
Фантастичан филм, рађен по истинитом догађају са малим разликама у филм, доста филмова обрађивало је ову тему али овај ми је некако најбољи. Фантастична режија Теренса Малика који се и појављује у једној сцени. Ко није гледао препорука.
Posle ovakvog review-a, prosto moram da pogledam film 😁![]()
Kad is infantilna prsotina, kazes zeni da ides na tim bilding i zapalis u zabit Norveske da prezivljavas kao divljak i budes Viking. Ali uopste ne znas da prezivljavas i nije sve kao u Far Cry 4.
Pocinje i deluje kao komedija ali zapravo nije. Satira na siti pa besni sto bi se reklo.
Preporuka svakako.
Blink Twice je sasvim ok film. Iako pretpostavljam da je pravljen (donekle) po uzoru na Epsteina, izasao je u odlicnom momentu kad se razvija cela ova prica sa Didijem. Doduse, nisam upucen od kad je tacno krenula saga sa Didijem, pa je mozda delimicno pokupio neke elemente na osnovu te price. Doduse2, ovo sto je doticni radio je next level.
EDIT: kad sam vec usao u pricu o filmu, jedino mi nije jasno gde nadjose onu glumicu za glavnu ulogu (kao i onu njenu drugaricu). Ja ono ne bih pogledao, a ne nesto vise od toga. Jos kad je stave pored Arjone, tek tada nema nikakvog smisla i logike. Dok sam gledao, proslo mi je kroz glavu da bi npr Nathalie Emmanuel bila mnogo bolji izbor, a sigurno ima jos milion podobnijih od izabrane.
Gde si ovo gledao?![]()
Kad is infantilna prsotina, kazes zeni da ides na tim bilding i zapalis u zabit Norveske da prezivljavas kao divljak i budes Viking. Ali uopste ne znas da prezivljavas i nije sve kao u Far Cry 4.
Pocinje i deluje kao komedija ali zapravo nije. Satira na siti pa besni sto bi se reklo.
Preporuka svakako.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari