Šta je novo?

Dual Monitor

Denis98

Poštovan
Učlanjen(a)
11.09.2022
Poena
50
Kupio sam neki Benq monitor iz 2015. DVI na DVI. Moj glavni monitor je na povezan preko DP kabla i on je na grafickoj, a ovaj sto sam sada uzeo je na maticnoj ploci.
Probao sam razne solucije, ali slika na drugom monitoru se ne pojavljuje, samo pise no signal.
Probao sam drajvere da reinstaliram, da detektujem, ali pise da nista nema.
Da li neko zna kako da sredim ovo ?

Oba povezi na graficku?

Ne radi integrisana grafika ako imaš diskretnu. Kao što reče kolega gore, poveži oba na grafičku.

Imam rtx 3060 12 gb. nemam gde da "ubodem" koliko vidim ?
Ili da probam neki adapter da kupim, pa tako ?
Na tom monitoru imam vga i dvi. Nasao sam na gigatronu dvi na hdmi, tako bih mogao da da prikopcam na graficku. Da li moze tako ?

Poslednja izmena:
Vidis li integrisanu graficku u windowsu? Ako ne verovatno je iskljucena u biosu i moras rucno da je upalis. Vecina maticnih ploca je ugasi cim vidi normalnu graficku karticu.

Vidis li integrisanu graficku u windowsu? Ako ne verovatno je iskljucena u biosu i moras rucno da je upalis. Vecina maticnih ploca je ugasi cim vidi normalnu graficku karticu.
Probao sam nesto, ali bezuspesno.
Porucio sam juce preko gigatrona, do srede bi trebalo da stigne :)

Imam ryzen 5 5600, mislim da on nema integrisanu graficku ?
Bios. Advanced Settng/IO Ports.
Dalje nema onog Integrated Graphic.

Prilozi

• IMG_5621.jpeg
    IMG_5621.jpeg
    247.9 KB · Pregleda: 7
Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno