Samo da javim ishod i postupak vraćanja robe sa Aliexpress-a iz Nemačke.Kako se diže dispute?
Jel se ide na "Returns/refunds"?
Uzeo sam neke torbe uz koje treba da dođu šipke (kako bi se zakačila na kolica iz supermarketa). Naručio 2 seta, i ni u jednom nisu stigle šipke. Bez njih su torbe kao obični cegeri i nemaju svrhu za ono što su kupljeni).
Išao sam na Returns/refunds i ne znam da se nisam zenzjo, jer u koracima ima vraćanje paketa, a u opisu sam napisao i slikao šta nedostaje, i pitao da mi pošalju te šipke koje nedostaju. Imam i dugme da kotanktiram prodavca. Da li i njemu da pišem?
Samo da znate da samo pogresan CVC nije siguran nacin.To ti nekad traže kad hoće da spuste cenu samo za tebe. Kaže stavi pogrešan cvc kod ili tako nešto kao što Saša predlaže, onda mogu da ti koriguju cenu i smanje, al da bude važeća samo za tebe.
ja sam dosad na svaki proizvod gde je shipping aliexpress standard dobio registered tracking code. ako sumnjas uvek mozes da izaberes fedex ili dhl express (ako ima u ponudi), to em ima pracenje, em mnogo brze stigneA sta tacno nije garancija? Da ako pise da ima tracking pa ga na kraju nema zato sto je posiljka male vrednosti ili da se selektuje AliExpress Standard shipping pa da se ipak dobije posiljka koja nema pracenje?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari