Šta je novo?

Edge 30 Fusion 8gb ili čekati 12gb

Evo ,ja tek sad stigao kući i čim sam bio u dometu wi fi stigla zakrpa. Baš da vidim koliko ćemo čekati na A14.

Imam ovaj telefon, i svi opisani problemi se javljaju i kod mene. Od seckanja kamere na snimcima pa do slabe baterije, a odnedavno(i bez fizičkog oštećenja je krenulo i punjenje da mi štuca, samo od sebe se prekida i ponekad kada telefon nije na punjaču izlazi mi notifikacija da je USB connected. Osim toga povremeno i izlazi "System is not responding" random gašenje fona itd. Ukratko Motorola nikad više, na papiru slatko a u ruci kiselina.

Stigao sigurnosni update za jul. Kupljen u Yettelu sada je na A1 mrezi.

Jel uspeo neko da pogasi automatsko instaliranje igrica? Tražio opciju, nikako da je nađem... Ili gametime da se ugasi skroz? Jutros nakon ažuriranja tri igrice instalirane 😅

Pođosmo u školu, a Androida 14 još uvek nema, čini mi se da je najavljen za septembar mesec.

Možda se boje da ne naviknemo na pravovremeno ažuriranje 😁

Vise od 24h koristim A14 bas fluidno radi telefon :) Uradio sam nakon instalacije fabricki restart telefona da bih video kako je optimizovana baterija.

Stigao i u A1

Screenshot_20240925-183719.png

I kod mene na Yettely krenulo, ako ima to veze iz koje je mreže telefon.

Radi.

Posle isključivanja opcije 4g pozivanje i njenog ponovnog uključenja vratio se VoLte.

Stigao i meni, nisam još update. Pišite utiske, npr. jel popravljeno štucanje kamere prvih par sekundi snimanja itd.?

Ne secka ni 4k ni 8k video.

Jeste. Prvobitno nije mada sam koristio g cam, kasnije kada sam se vratio na stock kameru i usnimio par snimaka seckalo je. Sada sa stock aplikacijom ne secka.

Moj prvi utisci, bateriju ne mogu da napunim preko 81%, do apdejta se punila normalno do 100%. Video ipak stuca, jedan snimak snimi bez problema drugi stucne na pocetku. Kada telefon ne pomeram nema stucanja bez obzira sto je snimak dinamican, kada ga pomeram hoce da secne, ne desava se svaki put. To su dve stvari koje sam jutros primetio.

Isključio opciju optimizovano punjenje i napunila se baterija do 100%.

Ajde da makar to probam da resim, kamerom cu da se pozabavim za vikend. Kakva je situacija kod tebe sa kamerom, secka ili ne secka kada krene snimanje u 4k ?
Nakon apdejta aktivirana je opcija overcharge protection, puni do 80%, jednom nedeljno puni do 100%.

Vrh Dno