Šta je novo?

EON (ex D3GO) [za EON Smart TV/box aplikaciju postoji posebna tema]

Sad si dopunio pitanje pa moze i da ti se odgovori za ATV uredjaje kao sto je i taj tvoj sem smart Eon apk ne mozes da koristis Eon apk za mobilne uredjaje tako da ti ako bi ipak da iskoristis te mobilne slotove moras da koristis alternativne metode ili pvr eon na Kodiju ili onu prastaru modovanu Eon apk sa kojima moze sa user/pass o tome ovde dosta pisano

Sad si dopunio pitanje pa moze i da ti se odgovori za ATV uredjaje kao sto je i taj tvoj sem smart Eon apk ne mozes da koristis Eon apk za mobilne uredjaje tako da ti ako bi ipak da iskoristis te mobilne slotove moras da koristis alternativne metode ili pvr eon na Kodiju ili onu prastaru modovanu Eon apk sa kojima moze sa user/pass o tome ovde dosta pisano
Da li mozes dati link do nje, molim te, posto nisam uspeo da je nadjem, pa da probam da instaliram. Hvala puno!

Pozdrav svima,

Da li moze mala pomoc koja v2 aplikacija EON-a najbolje radi na Android uredjajima. Konkretno Xiaomi stick 4k, da ne bi koristio slot za smart tv.

Ja sam nasao ovaj spisak: https://apkcombo.com/eon-tv/com.ug.eon.android/old-versions/

Dakle, zanima me klasicna aplikacija ne tv aplikacija. Unapred hvala.

Pozdrav svima,

Da li moze mala pomoc koja v2 aplikacija EON-a najbolje radi na Android uredjajima. Konkretno Xiaomi stick 4k, da ne bi koristio slot za smart tv.

Ja sam nasao ovaj spisak: https://apkcombo.com/eon-tv/com.ug.eon.android/old-versions/

Dakle, zanima me klasicna aplikacija ne tv aplikacija. Unapred hvala.

Jesu li to ubacili i Yettel na crnu listu, tj blokiraju svoje kanale kroz geoblok?

Puno hvala na linku. Na tvboxu lepo radi aplikacija ali na telefonu nece da se pokrene. Da li ima neko ogranicenje za novije Android telefone?

Puno hvala na linku. Na tvboxu lepo radi aplikacija ali na telefonu nece da se pokrene. Da li ima neko ogranicenje za novije Android telefone?
Mozda, ali mozda, mislim da android telefoni, pa cak i "noviji" android telefoni, imaju, mislim mozda imaju, neki playstore, ili prodavnicu, u kojoj se moze skinuti eon aplikacija, koja je namenjena za instaliranje na taj android telefon, mislim "noviji" android telefon...
Da li je realno da ne vidis da ti je poslat link za modovanu aplikaciju koja ce ti raditi na sticku? Pa i u naslovu aplikacije pise MODED.

Mozda, ali mozda, mislim da android telefoni, pa cak i "noviji" android telefoni, imaju, mislim mozda imaju, neki playstore, ili prodavnicu, u kojoj se moze skinuti eon aplikacija, koja je namenjena za instaliranje na taj android telefon, mislim "noviji" android telefon...
Da li je realno da ne vidis da ti je poslat link za modovanu aplikaciju koja ce ti raditi na sticku? Pa i u naslovu aplikacije pise MODED.
Jasno. Da li mislis da nema ogranicenja sa radom ove “modovane” aplikacije na xiaomi tv box-ovima?

Na koja to ograničenja tačno misliš?
Svakako ti ništa nije stvarno "modovano", samo promenjen broj verzije da laže server da je najstarija dozvoljena verzija.

Вероватно на закључавање канала.

S ozbirom da je to verzija aplikacija iz 2018. godine svašta je moguće...
Tj valjda su se već u ovoj temi žalili da ne radi na Android 12?

Ja sam probao na nekom no name kineskom boxu sa 'običnim' androidom 8 i radi dobro. Naravno potreban je miš.
Naravno nema neke opcije koje su uvedene nakon te verzije (tamna tema, profili itd)

ne znam sta moze biti ali eon mi kad prebacujem kanale ne otvara odmah nego treba kliknuti na onu strelicu desno i onda otvori kanal. na firefoxu sam. kad sam koristio chrome lepo je odmah otvarao kanale.

Da li je nekome uspelo da pusti eon aplikaciju sa telefona na Android Auto aplikaciji?

Evo ovako , posto je @furio potvrdio da mu radi na android tv-u a i barem jos 20-tak ljudi preko p.m. sa raznoraznim boxovima da ih sada ne nabrajam ( a nije se desilo ni jednom da se nije moglo instalirati ili ti da ne radi ) a ovde ljudi pisu da ne radi vise ( razlog zbog cega ne radi ja stvarno ne znam jer i nisam neki strucnjak ) ja sam tu staru modovanu Eon apk 1.8.140.....( koju su ovde iskusni forumasi vec dosta puta ovde postavljali ) samo provukao kroz clone app i promenio joj verziju i ona pokazuje kao 2.0.7 i verovatno sam slucajno ili sama app namestila to sto joj je smetalo da se instalira.
U svakom slucaju stara kljusina je jos ziva 😁😃i kome treba iz raznoraznih razloga i nije mu tesko da se " maltretira" sa nekim misom (airmausem) ja cu je ovde postaviti , uz ogradu da stvarno ne znam do kada ce davati znake zivota 😃😁👍

Znaci modovana Eon mobilna apk (sa user/pass ) koja moze da se instalira na android tv uredjajima
Samo da javim da još uvek radi. Instalirao na Kaon box u kombinaciji sa Nord VPN i uz trik sa vađenjem UTP kabla N1 i NovaS rade uz VPN konekciju na Hrvatsku a sve to na supernova internetu.

Da li neko moze da mi objasni sledece...
evo mojih racuna za eon light van mreze:

do 01.2023. sam placao 1339.10
od 02.2023-06.2024 sa, placao 1484.10 (to je bilo valjda ono poskupljenje)
07.2024 - 1678.89
08.2024 - 1949.00

a na sajtu stoji da je eon light 1749.00

sta ja ovde placam???
na racunu nema nista od novih stavki
ne vidim na mojsbb kad mi istice ugovor, ali ako je istekao i cena je 1949, sta je onda ovo 1678rsd?

Ako ti je isteka UO verovatno naplaćuju rentu Eon boxa. Mada se ne uklapa ni tako cifra jer je renta boxa 290 din ( i cena paketa bez UO je kao 2.049 din)

Od pre par meseci imaju novu foru - razlikuje se cena paketa sa UO i bez. Ta cena od 1949 je cena eon light paketa bez UO.

pa da, verovatno je to... sta daju za obnovu? neka povoljnost? verovatno nista...

Dva meseca za dinar

jel mora da se podnese zahtev za raskid? mene su zvali bili pre nekog vremena i nudili pinkov paket...

Podneseš zahtev za raskid i magično te zovu da ti daju bolje uslove. Godinama daju kao pinkov paket kao prvu ponudu dok ne dobiju zahtev za otkaz(kome bre to treba)
jel mora da se podnese zahtev za raskid? mene su zvali bili pre nekog vremena i nudili pinkov paket...

ne znam sta moze biti ali eon mi kad prebacujem kanale ne otvara odmah nego treba kliknuti na onu strelicu desno i onda otvori kanal. na firefoxu sam. kad sam koristio chrome lepo je odmah otvarao kanale.
I ja sam ovo primetio na Firefoxu, mora da je do browsera.

Moze mala pomoć . Menjao sam verziju eon smart TV aplikacije i sada sam ispucao "brisanje uredjaja jednom mesečno" iako sam zapravo sve vreme na istom uredjaju. Može li to kako da se sredi da ne čekam kraj meseca ?

Nazad
Vrh Dno