Matorac
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 04.05.2017
- Poena
- 115
Moj prvi utisak posle ažuriranja i fabričkog reseta je da mi baterija duže traje. Ažuriranje sam uradio na 78% baterije a fabrički reset na 75%. Od 75% je bio nakačen na računar do 98% dok mu nisam vratio 200gb raznih datoteka. Od 98% do sada mi je baterija na 45% a dušu sam mu izvadio raznim nespretnim podešavanjima, odvikao sam se od Samsunga, instalacijom gomile aplikacija, otvaranjem istih i korišćenja po 10ak minuta svake da bi ih isprobao. Skoro ništa ne koristim od Samsugovih i Google pa ih zaustavljam ili brišem. Izgleda mi za nijansu brži u radu mada je ovo je moj prvi fabrički reset od maja, možda je i zato brži. Ne greje mi se više od onog koliko se grejao, pratićemo. Eto to je moj prvi utisak. Baš bi voleo da su pustili neko ažuriranje kamere koji najavljuju od aprila maja, moguće da je i dalje u fazi eksperimentalne nadogradnje jer ovo je 6.1 Globalal a ne 6.1.1 za EU i Ameriku. Žao mi je što sam posle 5 godina ponovo izabrao Samsung a ne Xiaomi ili OnePlus koji su baš moćni telefoni. Nosio sam, 9T Pro, Poco F2 Pro, 12 Pro, 12T Pro i kratko OnePlus 11 i ok su mi bili. Nikada previše pompe oko najavljivanja ažuriranja a ni obećanja da će njima vlasnici bukvalno dobiti drugi mob kao što Samsung najavljuje 3, 4 meseca ranije. Samsung je po meni nemerodavnom čista konfekcija. Ja recimo pojma nemam šta će mi ova zidarska olovčica a ne vidim ni neku svrhu Al jer mnogo šta što on daje daju neke google aplikacije, opet moj nemerodavan zaključak jer nisam ga studiozno proučavao. Uzeo sam Samsung za naredne 4 godine zbog obezbedjenih ažuriranja, garancije od zvaničnog uvoznika. OnePlus nema generalnog uvoznika za Srbiju a time ni zvaničnog servisa, barem ja koliko sam na netu gledao, zato otpade 12ca.
Poslednja izmena: