Otvara ti skener koda, ali još nije pušten novi web. Pretpostavljam da će biti od ponedeljka. EDIT: Opcija nestala, sad vidim. Bila je dostupna rano jutros, dok su još trajali radovi.@leethium gde vodi ta opcija za skeniranje QR koda?
Ja to nemam, verovatno je potrebno ažuriranje koje još nije došlo. Da li su pustili taj novi web?
Naravno da ne znajuMožda oni znaju nešto što mi ne znamo.
Ne uspevamU staroj aplikaciji Mobi banke.
Ne uspevam
Js sam pre dan dva platio Informatiku NS racunom nna klik sa kreditne kartice i moze da se posalje email potvrda o placanju. Idi na naslovnu stranu u transakcije i naci ces dve opcije. Jedna je prenos sa kreditne kartice a druga je na iNformatika Novi Sad ili sta si ti vec placao.Drugačije je za račun na klik sa kreditnom karticom
Jao.. ja i ne vidim sta rade ovi smajliji..Na primer, ne možeš da isključiš/uključiš plaćanje preko interneta...
Screenshot je sa računa na klik plaćenim kreditnom karticom. Međutim, transakcija se nalazi pod tekućim računom, jer se transakcija knjiži kao prenos sa kreditne kartice na tekući račun (bez provizije).Drugačije je za račun na klik sa kreditnom karticom
Moram li sačekati da se proknjiži?Js sam pre dan dva platio Informatiku NS racunom nna klik sa kreditne kartice i moze da se posalje email potvrda o placanju. Idi na naslovnu stranu u transakcije i naci ces dve opcije. Jedna je prenos sa kreditne kartice a druga je na iNformatika Novi Sad ili sta si ti vec placao.
Ne znam kada si platio taj racun? Ako platis u petak pisle 17h uplata prolazi tek u ponedeljak.Moram li sačekati da se proknjiži?
Danas 😁 Stoji mi na čekanju kod kreditne, zato mi nije bilo jasno. Onda verovatno u ponedeljak prelazi u transakcije na tekućem pa ću moćiNe znam kada si platio taj racun? Ako platis u petak pisle 17h uplata prolazi tek u ponedeljak.
Proci ce ti u ponedeljak posle 9h.Danas 😁 Stoji mi na čekanju kod kreditne, zato mi nije bilo jasno. Onda verovatno u ponedeljak prelazi u transakcije na tekućem pa ću moći
И ја сам помислио да нема везе али ми из 2 покушаја није стигао смс, а раније је увек стизао.Ne treba mešati babe i žabe. SMS kod nije obaveštenje i doći će najnormalnije kao i svako drugo SMS obaveštenje, koje nije vezano za transakcije.
Ogrešio sam se zbog dislajka Alfaunitsa...nije mu to bila nameraalfaunits me na primer dislajkuje bez ikakve veze i objašnjenja
Naravno da ne znaju
- nema potvrde o plaćanju
- nema plaćanja računa na klik kreditnom karticom
- ne vidi se informacija o prodavcu na transakcijama kreditnom karticom
- ne postoji informacija o dugu po kreditnoj kartici koji treba biti uplaćen do 15. u mesecu da bi se izbegla kamata
- upravljanje karticama gotovo ne postoji, ukljucivanja i iskljucivanje kanala i određivanje limita
- ne postoji prijavljivanje za usluge (ne može se menjati paket, otvoriti/zatvoriti štedni račun, prijaviti za kreditne proizvode)
Ovo je onako na prvu loptu, verovatno ima još. Naravno, možda sve isprave novim apdejtom, ali s obzirom da su prethodni apdejti bili sićušne promene, ovaj apdejt bi trebalo da bude baš ogroman.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari