Majstor
Čuven
- Učlanjen(a)
- 25.12.2001
- Poena
- 620
Trenutno posedujem stereo risiver Denon DRA700 AE u kombinaciji sa Wharfedale Diamond 12.3 zvucnicima. Risiver imam vec 10ak godina i malo mi je dosadio pa je pitanje da li bi sa nekim stereo pojacalom, tipa Marantz pm6007, Rotel A11 Mk2 ili NaD D 3020 v2 zvuk bio bogatiji/kvalitetniji, ili bi to bilo jako slicno pa se ne isplati? Za ovaj risiver uopste nema testova na netu pa i ne znam u kojoj je klasi kvaliteta, pa da budem u saznanju da neko drugo pojacalo bi mozda moglo da unapredi kvalitet zvuka.
Uglavnom slusam izvor zvuka sa kompa (uz Toping d10 dac), network strimera, ili ubuduce sa tv. Slusam na udaljenosti od 2-3 metra, ne preterano glasno u prostoriji oko 17-18 kvadrata.
Takodje, ova novija pojacala nemaju loudness dugme, pa me i to malo brine, jer ovaj Denon procveta kad se ono ukljuci.
hvala
Uglavnom slusam izvor zvuka sa kompa (uz Toping d10 dac), network strimera, ili ubuduce sa tv. Slusam na udaljenosti od 2-3 metra, ne preterano glasno u prostoriji oko 17-18 kvadrata.
Takodje, ova novija pojacala nemaju loudness dugme, pa me i to malo brine, jer ovaj Denon procveta kad se ono ukljuci.
hvala