Yellow Pinky
Čuven
- Učlanjen(a)
- 22.09.2005
- Poena
- 665
Prvo upoređivao je sa DG kapsuama koje su sve "jokOvo sto je Yellow Pinky napisao MOZE samo ukoliko je pravio na profesionalnoj opremi. Nema teorije da je napravio dobar kapucino sa nekom osnovnom kucnom aparaturom. Ne moze niko da me ubedi - da nisam isprobao sve, poverovao bih, ovako - jok : (
Većina kafića (kod nas) ne pravi cappuccino sa doppio dozom i tu je razlika već nebo i zemlja. 8-9 g (ili 6g u kapsuli) ne mogu da se porede sa 15-17g.
Njenu fabričku, deklarisanu na 14. Najčešće je doza 13.5 za blend, to nam je sigurica.Koju korpu koristiš za 13 dozu?
Posedovao sam isti ranije pre nego sto sam presao na rucni i mlin. U osnovi nije los aparat ako ne zelis da se cimas sa pripremom kafe, mlevenjem i istrazivanjem dalje. Mlecne napitke pomocu latte go pravi odlicno, dok sam espresso i nije nesto preterano dobar. Glavna mana je ogromna potrosnja vode, pogotovo ako koristis Rosu(preporuka), na svakom paljenju, gasenju, pripremi. Ako koristis original Philips setove za odrzavanje, filter, tablete protiv ulja, tecnost za dekalkaciju, mast itd Nisu ni malo jeftini ukoliko se cisti i odrzava po Philips specifikaciji i intervalima. Po pitanju trajnosti sam cuo od mnogih da su grupe dosta izdrzljive i mogu trajati godinama bez ikakvog servisiranja osim redovnog odrzavanja.Jedno pitanje mogu na rate preko sbb da uzmem ovaj aparat jel ok?
EP3343/50 philips
Kupi Philips Serija 3300 Automatski aparat za espreso EP3343/50 {4
Uživajte u 6 toplih i hladnih napitaka jednim dodirom, sa savršenom kremom, aromom i temperaturom. LatteGo automatski priprema svilenkasto glatku penu od mleka sa napitke sa mlekom, lako se podešava i može da se očisti za samo 10 sekundi*.www.philips.rs
Mlin Eureka Oro Single dose, aparat Lelit Anna.^ Koji mlin, koji aparat?
Fer. Ne slazem se, zato sto sam imao Anitu oko 8 meseci (identican aparat kao Anna, samo sto ima integrisani mlin), nikad nisam dobio dobar kapucino sa njim. Ali stvar ukusa - ako ti se dopada - extra, samo napred!Mlin Eureka Oro Single dose, aparat Lelit Anna.
Godinama sam kod kuće pio DG + razne Nespresso kapsule sa dodatkom mleka i mislio sam da je to OK kafa.
A onda sam sabrao, oduzeo, podvuko crtu i prelomio, uzeo navedenu kombinaciju i shvatio koliko sam bio u zabludi.
Shvatam da cena ove opreme nije uporediva sa cenom DG / Nespresso aparata ali kafa koju sada spremim je količinski i cenovno uporediva sa cenom kafe iz kapsula, dok je kvalitativno jednostavno neuporediva.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari