Šta je novo?

Star Wars: Outlaws

Da li neko ima neki tutorial za Ubi+ preko Turaka? :alien:

Da li neko ima neki tutorial za Ubi+ preko Turaka? :alien:
Vrlo jednostavno, samo što ovo mora da se uradi preko same konzole: na Xbox-u region prebaciti na Tursku, resetovati, doda se naša kartica i stavi bilo koja turska adresa kao model plaćanja i to je to. Kupi se u Xbox store-u 1 mesec Ubi+ za 300 lira (8 evra). Posle toga na pc-u se skine Ubi connect sa njihovog sajta ,on sam automatski poveže Xbox nalog sa nalogom na pc-ju, prepozna Ubi+ pretplatu, i igra može paralelno da se igra i na Xboxu i na kompu.

Ne treba nikakav VPN, pravljenje novog naloga na konzoli ili bilo šta drugo.

Ja već imam Xbox turski nalog sa Game Pass-om, ali mi je ubisoft nalog naš. Je l mogu ja to nekako sve bez konzole da izmajmunišem ili mi minimum treba novi Ubi nalog?

Ja već imam Xbox turski nalog sa Game Pass-om, ali mi je ubisoft nalog naš. Je l mogu ja to nekako sve bez konzole da izmajmunišem ili mi minimum treba novi Ubi nalog?
Ne logu edit, pa da odgovorim sam sebi ako nekoga zanima. Nisam uspeo preko telefona da kupim preko Xbox naloga, već se drug ulogovao na moj nalog na svojoj konzoli i odradio

Ima li neka dobra duša da mu dam nalog da mi uplati ubisoft plus preko turaka, moj burazer prodao Xbox?

5 planeta... open world star wars game...

Poslednja izmena:
^^
Samo 5? Sram ih bilo! Neka se ugledaju na Starfield ;) *ebote koliko je Bethesda ispred drugih :cool:

Počeo je preload na Ubi+ na pc-ju:

IMG_20240826_124109.jpg

Na Xbox-u još uvek nije, trebalo bi uskoro.

Ja sam preko app na mobu za xbox pokrenuo download obicne verzije star wars outlaws 50.58gb, imam samo ubisoft + placen ali tamo nema igre za skidanje.

Da , preko appa na mobu može da se skine bilo koja igra iz Xbox store-a.
(Naravno ne i da se pokrene ako se prethodno ne plati/kupi).

Nek se skine,posle samo skinem jos par GB za ultimate verziju kad izadje na ubisoft +

78 MC i OC za sada , fino, očekivao sam da bude tu negde oko 80. Dosta 8ica i 9ki ali zato par loših review-a povlače skor na dole.

Pa vise su podmazivali tjubere, pa zaboravili na gaming "journalism" :sneaky:

pc verzija zvuči odlično:

Screenshot_2024-08-26-18-30-53-407_com.twitter.android-edit.jpg

XBX i PS5 imaju 40fps mod za 120hz vrr televizore, kažu isto da je dosta dobar.
Sutra ću da igram pa ćemo da vidimo.

Pa super je to, ako samo računamo grafiku.🤭

Edit:

Evo i ovaj gospodin što na trećoj strani ove teme reče kako je igra super polish and surprisingly epic sad priča kako je igra 7/10 na najvećoj težini tj. 6/10 na normal težini.
Jućuberi......

Poslednja izmena:
Igrao sam nekih 2-3 sata na Xboxu, igra je fina i opuštajuća. Sve je glatko u 40fps/120hz VRR modu na Series X i izgleda odlično na LG C1 oled-u!

Ono što mi se najviše sviđa: SW svet deluje živ, svuda se nešto dešava okolo, gomila npc-a, za razliku od Respawn-ovih Jedi igara gde je sve mrtvilo osim onog jednog sela.

Posle nekih 10ak sati meni je Outlaws sasvim solidan 8/10. Stealth misije su pomalo frustrirajuće ali igra je uživanje na velikom oled tv-u. Završiću je dok mi ne istekne Ubi+ pretplata ,kupiću je posle na nekom popustu.

Kakve veze ima da li je na oledu sa tim da li je dobra igra...ako joj je najveca prednost sto lepo izgleda na tvu, onda mucak.

Sad si i ti ljubomoran ,ko i ja ,šta čovek ima VELIKI oled tv :p

Puca mi patika,na čemu ko igra,interesira me dali je napuhano smeće ili vredi li ičemu

Već kada se toliko priča o njoj,dali je barem upola,ma frtal bolja od Starfielda

Ja verujem da je losija od Starfielda, barem sto sam gledao par sati rivjuove i ljude koji si igrali. A biti gori od Starfilda je novi nivo uspeha.

Nazad
Vrh Dno