Šta je novo?

Poslednje odgledane serije (2024)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
"đubre" ima ocenu na IMDB 8.5 :)
Pa šta? 😂 Dosta sličnu IMDB ocenu imaju tipski i ne-kvalitetom slične đubre serije Gangs of London i Into the Badlands. Sve to pripada istom fazonu serije: loše, sapunaste serije sa KAO 'vau mnogo dobrim' scenama borbi / akcionim scenama.

Te ocene samo odražavaju besmislenost IMDB ocena a i to da dosta istih ljudi verovatno gledalo i smatra za "odlične" sve 3 serije.
Verovatno se lože i na Warrior, Banshee i Black Sails...

Poslednja izmena:
Many saints?
Jesam i tesko razocaranje
A def je mogla ozbiljna stvar da se uradi sa temom
Verujem da i dalje moze neka mini serija

Prošli sezonu sam na silu završio a tu najavljenu nema sile ni da ću da počinjem. Što se mene tiče tiče serija se završila 😂😂

Baš pokušavam da se prisetim da li sam zabo na 1ep druge ili treće sezone

Davno je rečeno o ukusima se ne raspravlja ili 100 ljudi 100 ćudi.

Kako su meni ti Sopranovi ispali iz punog džaka, stvarno ne znam... Moraću da ih ubacim u trenutni mix od par serija koje gledam.

Samo me plaši vremenska distanca i da tu ne omanem, ali gledajući zapažanja drugih kroz masu tekstova u vezi serije, ne bi trebalo biti problema sa te strane.
Čudna je i stvar što sam većinu tv serija iz tog perioda na b92 pratio, manje-više...

Samo me plaši vremenska distanca i da tu ne omanem, ali gledajući zapažanja drugih kroz masu tekstova u vezi serije, ne bi trebalo biti problema sa te strane.
Čudna je i stvar što sam većinu tv serija iz tog perioda na b92 pratio, manje-više...
Nema nekog preteranog jaza kao npr serije koje se oslanjaju na tehnologiju vremena tioa Wire pa da ti smeta. Sopranos je daleko vise od mafijaske serije. Ima u nekim eoizodama ozbiljne dubine.

Naravno pored ove 2 ru je i Six Feet under, sveto trojstvo HBO drame.

Teško barem meni

Mada se ogradjujem nisam ga zavrsio nikada, ubio me tempo svojevremeno. Tamqn bi mogao da ga zavrsim.

Ja sam je odgledao. Koliko se sećam, nisam bio nešto oduševljen i recimo da bih joj dao ocenu 7.5. Ne spada u red serija koje ću pamtiti i koje bih ponovo pogledao.

Mercato (2024)
~13%
francuska mini-serija koja se prikazuje utorkom u 22h na Star Crime-u. prevedena kao "Zakon i nered". akciona pandurska komedija sa dosta stereotipova, koja za glavni ženski lik ima fazon ribe (Hannah Dundee) iz čuvene video-igre Cadillacs and Dinosaurs. deluje kao razbibriga, odgledati jednom i zaboraviti

Sve nesto cekam sta ce ovde da napisu drugari u vezi prve 3 serije (tacnije epizode S02) Rings of Power, da li krenuti ili ne?
Jel' gledao neko uopste? Kakvi su utisci/dojmovi?

^
Skidaju se epizode.
Jedini razlog što gledam je da vidim koliko su ga zas*ali ovog puta...

Otpisani (1974-1975)
kao što sam već najavio ovde, od ove sedmice se prikazuje digitalno obnovljena serija. sve u svemu, dopada mi se kako su sredili sliku, pa i zvuk (sumnjam da je moglo nešto bolje). pretpostavljam da će kasnije ova digitalna verzija biti dostupna na RTS planeti.
a sama serija je kultna domaća, nema potrebe da se dodatno komentariše

Mislim covek sve objasnio. Nisam siguran da ide kao spojler, ono, nema sta da spojluje...dovoljno je vec...

Gen Z oprez, savetujem da ne gledate klip.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno