dreamer_bgd
Zapažen
- Učlanjen(a)
- 11.08.2024
- Poena
- 20
1990. године у Будви, током трајања Светског првенства у фудбалу.
Egipat upravo, Makadi bay, snimak od pre 2h:
Znam da je prst, ali me buni što po agencijama svuda piše prstenDrugi prst (srednji 😁), ne prsten![]()
Idem polovinom septembra malo do Grčke, nisam bio u tom pravcu 5 godina. Planiram ovoga puta Sitonija (drugi prsten), pa me interesuje koja bi mi mesta tamo preporučili, naravno i smeštaj takođe. Neki su mi spomenuli Asprovaltu, Stavros, Sarti i Neos Marmaras. Kakva su vaša iskustva, ako ste imali prilike da letujete u nekom od pomenutih mesta?
Takođe, na kojoj pumpi u Makedoniji je, ako gledamo odnos cene i kvaliteta, najbolje natočiti gorivo (dizel)?
Hvala unapred!
Nisam siguran zašto ti je enigma. Ako hoće uveče da izađu negde, opcije su Neos, Sarti i da kažemo Nikiti. Plaže sa istočne strane su lepše (ovo ajde može biti subjektivno), dakle ostaje jedino Sarti kao baza. Doduše ako misliš samo na kupanje na gradskoj, onda da, nema neke logike, osim ukoliko ljudi ne žele da pešače uzbrdo u Neosu.Meni je Sarti neobjašnjiva enigma, zašto ga bilo ko preporučuje.
Znam da nisu, ali sam napisao da su mi neki preporučili ta mesta, pa sam onda nastavio sa onima na drugom prstu tj SitonijiAsprovalta i Stavros nisu na Sitoniji.
Nama je prosle godine sam pocetak septembra doneo uzas od vremena na Tasosu da nam je upropastio 3 dana.Smesteni na Golden beach-u u selu bez auta,dobro se svi zajedno nismo pobili od dosade..Rekoh sad sam bio u severnom delu u septembru i vise nikad.Ove godine u avgustu Side,8 dana sunca i plus 35 svaki dan.Ako se na Halkidiki ide u prvoj polovini septembra onda je to OK što se tiče lepog vremena. Međutim, ako je u pitanju druga polovina septembra (naročito sam kraj septembra), treba imati u vidu da tada objektivno postoji mogućnost pogoršanja vremena u tom delu Grčke (ne mora da znači, ali postoje realne šanse da loše vreme totalno upropasti odmor). Ne znam kakva kola imaš, ali ako imaš pouzdan i noviji automobil, ja ne bih rizikovao i otišao bih malo dalje, ili na Jonsko more (nije baš toliko daleko kako ostali kažu), ili na Peloponez (to je ipak malo dalje, ali vredi). Ovi delovi Grčke su sigurni što se tiče lepog vremena kada je u pitanju kraj septembra/početak oktobra.
Ispada kao da si mene pitao...A kupanje.... gde?
I jesamIspada kao da si mene pitao...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari