markoni_slo
Slavan
- Učlanjen(a)
- 08.11.2006
- Poena
- 320
Potrebna mi je preporuka za mobilni telefon do nekih 35000 dinara za suprugu. Trenutno ima Xiaomi Redmi Note 8t koji koristi nekih 5 godina i koji je počeo da posustaje te je došlo vreme da se isti zameni.
Telefon bih uzimao isključivo u radnji, nov sa fiskalnim računom i pratećom garancijom.
Najbitniji kriterjumi su sledeći:
Takođe bi bilo dobro da ima barem 8gb memorije i barem 256gb skladišnog prostora ili mogućnost proširenja istog karticom.
Ono što sam uspeo da ispratim putem kojekakvih recenzija i utisaka što na forumu što na drugim mestima a što upada u budžet jesu sledeći modeli:
Voljan sam da čujem i druge predloge ali budžet je manje više određen pa bih vas sve zamolio da mi ne dajete preporuke tipa "dodaj još xy evra i uzmi to i to" jer od toga nema ništa
kao što me ne interesuju ni KP oglasi, telefoni od operatera, itd.
Telefon bih uzimao isključivo u radnji, nov sa fiskalnim računom i pratećom garancijom.
Najbitniji kriterjumi su sledeći:
- Da telefon ima što bolju autonomiju, da baterija da može da izgura barem jedan dan korišćenja koje podrazumeva često telefoniranje kao i slanje tekstualnih poruka i email-ova.
- Da ima dobru kameru.
- Obzirom da ne menja često telefon, da je softverska podrška koju pruža proizvođač što duža i što ažurnija za taj određeni model.
Takođe bi bilo dobro da ima barem 8gb memorije i barem 256gb skladišnog prostora ili mogućnost proširenja istog karticom.
Ono što sam uspeo da ispratim putem kojekakvih recenzija i utisaka što na forumu što na drugim mestima a što upada u budžet jesu sledeći modeli:
- Xiaomi Redmi Note 13 PRO 4g 8/256
- Xiaomi Redmi Note 13 PRO 5g 8/256
- Xiaomi Redmi Note 12 PRO+ 5g 8/256
- Honor Magic6Lite 5g 8/256
- Motorola Edge 50 Fusion 8/256
Voljan sam da čujem i druge predloge ali budžet je manje više određen pa bih vas sve zamolio da mi ne dajete preporuke tipa "dodaj još xy evra i uzmi to i to" jer od toga nema ništa